Hallå alla glada!

Nu ska jag alldeles strax kliva upp ur min varma säng. Och nej, jag har inte sovit tills nu, men jag har legat och läst ett tag. Kände dock nu hur magen började skrika (eller hur hjärnan sa åt magen att skrika, eller hur var det Empa? ;D) så jag ska kliva upp och göra frukost. Bestående av två mjuka bröd, med olika kryddor på, toppat av keso, och till det tror jag det får bli ett glas apelsinjuice. Egentligen är jag mer sugen på tropisk juice men jag tror inte att det finns att tillgå i vårt kylskåp denna lördag.
    Jag ska dessutom ta med datorn in till tv-rummet i dag, hoho! Jag känner mig så oerhört rebellisk så det inte går att beskriva. Men jag måste säga att jag tycker det är ett mirakel att jag faktiskt är vaken såhär "tidigt" med tanke på att jag inte la mig och sov förrän vid fem i natt/i morse. Jag var lite orolig att jag skulle vakna typ runt fyra någon gång, haha, så jag tycker ändå det känns rätt skönt.
    Men jag återkommer senare under dagen med fler intressanta uppdateringar om min ensamma hemmakväll. Så på återseende mina kära vapendragare!

Kommentarer
Postat av: Empa

haha! :P Vi får frågan hjärnan bakom det hela, Ellen! (HÖHÖ, fy fasen vad jag fick till det där, blev helt svettig! :P)

2009-02-21 @ 14:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0