And all the time you where telling me lies

Helgen i Stockholm har varit great! Idol var hur bra som helst. Trots att jag blev lite besviken på vinnarlåten. Jag brukar alltid bli helt gripen av den. Tänker att det kanske beror lite på att jag annars brukar sitta hemma i soffan och då höra hela texten, vilket var lite svårare såhär då jag hörde det live. Högre ljud och mer ljud runt omkring osv. Men Erik var i alla fall helt klart en värdig vinnare, till skillnad från hans flickvän som verkade ta åt sig lite av äran hon också ;) Haha nej då, nu ska jag inte vara sån. Det var fint, hon var nog bara jäkligt stolt över honom och glad för hans skull. Och så ville hon skryta lite, skulle jag också gjort!
    Förresten så försov jag mig i dag! Haha det var helt stört, jag var helt störd. Jag skulle börja 08:30, och tänkte då innan jag gick och la mig att det vore perfekt att kliva upp åtta, så skulle jag hinna göra mig i ordning och sådär. Men alltså, va?! Hur tänkte jag där? Jag måste ju åka åtta för att vara framme halv nio. Haha, men jag ställde i alla fall väckaren så att jag klev upp åtta. Inte förrän jag var på väg till bilen och tittade på klockan som stod på just 08:30 ringde klockan i bakhuvet. Och sedan "FFffaaaannn!!!!!". Men Linn verkade inte bli sådär fruktansvärt arg så det gick nog bra ändå ;)
    Nu sitter jag här och väntar på mat, leverbiff skulle det tydligen bli i dag, jäkligt längesedan! Sedan i kväll tänker jag bara ta det lugnt och tänka på mig själv. Tänker ta en lååång dusch, och sedan parkera mig framför Vänner med chips hela kvällen/natten. Känner att jag inte orkar något mer i kväll. Allt är fel, allt. Jag rasar när som helst.

Hoppas alla andra haft en fin helg i alla fall! Puss och kram, skumbanan.


Herregud, det här händer inte. Jag sa att det frick bära eller brista, och det bar. Men till vilken jäkla nytta? Nu brister det när som helst, och jag vet inte vart jag ska ta vägen då det händer. Jag ville verkligen tro. Ville, ville, ville tro. Men det är väl som vanligt med mig, naiv som en liten hundvalp. Fan. Du gör inte såhär mot mig, mot oss. Det är fel.

Kommentarer
Postat av: Micke

Förstår hur du känner... fiskskålen kan slänga sig i väggen just nu.

2009-12-13 @ 22:12:56
Postat av: ammis

när det brister kommer du till mig. till oss. vi förstår och du får stanna så länge du vill!

älskar dig mest<3

2009-12-13 @ 23:05:23
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

Micke: Det här handlar inte ens om fiskskålen.



Ammis: tack, älskade, älskade <3

2009-12-14 @ 00:14:03
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0