Väluppfostrad mor

Tyvärr blev inte glöggmyset så mysigt som jag hade väntat mig. Haha, här hade man höga förväntningar minsann! Jag får väl helt enkelt vänta till julafton för den riktiga känslan.
    Men en sak kan jag tala om, och det är ju att man jäklar anamma har pli på morsgumman sin! (haha, kan man använda morsgumman som motsats till farsgubben?) Men jag tog i alla fall till den stränga rösten och sa "då jag kommer ut ifrån duschen ska här vara julemysigt i fönstren!". Och se bara, det gav resultat:





Förresten tycker jag att hon förtjänade det. Satt och tittade igenom bilderna på min mobil alldeles nyss och då såg jag bilderna jag tog i måndags på väg från bussen till jobbet. Det är så jäämarns synd om mig de måndagar då mamma tvingar mig ta bussen som går halv sju från Lugnvik. Inte bara för att den går så tidigt, utan även för att jag måste gå genom en mörk gränd alldeles, alldeles ensam. Eller jag vet inte om man egentligen kan kalla det gränd, men det lät mycket läskigare.
     För att göra den där "gränden" ännu mer läskig så ligger det ölburkar och flaskor slängda lite här och var där. Och ni vet väl vad det betyder? Alkisgubbar. Och ni vet väl vad man säger om alkisgubbar? Förmodligen ingenting egentligen, men jag tycker de är obehagliga. Och jag skulle INTE vilja stöta på någon sådan en regnig morgon i en mörk gränd. Som denna.

 


Ser nu att det på den andra bilden inte ens halvt liknar en "gränd". Men nu är det min blogg och det var jag som gick där så jag får kalla det precis vad jag vill. Sådeså.
    Förresten så drömde jag inatt att MICKE stängde ner min blogg!!! Inte så jäkla snällt. Och jag minns att jag tänkte "åh nej, nu måste jag skaffa en ny på ett nytt ställe och göra en ny design". Haha, ja jäklar du. Vart får jag allt ifrån? ... Glöggen. Nu blir det nog two and a half men, sedan sängen. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Micke

Haha! För det första så kom jag nyss in ifrån mörkret och kylan. Och den där gränden är inget att vara rädd över, alkisar är människor dom också ;) bara att lära sig hur man kan göra illa en om de skulle behövas, eller ha en öl att kasta iväg så dom springer efter den istället. Eller en vakt! finns många alternativ. Sen att jag har börjat nämnas i bloggen och t.o.m i dina drömmar gör mig lite glad ^^ dock så behöver du inte vara orolig att jag ska stänga ned din blogg. För just nu är det den som håller mig uppe med ett leende. Btw vill bara skydda mig lite, är lite deppig nu bara det är inget optimistiska jag brukar vara. Så bli inte rädd.

2009-12-01 @ 23:30:59
Postat av: Sofie

Att dom skulle vara människor dom också är väl ändå att ta i ;) Haha nej då, men grejen är att jag inte har någon livvakt, och jag är inte tillräckligt stor för att kunna göra illa dom, särskilt inte om dom är alkoholpåverkade, haha! Och jag vet att du inte brukar vara någon deppis, man får vara det ibland :D

2009-12-01 @ 23:55:09
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Sofie

Förresten så ska väl tilläggas att du var ett riktigt jäkla psycho i min dröm, så jag vet inte hur smickrad du egentligen bör känna dig ;)

2009-12-02 @ 00:05:07
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Micke

True, dock så nu när det är kallt ute så söker dom sig in där det är varmt. För ölen fryser till is om dom står ute för länge... inge bra inge bra. Har du börjat med dagboken än då? Första gången någonsin jag känner mig deppig så antar att jag är det nu. Dock så håller min lilla kisse mig sällskap så det känns lite bättre. Sen att du drömmer om mig blir jag lite nyfiken på ^^

2009-12-02 @ 00:07:25
Postat av: Micke

Ajdå, det där inlägget... Då var de inge positivt! jag som är så himla positiv! och snäll

2009-12-02 @ 00:08:59
Postat av: Sofie

Hahaha ja jag ber om ursäkt, jag är mitt undermedvetnas slav! Drömmer så konstigt varje natt så jag har iiingen aning :D Du skulle i alla fall ha mig och mina kompisar till att bo i ett stort läskigt hus där vi skulle ha fest i din ära, då vi vägrade blockerade du min blogg från blogg.se och påstod att det var för att jag hade skrivit en massa saker som var olagliga :D haha.

2009-12-02 @ 00:12:12
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Micke

Haha, snacka om menlös dröm ^^ eller vilket straff du skulle ha fått. "Ska blockera din blogg! för att du har varit stygg." Men du är ju lite speciell så det kanske var ett hårt straff för dig :P Du får ta och drömma om snälla Micke istället och inte psycho Micke. Vem vet du kanske ser mig som så... undermedvetna och allt, hänger på din blogg och skräms.

2009-12-02 @ 00:18:21
Postat av: Sofie

Hahaha, ja herregud. Där fick jag mig ett gott skratt! Men du har rätt, man vet fasen aldrig med mig :D Nu ska jag i alla fall sova, och jag ska göra mitt bästa. Haha!

2009-12-02 @ 00:23:28
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Micke

^^ Sov gott

2009-12-02 @ 00:26:53
Postat av: ammis

1. micka håll dig borta från min storis saja, you are toooo old!

2. nej jag tror faktiskt inte att man kan säga så om morsgumman. men är icke säker.

3. micke du hörde vad jag sa.

4. varför går du genom gränden då?

5. lugna ner dig micke!

6 puss sof<3

2009-12-02 @ 15:35:38
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Micke

Haha vem är lilla du? Antar att du är en lillasyrra som är 12 cirka ^^ och hur skulle du kunna veta hur gammal jag är?

2009-12-02 @ 16:17:09
Postat av: Sofie

Haha! 12 cirka :D vad härligt! Amanda är 16 faktiskt, snart 17 ;) och hon är min lillasyster, om än inte biologiskt så själsligt :) Hade henne som lillasyster i ett och ett halvt år, och sedan dess är hon fast. Och hon vet inte hur gammal du är, hon har bara sett dig på Konsum skulle jag tro :)

2009-12-02 @ 16:38:05
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Micke

Haha ok ^^ Jag ser ju inte så gammal ut, men tror hon är mest rädd för att jag pratar lite med dig. Jag är ju en skrämmande människa som bara kommer upp i mardrömmarna. Men hon har rätt... "you are toooo old!"

2009-12-02 @ 16:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0