100 dagar kvar nu

Ja så var den här då, dagen vi alla väntat på. Dagen då det bara är 100 dagar kvar tills eleverna i årskurs tre på Ådalsskolan ska ta studenten. Lite skrämmande måste jag säga att det är. Var tog all tid vägen? Och vad gjorde jag under hela den tiden? Känns som att jag bara kastat bort den. Kanske att jag måste börja ta vara på tiden? Fånga dagen, seize the day, carpe diem! Kan tyvärr inte på fler språk, men visst blev det lite poetiskt i alla fall?
    Nu håller jag på och packar inför Kramforstrippen. Jag ska snart gå och äta frukost också för jag är vrålvrålhungrig! Sedan då vi kommer till Kramfors ska vi gå och sola, gå några ärenden på stan osv. Jag vet inte riktigt hur tjejerna till slut bestämde sig för att vi ska göra med maten, om vi ska äta ute eller hemma, köpa hem eller inte men jag tyckte det lät som att vi skulle äta ute i alla fall och det låter ju bra måste jag säga.
    Jaja, jag ser hur som helst fram emot kvällen. Hoppas verkligen att det här kommer bli en kanonkväll! Och jag tänker heller inte låta den sluta som mina föregående kvällar har gjort, haha. Den här ska sluta alldeles utmärkt. Och jag hoppas även att mina kära vänner Malin och Magdalena Björn tänker hjälpa mig med det ;)
    Men nu har jag inte tid att sitta här och skvallra längre! Ni får ha en fin onsdagskväll. Haha, vad sjukt detkändes att skriva det då jag ska på fest i kväll. Tror inte jag har festat på en onsdag förut. I know, har inte så mycket erfarenhet av det här att gå ut över huvud taget faktiskt. Men nån gång ska ju vara den första! Adjöken :D



Sofie.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ha så kul men gör inget dumt! :) Haha

2009-02-25 @ 16:52:47
URL: http://ejonasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0