The winner takes it all

I kväll har jag och Emlan tittat på Mamma Mia! Riktigt bra film. Men jag tror nog att det mest berodde på musiken. För själva historien i sig var ganska crapy. Plus att slutet verkligen sög. Men som sagt, musiken gjorde filmen. Och jag insåg att det inte finns en enda låt ABBA gjort som inte är bra. Det finns mindre bra låtar, men inte en enda dålig! Nu är detta såklart enbart min åsikt, finns förmodligen andra som inte alls håller med mig.
    Hur som helst så sitter jag nu och diggar ABBA för fulla muggar, big, big surprise! De gör mig superglad :) Och något som mer gör mig glad är att jag ska få jobba ännu en dag på Konsum i morgon. Och att jag dessutom ska jobba två dagar till efter det! Ehee... Hoppas att alla såg ironin i det där. Och om inte: Jag var otroligt ironisk. jag har varit där i en dag (bortsett från två dagar förra helgen) och jag är redan helt sjukt less. Förstår inte hur jag ska klara det här. Trots mina superkorta dagar så tycker jag att det är stendrygt. Och tänk till sommaren? Är det meningen att jag ska vara där fem dagar i veckan då? Buhuu, I don't wanna! Men what to do liksom? Jag behöver pengarna.
    Måste nog hoppa i säng snart, i och med att jag ska upp runt halv nio i morgon. Jag börjar tio och slutar fyra. Sedan vet jag inte alls vad som händer. Ska slå in en massa klappar var det tänkt. Egentligen skulle jag gjort det i kväll men jag orkade inte innan filmen och sedan upptäckte vi att vi inte ens hade någon tejp (tape?) så. Det får bli i morgon då alla är hemma. Lite tråkigt eftersom det blir så avslöjande då. Daniel tror nämligen på allvar att han inte kommer få någon klapp av sin lillasyster i år. Han är för lättlurad! "Men du har inte ens önskat dig något Daniel, då får du faktiskt skylla dig själv", "Näe, men du har inte heller önskat dig någonting men jag har köpt till dig ändå, så det så!". Haha, lite putt tror jag, lillgubben. Men ja, vi får nog se hur jag löser det här.
    Nu ska jag i alla fall sluta slösa energi på att skriva här, tror inte att det är en enda människa som orkat läsa ända hit ändå. (Eller jag litar på att du gjort det, Emma!) Men vi hörs nog i morgon då jag kommit hem ifrån mitt arbete. Ha en trevlig natt/dag beroende på när ni läser det här. PUSS!



Sofie.



But tell me does she kiss, like I used to kiss you?
Does it feel the same, when she calls your name?
Somewhere deep inside, you must know I miss you...
But what can I say? Rules must be obeyed.

Kommentarer
Postat av: Emma

Klart jag läser

2008-12-21 @ 16:11:16
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Pira Hedberg

Jag sitter ju och diggar ABBA nu :O när jag läste det här! Du har SÅ rätt Sofen!

2008-12-21 @ 16:58:33
URL: http://pirahedberg.wordpress.com
Postat av: Sofie

Emma: Ok.



Pira: Ja, men det är väl klart att jag har rätt! :D

2008-12-21 @ 17:01:32
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Poffis

Nu får jag sån lust att leta efter en dålig låt av dem. Bara för att, liksom. Hehe.

2008-12-21 @ 21:14:42
URL: http://poffis.blogspot.com
Postat av: Sofie

Poffis: Då får du leta ihjäl dig :)

2008-12-21 @ 23:30:36
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0