Icke ifyllnad av tatuering... Igen

Ja, så har man då gjort ännu en helt onödig tripp till Övik. Snacka om populärt ställe det där! Eheee... Nej men så jag och Malin bokade i alla fall en tid till på måndag i stället då. Klockan tolv ska vi vara där och jag är ju egentligen inte ledig på måndag så jag vet inte hur jag ska lösa det. Men det får gå, ser ju bara på film på historian ändå. Och fysiken hinner jag ju med så :) Blir säkert bra! Skönt att få det där gjort så jag slipper tänka på det mer sen. Dock drygt med plasten igen, men det får gå det med.
    Vi åt jättedyr mat på den där jäkla pizzerian där, jag betalade 190 kr för en oxfilémedaljong, och så fick jag köpt bea-sås?! Trodde jag skulle bli tokig. Och äcklig pizzasallad var det där med. Plus att Stefan fick världens tråkigaste och minsta pizza, haha! Så nej, ingen höjdare. Men jag fick pengar av mamsen för maten sedan i alla fall så det var lugnt ;) Värre för de andra som fick betala själva för sin mat! Höööhööhöhö. Eller nej justja, Stefan hade också fått pengar av sin mamma faktiskt!
    I kväll vet jag inte vad som händer, förmodligen ingenting. Ska väl titta på Så ska det låta med mamma och pappa, haha. Fast jag såg att Caroline af Ugglas är med i kväll och det känns lite sådär. Tål verkligen inte den kvinnan. Men vi får se! I morgon ska jag i alla fall grilla med björnunga, det ska bli myspys :)
    Jo förresten, nu är det ta mig fasen sommar hörrni! Eller okej, jag vet att det är vår, men det var typ sommarvärme i dag! I alla fall i solen. Och när jag klev ur bilen och skulle gå in nu fick jag en sån himla sommarkänsla så jag nästan tänkte ta cykeln upp till Butjärn! Haha, jag skojar. Aldrig i livet att jag skulle cykla dit.
    Jaja, ha en fin kväll, haha. Hejdå!




Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0