Speed up, please!

Åh, vad jag vill att den här hösten ska gå fort. Jag vill bara få den här jäkla jobbtiden på Konsum avklarad så att jag och Magda kan dra iväg någon gång. Jag märker själv hur insnöad och instängd jag är i den här jävla staden och all jävla skit som jag drabbat samman med här. Så jävla less. Jag vet att jag beter mig dumt ibland och jag ångrar mig alltid sekunden senare, eller nästan alltid i alla fall. Jag tänker mig helt enkelt inte alltid för, och så var fallet den här gången. Gud, jag ber så mycket om ursäkt, jag menade det inte ens. Förstår inte vad som flyger i mig. Men nu är det som det är. Och jag vill härifrån.
    Jag och Magda har i alla fall sagt att om vi nu inte kommer få råd med den där kursen vi planerar att ta i Thailand så drar vi ändå, vi kommer ju trots allt ha NÅGRA pengar att spendera och sådär. För jag måste härifrån, det här går bara inte. Jag måste skaffa mig ett nytt liv, ett eget liv, och det är snarast.

Förlåt alla som råkat ut för mitt halvtaskiga psyke på sista tiden, jag ska bättra mig.

Cash rules everything around me

Fan vad bra det går för mig att spara! Jag är så otroligt bra på det. Förstår inte vad det är som händer, men alla mina pengar går upp i rök? De går liksom till småsaker. Som lunch, solning, hårspännen osv. Det är inte roligt! Jag som la undan jättemycket pengar från min lön, och nu är typ hur mycket som helst borta. Vad händer med min värld? :(
    Jaja, i morse försov jag mig, och kom inte till jobbet förrän 40 minuter för sent. Blev hyfsat sura miner hos chefen men han verkade ha kommit över det vid lunch så det var ingen fara. Sedan slutade jag vid ett och då åkte jag och solade, sedan köpte jag ett försvarets hudsalva på Apoteket och sedan åkte jag hem. Och jag har i princip bara suttit här sedan dess.
    I kväll får vi se vad som händer. Daniel var nyss hem och vände för att han skulle på fotbollsmatch, så jag blir nog ensam i alla fall. Men jag tycker ju om det så, det är lugnt :D Nu ska jag titta på vänner tror jag, adjöken!


Män som hatar kvinnor

Åh, jösses. Jag måste bara skriva en rad eller två om den där jäkla filmen. Så otroligt bra! Sjukt bra historia och otroliga skådespelare. Och Michael Nyqvist får verkligen mitt hjärta att slå några extra slag, haha. Han är sådär, fulsexig liksom. Grrrr! Men hur som helst, blir sjukt sugen på att läsa böckerna nu. Ska bara försöka få tag i dem på något vis, men det löser sig säkert. Om inte annat får jag väl köpa dem ;)
    Hm, men men... Om lite mer än sex timmar börjar jag jobba. Jobbar dock bara till ett så det känns ganska okej. Jag vet inte riktigt vad det är jag ska göra där så tidigt, men jag har för mig att mamma sa något om att jag ska vara i frysen. Haha, fy fasen, längtar inte. Jag hatar att vara i frysen på morgonen då jag redan fryser. Men det går säkert bra.
    En liten nackdel för mig just nu är att jag inte är ett dugg trött, då jag somnade på soffan i en och en halvtimme mellan åtta och halv tio. Haha! Så himla typiskt mig. Tror faktiskt att jag ska börja kalla soffan för min säng, för jag tillbringar då jäkligt mycket mer sovande tid i den här soffan än vad jag gör i min säng. Åtminstone känns det som det.
    Jaja, det var väl det lilla jag hade på hjärtat för tillfället. Nu hade jag tänkt återgå till att drömma mig bort till mitt och Mickes liv tillsammans ;) Så godnatt, världen! (Skojar bara, jag menar så klart Kramfors.)

Ingen rubrik i dag

Nu har jag nog gått och blivit sjuk på riktigt tror jag. Antingen det eller så blev det alldeles för hårt igår. Och det kan jag med säkerhet säga att det inte blev, inte om man jämför med vissa andra gånger.
    Har svårt att sätta fingret på om jag hade kul eller inte igår. Känns som att jag bara gick runt och var. Träffade an massa folk och så (även folk som sedan av någon anledning inte fick prata med mig också, sånt är ju alltid lika roligt måste jag säga!). Sedan fick vi skjuts hem av Danny och Emlan, vilket var otroligt skönt så att vi fick sova i våra egna sängar. Och Emlan var inte brun alls förresten ;)
    Men jag vaknade här i soffan i morse klockan tio. Jag var alltså så utslagen igår att jag somnade här med täcket innan jag ens hunnit äta upp mackan jag gjort. Hann ju aldrig sova något igår på dagen så ni kan ju tänka er att jag var rätt trött. Jag gick i alla fall och la mig i sängen igen, och då somnade jag om och sov nästan helt utan avbrott ända till halv fem. Faktiskt inte likt mig nu för tiden, men ja.
    Nu känns det som att jag fått feber i alla fall, och jag mår illa som bara fasen. Känns som att jag kommer kräkas vilken sekund som helst, haha. Fräscht! Så jag tror jag går och kollar om jag har feber nu, adjöss!

Day from hell

Fy fan vilken helvetets jävla dag det här har varit! Är så slut nu så jag håller på att krevera, och dessutom har jag ingen middag hemma. Jag vaknade 05:30 i morse och var tvungen att kliva upp redan då eftersom jag skulle agera taxi runt hela Kramfors i princip ;) Så jag och Magda åkte från mormor runt fem-tio över sex någon gång och hämtade upp Malin i Frånö, Ammis på Renvägen och Cicco i Norrlimsta. Sedan då vi väl var framme var det bara att sätta igång där vi slutade igår.
    Marcus räknade med att vi skulle vara klara till tio, så jag skulle hinna få lite ledigt innan jag började jobba klockan elva. Jo precis! När klockan slog 12:00 var vi fortfarande inte klara, och jag hade så sjukt ont i fötterna. Sedan blev vi till slut färdiga vid tjugo i ett, men då kommer Marcus på ett skåp inne i ett rum som jag skulle få inventera. Så jag gjorde det, och där var det verkligen världens röra. 
    Vid två kommer Britt och säger att det är ett helt parti i butiken som inte blivit inventerat, så vem får ta på sig det? Jo fröken Stattin så klart. Jag satte igång, och självklart dog dosan, så jag ringde Marcus. Och precis då såg jag en tjuv som jag började följa efter, och sedan blev jag tvungen att sätta mig i kassan och då var klockan halv tre. Jag skulle sluta tre. Men icke sa nicke, fick sitta i kassan till kvart i tre, och sedan byta batteri i dosan och SEDAN inventera. Så jag var klar ungefär kvart över tre. Inte så mycket övertid visserligen, men blev ändå asless.
    Och ännu mer trött på livet blev jag då jag kom hem och insåg att jag inte har någon mat. Men jag antar att jag får slänga i mig ett par mackor bara. Men först och främst ska jag hoppa in i duschen! Så adjöken.

Och förlåt Ammis för det här klagoinlägget, lovar att det kommer ett gladare nästa gång.

Förkylning

Ja, har gått och blivit dunderförkyld. Eller ja, ingen feber förstås (eftersom jag aldrig, aldrig, aldrig får feber). Men halsont, hosta och snuva. Det har bara kommit sådär från ingenstans och det är sjukligt (höhö) irriterande, särskilt då man jobbar i butik och går runt bland människor hela tiden. Har suttit i kassan och hostat hela dagen, fräscht! Men nu har jag tagit nässpray, vilket jag nästan tycker är snäppet värre än att vara täppt i näsan. Det blir ju inget som helst luftmotstånd i näsan utan man är typ näslös. Det var någon som alldeles nyss sa till mig att det är som att man bara har två stora hål, och det beskrev min situation nu så träffsäkert att jag undrar om den här personen just nu befinner sig i min hjärna.
    Men men, i morgon väntar en otroligt tung dag för mig (och för några andra som jobbar på Konsum med). Men jag ska först skjutsa in mamma och pappa till Kramfors för att de ska ta buss ner till Sundsvall klockan åtta, sedan ska jag och hem till momma och sova ett par timmar innan det är dags att börja jobba klockan elva. Då jobbar jag till fem, och därefter bär det av hem till momma igen, för att invänta kvällens inventering som har start kl. 19:30. Den kommer förmodligen att pågå till elva på kvällen ungefär, sedan ska jag och Maggie sova hos momma eftersom inventeringen börjar 06:30 dagen därpå igen. Kändes bara dumt att åka hem för sju timmar typ. Så ja, det blir ingen dans på rosor direkt. Men sedan på kvällen blir det fest. Kramm, people, vi ses där!
    Nu har jag i alla fall alldeles nyss tittat lite på vänner medans jag tryckte i mig (ja verkligen tryckte (och herregud vad jag skriver många parenteser i dag)) en hel påse tortilla-chips och en burk salsadipp! Det är helt sjukt hur mycket jag kan vräka i mig. Jag säger då det, en vacker dag kommer jag att svälla upp till en ballong och det kommer sannerligen inte vara någon trevlig syn. Men ja, jag kan helt enkelt inte hejda mig! Haha. Nej men allvarligt, jag måste faktiskt börja skärpa mig lite... Ja, lite till att börja med, det tycker jag låter bra. 
    Funderar på att kanske gå och lägga mig? Jag har liksom ingenting särskilt för mig på datorn för tillfället, och jag känner mig rätt trött. Men vi får se, jag ska rådslå lite med mina vapendragare på msn. Men jag tänkte ta och runda av här i alla fall så. Jag kommer förmodligen inte blogga på hela dagen i morgon, too bad, va? :/ Men ja, jag återkommer troligtvis tidigaste på lördag då jag kommit hem från jobbet vid typ halv fyra, fyra någon gång. Så ta hand om er mina kära vänner, så hörs vi snart! PUSS.

Trevlig kväll!

I kväll tog jag och Magda oss i kragen och åkte en sväng till Johan. Och det var hur roligt som helst att få träffa honom igen. Uppdatera sig lite om vad han sysslat med och vad han planerar och sånt. Och den jäkeln tänker åka till USA! Hur galet är inte det då? Fast han blev lite avundsjuk på att jag och Magda tänker åka till Thailand också så det jämnade ut sig lite ;) Det blev i alla fall en sväng down memory lane så klart, pratade om Strinnetiden osv. Mysigt :) Sedan drack vi saft och tittade på deras karta i köket, precis som på den gamla goda tiden! Haha. Nej men skämt å sido, måste säga att det faktiskt blev en lite för kort sväng :) Förhoppningsvis tar vi oss någon roadtrip upp till Malin i Övik någon helg framöver alla tre :)
    Nu hade jag tänkt slå på något härligt avsnitt av Vänner och vänta på att tröttheten slår till. Tror till och med att jag ska logga ut från msn så att jag inte råkar börja prata med någon för det slutar aldrig bra. Då slutar det med att jag försover mig, till exempel. Vilket jag inte vill råka ut för i morgon :) Jag vill inte höra mammas rasande stämma en till gång den här veckan.
    Men ja, jag hoppas att alla har haft en kanonkväll i alla fall. Det har sannerligen jag haft :) Godnatt och sov så gott när ni nu ska göra det, PUSS!

Och äntliiiigen kom nysen som jag väntat på hela dagen!

Let it be

Snokande näsor har jag inte mycket till övers för, det måste jag säga. Och därmed kan jag heller inte skriva vad jag vill i den här bloggen längre. Eller det har jag väl egentligen aldrig kunnat, inte under hela tiden jag haft den. Men det har blivit extra tydligt de senaste månaderna. Så ja, vi får se hur rolig den blir i framtiden!
    Jag är i alla fall ganska nyligt hemkommen ifrån mitt arbete. Jag försov mig så klart i morse efter en väldigt orolig och ryckig sömn. Vaknade tio över åtta och jag skulle ha börjat åtta. Så det var bara att kliva upp och slänga i sig en macka och sedan kasta sig i bilen. Och så var det förstås köer och avspärrningar i hela Kramfors så att jag kom ännu senare än vad jag hade kunnat göra. Men det gick bra ändå och det var roligt att ha min Maggie där :)
    I kväll har vi gjort ett nytt försök till att planera att träffa Johan. Vi har sagt att vi ska träffas efter middagen så jag får väl ringa Magda snart och fråga om hon är klar. Eller jag har inte ens ätit än, kom jag på nu, men efter det kanske ;)
    Men tänkte lägga mig och blunda en liten stund innan maten nu, så på återseende!

Night time

Det var egentligen tänkt att jag skulle ligga och sova så sött nu men det vill sig inte riktigt. För många tankar som virvlar runt antar jag. Men det får bli en liten tidsfördrivande lista before sleep i stället då.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Dennis
Vad gjorde du kl 08 i morse?
Jag drömde obehagligt vet jag
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Försökte sova
Det sista du sa högt? Hejdeu (som betydde hejdå)
Det senaste någon sa till dig? Hejdeu Sofie.
Vad har du druckit idag? Haha, trocadero och Coca-Cola!
Vad var det senaste du åt? Popcorn
Vad var det senaste du köpte? I klädväg en tröja på H&M, annars en Cola.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är grå,
Vad är det för väder hos dig nu? Jag har ingen aning om vad det är nu, men tidigare var det molnigt och lite sådär halvkyligt.
Godaste glassen? Twister (Spirello)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, det gör jag nog inte.
Sover du tungt? Ja, om jag sover med någon.
Drömmer du mardrömmar? Lite samma där, oftast bara då jag sover ensam.
Trivs du med ditt jobb? Nja, men det är ett helt acceptabelt jobb.
Favoritklädsel? Leggings och någon lite längre topp.
Favoritlåt just nu? Dear God - Avenged Sevenfold
Vad ser du om du tittar till höger? Min garderob och mitt nattygsbord.
Vad ska du göra härnäst? Förhoppningsvis få mig lite sömn.
Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt
Humör just nu? Trött, mest.
Favoritgodis? Hm, tycker nog om det mesta förutom lakrits och supersura godisar.
Kläder just nu? Jeans och en vit gina-tisha.
Sommarplaner? Lite tidigt att planera redan kan man tycka ;)
Hur många kuddar sover du med? Jag sover med två, men har fyra i sängen.
Morgon- eller nattmänniska? Helt klart nattmänniska.
Vad är viktigast för dig? Oj. Jag tror nog att min storebror är viktigast för mig.
Är du kittlig? Sjukligt jäkla kittlig.
Snarkar du? Jag vet inte, men jag tror nog att jag gör det.
Stjärntecken? Våg
Äckligaste insekten? Spindlar utan tvekan.
Stökigt eller välstädat? Trivs såklart bäst då det är städat, men det går inte att undvike att mitt rum ändå är ett ständigt bombnedslag.
Vad längtar du mest efter just nu? Jag vet inte, att få slappna av igen tror jag.

G'devenin' fokes!

Jag sitter och tittar på Linas kvällsbok på femman. Jäkla störd film alltså! Haha. Men jag älskar värmlandskan :) Som ni kanske märker nu så blev det inte till att vara någonting med Klintbo i dag, Magda kände inte att hon hade tid och då tyckte vi att vi kunde ta det en annan gång i stället.
    I stället har jag kört bil jättefort i dag, ätit mat på McDonalds och tankat bilen helt själv! Kände mig otroligt vuxen då jag stod där bredvid bilen ;) Haha skojar, gick faktiskt in och handlade medans pumpen satt i, för det har min mamma lärt mig att man ska göra för att spara tid. Och tid är pengar, det vet väl alla :)
    I övrigt har jag tryckt i mig en hel påse popcorn och en liten skål chips alldeles nyss så jag känner att jag kanske fyllt kvoten av onyttigheter för åtminstone tre dagar :D Men vi får väl se hur det blir med det. Brukar ändå sluta med att jag sitter där dagen därpå och trycker i mig någonting igen, höhö. Men sån är jag!
    Nu ska jag sluta skriva i alla fall, i morgon är det jobb mellan åtta och halv fem sedan får vi se vad jag hittar på. Passar väl på att önska alla en god natt nu då :) Hejsvejs!

Mornin' peeps!

Jag har nästan nyss klivit upp, funderar på om jag ska ta och göra mig någon frukost och kanske slå på lite Vänner. Det blev inte så himla mycket tittande igårkväll tyvärr. Jag kan inte rå för att mina riktiga vänner älskar mig så mycket att de inte kan låta mig vara i fred med mina vänner i rutan ;)
    I dag ska jag och Magda förmodligen träffa Klintbo :) Om inte Magda åker till Övik förstås, men vi får hoppas att hon inte gör det. Var typ flera år sedan vi pratade på riktigt nu, så nu kan man tycka att det är på tiden!
    Jaja, det var väl allt jag hade att säga for now. Det är värsta spännande på tv just nu. Scott har dödat sin mamma tror jag? Eller jag vet inte, pappa sa det i alla fall ;) Så byebye!

Borta bra men hemma... Eller?

Huhu, saknar det redan. Kommer sakna mina och Dennis skrattsalvor, det måste jag säga. Har nog skrattat konstant hela helgen, haha. Och nästan allting har varit hur bra som helst, förutom det lilla missödet att några äckel stal Magdas mobil och Dennis dator någon gång under lördagskvällen då Dennis och Linda hade fest. Så jäkla lågt och dåligt gjort. Kan verkligen inte förstå hur någon har mage att bara gå in i andra människors hus och ta saker. Men jag antar att det är sådant som folk råkar ut för hela tiden så... Tycker bara så synd om Maggie och Dennis.
    Men i övrigt har det som sagt varit kanon. Har för det mesta varit kanonväder och jag har varit lite "friare" den här gången då jag haft Magda med mig så jag vågat gå någonstans då inte Dennis varit hemma ;) Haha. Roligast var det nog då jag lurade Magda så att vi nästan gick vilse i lördags på dagen. Jag skulle bara leda henne ner till bussen men råkade gå åt helt jäkla fel håll så vi hamnade någon helt annanstans. Men vi var där till slut i alla fall och då åkte vi till Gustavsberg Centrum för att inta en brakfrukost. En baguette med skagenröra, och så Coca-Cola till det, sedan en liten efterrätt där vi köpte varsin kaka. Perfekt bakisfrukost, då vi varit ute och halvfestat kvällen innan. Dennis fest orkar jag inte ens berätta om, annat än att den var superkul.
    Men jag hade riktigt kul varenda dag i alla fall och jag är så glad att min vän ville följa med mig, trots att hon fick betala ett mycket högre pris än vad det var tänkt från början. Men nu är det i alla fall dags att börja spara inför Thailand. Om jag åker ner till Stockholm mer nu så är jag rädd att det är helt omöjligt, vilket känns skittråkigt. Men Dennispennis har lovat att komma och hälsa på mig då han åker upp till Robert i Umeå någon gång så det känns i alla fall bra :) Hur ska jag annars klara av den här tråkiga hösten utan hans glädjespridande? :D Nej, skulle ju inte funka alls det.
    Nu ska jag i alla fall gå och göra lite dipp, sedan tror jag att jag tänker titta på vänner hela resten av kvällen. Låter inte helt fel det! Hoppas alla andra haft en bra helg i alla fall, sista helgen på sommarlovet för många. Adjöken!

Resefeber?

Näe, jag tror inte det här med resefeber är min grej riktigt. Eller jag brukar få det ungefär två-tre minuter innan jag ska åka, men då mest bara för att jag är säker på att jag glömt hälften av allt jag måste ha med mig. Eller det kanske är det som är grejen med resefeber? Jag har ingen aning, vet bara att jag aldrig känner av något i alla fall, haha.
    I dag har jag bara sprungit runt som en galning känns det som. Var in till Kramfors som jag skrev att jag skulle. Solade och gick sedan på Konsum för att köpa mig lite mat och dylikt. Sedan har jag bara packat och donat sedan jag kom hem. Målat alla naglar och sytt i skorna och haft mig, så det har varit full rulle! Det enda jag inte gjort är att duscha, men det planerar jag att göra ganska så precis innan vi åker i natt.
    Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sneglar på Vänner som går på tv medans jag väntar på att de sista av mina kläder ska torka så att jag kan packa ner dem i väskan. Jag funderar på om jag kanske ska ta och slå på en film för att fördriva tiden lite. Tog hem en igår som jag aldrig såg av någon anledning. Men då passar det ju alldeles utmärkt att jag tittar på den nu i stället :)
    Ja, så får det bli! Kanske att jag återkommer någonting senare i kväll då det börjar dra ihop sig. Have a nice evening! Byebye.

Cirka tretton timmar to go

Skulle tro att vi kanske åker vid tre någon gång i natt, för att vara ute i god tid osv. Eller jag vet faktiskt inte, kom jag på nu. Har inte pratat någonting över huvud taget med Björns angående vilken tid vi lämnar Bjärtrå. Men med mina egna uträkningar så ;)
    I alla fall så hade jag en jäkla tur i morse. 07:40 ringde mobiltelefonen och jag svarade helt utan att tänka. Och vem var det som ringde? Jo, ingen mindre än min chef så klart. Han frågade om jag kunde komma in och jobba mellan nio och två, och jag sa att jag trodde jag kunde men att jag inte var helt säker på om jag hade någon bil. Så han skulle testa med att ringa några andra, och krisade det så skulle han ringa upp mig. Men då tog Emlan det arbetspasset så jag fick min lediga dag ändå, haha.
    Jag börjar förresten känna att det kanske är dags att packa. Jag har som inte ens börjat fundera på vad jag ska ha med mig bortsett från vissa grejor som jag köpte på Birsta. Därför skulle ju en tvätt kanske sitta på sin plats. Men det känns verkligen aaaasjobbigt att tänka på sånt just nu ;)
    Då Emlan kommit hem ska jag i alla fall åka och sola en sista gång. Dennis skryter som en galning om att han är helt svart. Och jag orkar inte det! Haha, kommer känna mig som en... Ja, en snögubbe? Eller nånting annat som är jäkligt vitt. Men ja, jag antar att det är smällar man får ta här i livet. Jag kan inte rå för att Dennis har snott alla andras pigment.
    Aja, nu ska jag väl gå och slänga in en tvätt, sedan får vi se vad jag tar mig för. Kanske blir till och börja packa lite smått sådär. Så hejsvejs!

Jävligt bra

Britney Spears vs. Lady Gaga - Circus Face

Freedom at last

Höhö, ja, nu har jag då inlett min lediga nästan-vecka. I sex hela dagar ska jag nu få slappna av, vilket känns hur skönt som helst. Men jag inledder så klart med att vara alldeles slutkörd. Är så trött nu så det känns som att jag skulle kunna sova i hundra år. Jag vet att detta beror på att jag sovit för lite, eller haft för dåliga sömnvanor. Gått och lagt mig för sent i förhållande till då jag ska ha klivit upp osv. Som mest tror jag att jag fått fem timmars sömn per natt, men jag vet ju även att min kropp klarar att hålla igång på så pass lite energi också. Jag antar dock att det inte är så hälsosamt. Särskilt inte eftersom jag i stället för att sova på natten har sovit på dagen. Har liksom blivit till en ond cirkel, sover för lite på natten, sover sedan på dagen så att jag inte somnar på kvällen och sådär. Men ja, jag ska försöka bättra mig :)
    Daniel bad mig alldeles nyss att plocka undan här medans han fixar mat, så jag har egentligen lite bråttom om jag inte vill att han ska bli sur. Och då är det ju alldeles lägligt att jag inte har någonting att säga. Eller jo, ett mirakel skedde trots allt i dag och jag fick skjuts hem av min kära vän. Var hemma vid halv, kvart i fyra, nice!
    Men nu ska jag gå och plocka undan som sagt, så hejdå!

Svenska språket

Saker som jag hatar inom det svenska språket. (Eller inom det påhittade svenska språket, ska jag väl kanske säga)
 
Särskrivningar. Det finns ingenting som kan få en människa att se så dum och IQ-befriad ut som en särskrivning. Så som fotbolls plan, jätte roligt eller gammel mormor. Alla dessa ord, och ord som liknar dem, ska med andra ord alltid sitta ihop.

Ordet "hehe". Jag klarar inte av det. Där handlar det också om hur dum i huvudet man låter. Det låter som att personen som skriver detta har fått någon slags brytning i hjärnan som gör att dess skratt blir till ett släppande "hehe".

När någon skriver längtas eller skojas eller luras. När man alltså lägger till "as" i stället för att skriva längtar, skojar, eller lurar. Det låter barnsligt, kort och gott. Och det stör mig.

Personer som skriver dem hela tiden, i stället för dom. Jag säger såhär: Antingen skriver du de och dem, om du anser att du kan behärska orden. Eller så skriver du bara dom. För varför krångla till det? Du ser fortfarande bara dum i huvudet ut när du ska försöka vara duktig genom att skriva dem hela tiden. För det är ändå nästan alltid fel, då jag har fått uppfattningen att det är "de" som förekommer allra mest.

Och sedan, för att bara nämna språket på msn lite kort också, hatar jag då folk svarar "mm" på en helt vanlig, trevlig fråga.
- Hade du roligt igår? :)
- mm...

Snälla, försök förstå att du låter jätteotrevlig!  Om det nu inte är så att du är sur/arg/irriterad eller något, då är det självklart okej att visa det genom att uttrycka sig sådär. Men om du är glad, skriv inte "mm". Aldrig.


Sådärja, jag är helt otroligt hatisk i kväll, eftersom jag just kommit till insikt om att jag trots allt kommer att få sitta på konsum i två och en halv timme i morgon. Eller kanske inte, om eventuellt ett mirakel sker. Men jag menar, vi vet ju alla att det inte finns något sådant som ett mirakel, så ja... Tough luck, Sofen!

Bör väl även tillägga att jag vet att jag inte är den allra bästa då det gäller det svenska språket. Men jag var bara tvungen nu. Och det där med de och dem, handlar verkligen bara om människor som vill visa sig duktiga, trots att de är värdelösa. Och så var det med det.

Skitgubbe!

I morgon jobbar jag till tre, och därefter har jag "semester" i hela sex dagar. Haha! Dock ska Magda börja jobba hos mig nu så det känns hur bra som helst! Äntligen kommer jag inte vara ensam med alla tanter längre. Men ja, jag tycker faktiskt att jag förtjänar lite ledigt efter att ha jobbat i nästan nio veckor i sträck.
    Dagen har hur som helst inte gått så himla långsamt som jag trodde att den skulle göra. Somnade tjugo minuter på lunchen så det var skönt, kände mig rätt utvilad då till resten av kvällen. Sedan kom så klart skitgubben och handlade av mig och jag ville dö. Har aldrig varit med om en människa som luktat så fruktansvärt äckligt. Alltså han har som en lukt-area på nio kvadratmeter. Och han måste ju veta att han luktar så sjukt mycket skit, så jag är helt säker på att han bara jävlas med oss! Först går han runt i butiken och sprider sin jävla lukt bland alla hyllor, sedan ställer han sig vid tidningarna och läser aslänge (så att alla som kommer in också vill dö). Sedan kommer han till kassan, där han ska stå och lägga fram alla småmynt han har för att jämna upp, sedan fram med alla pantkvitton och kuponger och premiecheckar och allt vad fan han har samlat på sig. Och när han är klar med detta, går han och börjar långsamt packa i sina påsar, han har oftast tre-fyra stycken så att det ska ta extra lång tid att öppna alla. Sedan kontrollerar han kvittot noggrant, säkert minst tre gånger. Då han känner sig nöjd med det går han tillbaka med vagnen, och där står han i ytterligare kanske tio minuter och grejar på. Samma ritual varje gång. Jag har nästan lust att säga åt honom, eller fråga honom om han verkligen inte vet om att han luktar skit. Men skulle aldrig våga, tyvärr.
    Jaja, nog om skitgubben. Var bara tvungen att få ut all min ilska och frustration. Så nu är det ur världen :) Tills nästa gång han kommer och handlar av mig, puuh... Hur som helst så ska jag ta och runda av nu. Jag har egentligen ingenting annat att göra men jag måste försöka hitta någon som kan skjutsa hem mig i morgon då jag slutar klockan tre. Annars kommer jag få sitta och vänta på en buss som går två och en halv timme senare, vilket känns helt galet apdrygt. Så ja, ciao!

Telefon

Jaha vad bra, jag som skulle duscha. Självklart ringde telefonen så jag blev fast där. I tre timmar. Japp, tre timmar bara  pratade jag :) Jag kan minsann det där med att prata jag! Även om jag den här gången faktiskt inte var den enda som pratade. Den här gången höll det sig rätt stadigt hela vägen ut ;) Eller så är det kanske jag som är partisk, haha.
    Men ja, det blev ingen dusch i alla fall. Kände att jag faktiskt ville prioritera det här samtalet. Och i och med detta beslut så kommer jag måste tvinga mig själv att kliva upp för att duscha i morgon. För går jag och duschar nu så vaknar mamma och då kommer hon vara arg! Väck inte den björn som sover.
    Det blev i alla fall en givande kväll, det kan jag inte sticka under stol med. Och med det sagt tänker jag nu gå för att snutta kudden. Ska trots allt vara på Konsum i elva och en halv timme i morgon, det krävs en hel del mentalt förberedande minst sagt. Så godnatt mina kära, kära vänner :)

Pust och stonk

Precis som jag trodde så var jag helt galet trött i dag, särskilt i morse. Höll nästan inte på att komma upp faktiskt. Så jag hann inte tvätta håret. Eller, det stod mellan att tvätta håret och äta frukost, och håret var inte i krissituation så jag valde frukosten, haha! Fräsch jag låter. Men ja, jag ska tvätta det så fort jag skrivit klart det här. Jag lovar ;)
    Arbetsdagen gick i alla fall hur fort som helst. Förstår inte det. Den var precis lika lång som de arbetsdagar jag brukar ha, med enda skillnaden att jag började och slutade en timme tidigare. Men ändå susade den iväg. Och då jag slutat åkte jag med Björns och Stefan till IKEA/Birsta. Började inne på IKEA där Malin skulle köpa en massa spännande saker, sedan åt vi en körv och jag spillde dricka så att det rann ner under rumpan typ ;) Obehaglig känsla det! Sedan gick vi till Birsta och där jäklar gick jag lös. Haha, eller inte. Men ja, jag känner ändå att jag fick med mig mycket hem. Är väldigt nöjd med min shoppingtur. Och en parfym lyckades jag få med mig hem också :) Great!
    I morgon ska jag jobba från kvart i nio till kvart över åtta. Sjukt låååång dag men ja, jag får helt enkelt tänka på pengarna. Pengarna som jag verkligen behöver. Sedan funderar jag på att åka och sola, om jag har någon bil förstås. Som plötsligt inte ter sig särskilt självklart längre, hmm..
    Vidare tänkte jag berätta att mina och Magdas tågbiljetter nu anlänt! Wohoooou, nu är det inte länge kvar Ashton ;) Längtar så otroligt mycket till helgen. Det ska bli så roligt att få kommer tillbaka och träffa alla (och några till?) igen. Hihi! Och ännu roligare att ha Maggie med mig. Toppen, toppen!
    Jaja, nu tänker jag sluta skriva för jag håller på att somna och jag måste duscha innan jag går och lägger mig. Orkar inte göra det i morgon bitti! Det kan jag räkna ut redan nu, höhö. Så god kväll!

Dum i huvet-varning

Nyss hemkommen ifrån mitt näst intill nattliga våldgästande. Dumt av mig att åka iväg sådär sent, då jag borde ha förstått att jag skulle bli kvar alldeles för länge. Jag ska upp typ vid halv sex i morgon, kom på att jag måste tvätta håret också. Så gissa om det kommer vara en trott Sof som vandrar runt inne på Birsta i morgon! Kommer säkert komma hem med någonting jättekonstigt. Men det är smällar man får ta det! Om man ska leva ett sånt impulsliv som jag börjat med på sista tiden.
    Men jag tänkte hur som helst bara informera er om att jag börjar fundera på min egna psykiska hälsa, och därmed säger jag godnatt till världen. Eller till den lilla krets som läser min blogg i alla fall. Puss på er för att ni är så intresserade av vad som händer i mitt otroligt händelselösa liv!

Kvällen som aldrig tar slut

Gud, vad hemskt det här är! Det är så sjukt tråkigt att inte ha något att läsa då jag inte gjort annat än läst i typ tre veckors tid nu, med vissa undantag förstås. Men jag funderar redan på vad jag ska läsa härnäst. Jag har förvisso redan en bok som jag köpte långt innan jag fastnade i hela den här twilight-hysterin. Men den känns plötsligt inte så lockande längre. Väninnan tror jag den heter, av Denise Rudberg om jag inte minns helt fel. En Chick-lit såklart. Men ja, jag funderar ändå på att börja om på Harry Potter. Nu då jag har alla böcker. Men är rädd att krocka med Ammisen då, så vi får helt enkelt se vad som händer :)
    I morgon efter jobbet ska jag följa med Björns till Sundsvall. Eller a, till IKEA rättare sagt. Malin ska dit och kika efter lite saker tills då hon flyttar. Åh, vad spännande det är! Men jag tänkte i alla fall passa på att ta en tur på Birsta samtidigt. Har inte köpt nya kläder sedan i maj någon gång, och det är en lång tid! Så nu ska jag försöka få tag i något nytt. Och något till Dennis fest på lördag hade jag tänkt försöka hitta också.
    Vet inte om jag skrivit det här tidigare men min och Magdas resa är ju bokad nu. Så på fredag tidigt på morgonen susar vi ner mot Stockholm. Med tåg denna gång, så jag slipper den där jäkla bussen som vi ändå inte skulle fått sitta tillsammans på ändå ;) Men ja, Dennis skulle kolla lite om han kunde hämta oss på centralen. Annars får vi försöka klara oss själva. Något jag aldrig skulle gett mig in på om jag inte haft Magda med mig :D Haha, då hade jag tvingat Dennis att hämta mig. Eller fixa så någon annan hämtat mig. Men nu behöver jag som sagt inte oroa mig ;) Kommer bli helt sjukt roligt i alla fall. Kanske till och med bättre än förra gången!
    Jaja, nu ska jag ta och göra någonting annat tror jag. Funderar på att åka och hälsa på någon men jag vet inte vem. Mamma som sa åt mig, eftersom jag bara låg och suckade. Haha. Men vi får se :) Godis på Hemköp tror jag i alla fall att jag ska åka och köpa. Adjöken!

No soccer for me

Det blev ingen fotboll. Jag tyckte inte vädret var särskilt inbjudande och jag hade nog inte hunnit heller i och med att jag inte ens ätit än. Men jag och mamma var i alla fall in på Konsum en sväng och handlade lite och så lämnade jag boken där så att Lina kunde hämta upp den. Jag lyckades läsa ut den, duktigt av mig!
    Men ja, jag har inte så mycket på hjärtat i dag. Eller inte just nu i alla fall. Vi får väl se hur kvällen utvecklas. Ska hur som helst gå och fortsätta städa rummet nu. Hej!

200 sidor kvar

Och jag är så trött så mina ögon håller på att falla ihop! Jag har inte läst så mycket i kväll som jag hade tänkt. Det här är så typiskt mig. Så fort jag får en deadline liksom, då måste jag automatiskt vara ute i "sista minuten". Det är precis som att jag, bara för att jag vet att jag har en tidsgräns, inte orkar, lägger det åt sidan. Förstår verkligen inte det där! Jag tackar gudarna för att jag inte valde att plugga vidare nu direkt, det hade verkligen aldrig fungerat. Så det känns faktiskt skönt att veta att nu den här hösten, kommer jag faktiskt att vara ledig på kvällarna då jag slutat. Jag behöver inte oroa mig för massa läxor och skit. Amazing.
    Men hur som helst så måste jag ta tag i det här nu. Bestämde nu med Joel att jag ska följa med honom på fotboll i morgon, vilket innebär att jag måste åka vid fyra ungefär, och jag tänkte svepa in och lämna tillbaka boken till Lina at the same time. Så med andra ord måste den vara utläst innan klockan hunnit slå 16:00 i morgon eftermiddag. Haha, hjälp! Så trött som jag är känns det som att jag kommer sluta helt utslagen på soffan i kväll igen. Men vi får väl se ;)
    I morgon blir det som sagt fotboll och sedan vet jag inte riktigt. Lär inte hända så mycket mer skulle jag tro. Jag ska väl ladda inför arbetsdagen som börjar klockan sju dagen därpå. Vilket är helt obegripligt då jag ska baka precis som vanligt. Enda skillnaden är att jag nu ska lära någon annan baka, men det kommer jag ändå inte göra på något annat vis än då jag bakar som vanligt så ja. Ni som tänkte köpa nybakat bröd på Konsum vid öppningen på måndag: Gör inte det. För brödet kommer inte vara färskt i och med att det blivit bakat en timme tidigare än vanligt.
    Hjälp, nu brummade det superläskigt här utanför. Och därför tänker jag springa och gömma mig någonstans där jag känner mig säker. Så hejdå!

Lonely tonight

Ja, blir ensam i kväll med. Skönt. Mamma och pappa ska på surströmmingskalas (?) borta på skäret. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle titta på Thomas Järvhedens film i kväll, men fick höra att det tydligen inte är i kväll utan på måndag som den visas så, blir inget av det. Men det är egentligen lika bra för jag måste hinna läsa ut boken och jag har ungefär en hel vanlig bok kvar i sidoantal ;) Så jag har det jag gör, haha!
    Alldeles nyss var jag till Kramfors fram och tillbaka för att sola. Vet att det låter som vansinne att åka ända till Kramfors då det finns ett alldeles utmärkt solarium i Nyland. Men då var det som så att jag inte hade några tior, och jag ville inte gå och växla på någon affär eller dylikt och då kändes det mycket enklare att bara stoppa in en sedel i den där makapären på stekhuset. Smart av mig!
    Jag tänkte i alla fall ta en dusch nu, sedan skjutsa iväg mamma och pappa. För jag är vrålhungrig och jag kan inte äta innan de åkt eftersom de ska vara där vid sex och min mat ska värmas i micron och ja, då hinns det helt enkelt inte med! Men ja, jag kilar nu då. Återkommer kanske senare i kväll om jag har tråkigt och känner mig lika rädd som jag gjorde igår kväll - så rädd att jag drar mig för att gå till mitt rum och lägga mig, vilket slutar med att jag somnar på soffan och sover där hela natten, haha. Jaja, adjöss!

Hurry, hurry

Nyss hemkommen från en otroligt smärtfri och faktiskt ganska rolig arbetsdag. Men ja, fy vad jag kommer sakna alla sommarjobbare! Det här kommer inte bli roligt alls, hoppas verkligen att Maggie får jobb snarast. Och så kommer ju André extraknäcka from time to time också så jag ska nog överleva det här med :)
    I kväll ska jag bli bjuden på god middag hemma hos mina favoritflickor, vilket jag ser fram emot alot! Jag och Magda ska kolla lite tågresor ner till Stockholm inför nästa helg och sådär. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Om jag åker hem och läser eller vad jag gör.
    Först måste jag i alla fall ta mig en dusch, för jag har solat och luktar purk! Och ja, det var väl allt jag hade och säga. Så nu blir det dusch. Ciao!


Grattis storebror!

Eller ja, i efterskott blir det väl nu då eftersom klockan passerat midnatt. Men i dag (igår) firade vi de vänsterhäntas dag! Så jag var inte sen med att gratta storebror som är vänsterhänt. Även om pappa hävdar att han bara "fejkar". Det enda han gör med vänstern är nämligen att skriva, resten gör han med högern. Spikar, äter, håller i pingisracket osv. Men ja, tyckte ändå att han kunde få en liten gratulation, det är han värd ;)
    I kväll har jag hjälpt Emlan att baka lite. Eftersom mamma tänkte bjuda alla sommarjobbare på tårta i morgon så ställde Emelie upp som bagare. Vilket inte riktigt gick som planerat då hon aldrig fick till en perfekt tårtbotten. Så det fick bli en med en hembakad tårtbotten och en med en köpt, vilket hon mår jättedåligt över, haha. Men jag tror hur som helst att de blir goda, eftersom hon nog gör de godaste tårtorna jag vet :)
    Sedan har jag bara läst. Läst, läst och läst. Jag nöter boken som fasen för att jag ska hinna läsa ut den innan Lina åker på måndag (jag vet att jag skrev lördag förut men jag hade missförstått, höhö). Men jag har i alla fall hunnit lite mer än halvvägs nu så jag tror inte det ska bli några problem då jag är ledig hela helgen.
    Och sedan har jag i kväll även fått reda på hur onödig min vånda inför studenten var. Visserligen kommer jag fortfarande att sakna skolan i sig. Men fy fasen vad glad jag är att jag fått sett den riktiga sidan av några saker. Och ingen kan ana hur glad jag är över att slippa vara där vissa andra ska vara i morgon. Kommer förmodligen vara lika drop dead boring som det alltid varit, som alla innerst inne alltid tyckt det vill säga.
    I morgon ska jag åka med mamma in på morgonen, vilket kommer att innebära att vi åker klockan sex. Ja, ni såg rätt, vi åker då. Men ni kan ju helt och hållet glömma att jag tänker göra några vidare ansträngningar. Tänker kliva upp fem minuter innan vi ska åka, sova hela vägen dit, sova en timme där och sedan eventuellt kanske fixa i ordning mig lite. Det är trots allt sista dagen för många. Och gud vad jag kommer sakna alla :( Särskilt mina tjejer, Ammis, Lina och Cicco ;)
    Jaja, jag ska väl ta och göra kväll jag då. Om jag över huvud taget ska kunna komma ut till bilen i morgon bitti. Men jag hoppas alla haft en bra kväll. Och i morgon är det helg, så det ser vi fram emot :) God natt, everybody!

Tired, oh so tired

Och jag som är ledig i morgon! Ska det bli som sist nu, att när jag väl är ledig går jag och lägger mig kring elva som jag borde göra då jag jobbar? Om det blir så tror jag faktiskt att jag måste bli lite irriterad, haha. Näe men jag sov faktiskt nyss i någon timme, så jag tror nog jag ska kunna hålla mig vaken vid min bok i alla fall ett litet tag längre i kväll.
    Oj, jag hade visst ingenting alls att skriva just nu. Jag funderar på att åka och köpa mig någon dipp tills i kväll, bara för att liksom. Men jag har inga pengar till det så i sådant fall måste jag smöra lite för mamma. Hmm, ja vi får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall gå och hämta den där jäkla tegelstenen till bok, så bye!

Datorfri dag/kväll (tills nu)

I morse åkte jag, som jag skrev igår att jag skulle göra, till momma och la mig och sov där direkt. Drömde jättekonstigt och obehagligt så att jag vaknade redan vid halv elva även fast jag hade kunnat sova åtminstone tre kvart till. Då klev jag upp, tog en dusch och sedan hade momma fixat frukost till mig.
    Då jag kom till Konsum insåg jag direkt att detta skulle bli en lång dag. I och med att tisdagar är den dödaste (haha, vilken rolig böjning, kan man ens säga så?) dagen på hela veckan, näst efter söndagar då ;) Men det gick rätt bra i alla fall. Var faktiskt en hel del folk i dag, mer än det brukar vara på tisdagar, så det blev ändå en hel del sittande i kassan. Och så började jag läsa sista Twilight-boken på lunchen. På engelska! Och det är nog den tjockaste boken jag gett mig på någon gång, haha. Men jag gillar det. Tror dock inte att jag kommer läsa hela på engelska eftersom jag inte känner någon som kan låna ut den :/ Lintospintos åker ju på lördag så hon måste ha tillbaka den snarast! Därför ska jag låna den (tror jag?) av Ammis kompis, på svenska. Men det blir säkert bra det med :)
    Nu börjar ögonen gå ihop på mig snart tror jag. Är helt utpumpad, av någon anledning. Jag har liksom inte direkt kört slut mig i dag eller så, men det ska i alla fall bli skönt att få lägga sig i sängen. Så jag återkommer väl i morgon möjligtvis. Godnatt!

Jo just det, vi har köpt en ny soffa också. Eller mamma och pappa har. Skitsnygg är den, och svart! Dock lite malplacerad i vårat halvfula tv-rum. Men det ska det snart bli ordning på, i alla fall om Emlan får bestämma :)


Kvalitetstid med lillasyster

I kväll har jag fått umgås med min lillasyster jättelänge. Först var vi som sagt på fotboll. Skittråkig match enligt mig men det kanske är för att jag inte är så insatt i den där sporten? Ehee... Sedan åkte vi i alla fall på Hemköp och köpte godis, för att sedan gå på sightseeing i Kramfors ;) Eller ja, uppe på skarpåkern snarare, vi gick inte direkt runt i hela Kramfors. Och när vi gick där så började Ammis prata om att hon blev sugen på pizza? Knäppgök. Men vi åkte i alla fall på Sylos och köpte en pizza som vi delade på. Då vi ätit färdigt och kände oss mätta och belåtna så skjutsade jag hem min skönhet till hennes hus på Renvägen, och därefter susade jag hemåt.
    Nu sitter jag här i köket, av alla ställen, haha. Men det är för att Daniel och Emlan tittar på tv i tv-rummet och sist jag satt där och bloggade blev det ett jädra gnäll ;) Så jag tänkte att det var bäst att ta det säkra före det osäkra den här gången. Kom dock på att jag glömde min godispåse där inne. Det sög ju.
    I morgon börjar jag klockan tolv så jag tänker göra som jag gjorde sist jag började den tiden. Åker in med Emlan till halv nio och så åker jag till momma och sover. Men det innebär att jag måste gå och duscha nu, eftersom jag inte kommer orka göra det i morgon bitti. Eller jag skulle i och för sig kunna göra det hos momma då jag vaknat... Hm! Tål att tänkas på. Men det lutar ändå mot att jag tar duschen nu i kväll. För det betyder ju mer sofva för sofven!
    Jaja, tänker sluta skriva nu i alla fall. Så hejdå!

Fotboll i kväll, probably

Ammis försöker övertyga mig att följa med henne på fotboll (eller snarare ta med henne eftersom jag kör, höhö). Så det blir nog att jag åker dit efter maten. Eller hon sa nåt om att vi skulle missa första halvlek? Jag förstod ingenting. Tror nog jag får prata igenom det här lite mer med henne, haha.
    Jag var hos tandläkaren i morse. Jag är inte alls lika skraj för det längre! Eller det är klart, jag blir ju alltid lite pirrig, även inför tandregleraren. Men det är betydligt bättre :) Han sa att jag hade jättebra tänder, hihi! Så klart. För hade han sagt att jag hade jättedåliga tänder så hade jag ju inte skrivit det här, för det hade ju varit pinsamt. Typ som att han sa att han tyckte jag håller rent dåligt, fastän jag tycker jag håller rent bra. Och så frågade han vad tandregleringen brukade säga, och jag sa som det var att de alltid brukar vara jättenöjda och säga att det ser rent och fint ut. Ja och då sa han att då var det väl han som var petig då. Så ja, då vet ni det om mig också :D Inga pinsamheter här inte! Det blir bara pinsamt om man gör det pinsamt, inte sant? ;)
    Sedan gick det bra på jobbet. Är så roligt att jag börjar få värsta uppfattningen om alla brödkillar nu. Typ Polarbröd-killen träffar jag aldrig för att han är där så tidigt, sedan är det Pågen-killarna som verkligen springer mig på nerverna! Och sedan, slutligen, har vi Fazer-killen... Honom ska jag gifta mig med. För han är helt underbar ;) Och i dag stod han och jag och pratade skit om Pågen-killarna! Hahaha, eller okej då. Inte skit riktigt. Men det var kul i alla fall.
    Men nu börjar That 70's Show på fyran, och där är Ashton Kutcher. Och eftersom jag inte har träffat Ashton Kutcher på över en vecka nu så måste jag kika :D Han jobbar ju på ICA Kvantum i Gustavsberg, (tror åtminstone att det ligger där? :O), så jag träffade honom en hel del förra helgen och det blev liksom en vana. Haha, jaja, hejdå!

(Ashton jobbar inte i Gustavsberg utan i Mölnvik! Så nu vet ni det med :D Gå och leta!)


Aldrig, aldrig mer

Näe, det blev för mycket igår. Jag måste verkligen skärpa mig nu. Förstår inte hur jag kan lyckas med det här varenda gång. Nästa gång, som förmodligen blir nere i Sthlm, tänker jag behärska mig. För fy fan, det här är inte kul alltså.
    Dagen har varit riktigt seg. Var inga problem att ta sig upp eftersom jag började så pass sent, men momma sa att jag såg mer död än levande ut typ. Osminkad och jäklig på jobbet i dag också men jag orkade verkligen inte bry mig. Och då jag slutade klockan tre åkte jag hem till momma igen där jag fick mat. Sedan la jag mig och sov, och sov ända tills Daniel kom och hämtade mig klockan sex.
    Nu är jag i alla fall hemma, och jag längtar efter ett glas Coca-Cola alldeles för mycket för att jag ska kunna skriva så mycket mer. Måste byta om till myskläder också. Därefter blir det läsning hela kvällen. Så hejsvejs!

Cruising i Kramfors

Ja i kväll ska jag och Malin cruisa! Haha, eller inte. Vi har ingen sådan där flådig bil vi inte, vi får nöja oss med att titta på... Om vi nu ens kommer göra det. Men vara ute bland folk ska vi väl i alla fall kunna lyckas med. Hon kommer hit om ungefär en timme och så ska vi laga mat och lite sånt :) Vid sex-sju kanske åker vi in till Kramfors. Eventuellt ska vi möta Cicco någonstans om hon hittat the place to be, så att säga ;) Stackarn skulle jobba ända till kvart över sex i dag, tyckte riktigt jäkla synd om henne faktiskt. Men hon är inte den som är den minsann!
    Jobbet i dag har gått bra bortsett från att jag svettats som en kossa typ, haha. Och så att vi har haft läskiga tjyvar! Linus J jagade dem en stund tills jag sa åt honom att han inte fick. För mamma sa att de var farliga ;) Haha. Spänning på Konsum vill jag lova!
    Jaja, jag ska väl ta och hoppa in i duschen jag då kanske. Kan behövas efter den här äckliga svettdagen. Men ha en bra kväll då, och vi ses väl på stan hoppas jag! Adjö :)

Vilken jäkla dag!

Vädret är ju helt galet underbart. Så det var minsann tur att jag höll tummarna igår! Jag vaknade vid tio i dag och klev upp för att göra mig i ordning för solen. Men Emlan hade tagit solstolen så jag fick sätta mig på marken med alla myror ;) (såg visserligen inte till några myror i dag men de brukar finnas där). När jag äntligen fick solstolen, då Emlan gick in för att göra sig redo för jobbet, började jag bli supersugen på godis. Så det blev jag som åkte med henne in till Kramfors i stället för pappa. Träffade mamma en stund, gick och handlade och åkte sedan hem igen.
    Då jag kom hem satte jag mig ute direkt igen men det är så jäkla varmt så det nästan bara är jobbigt att vara ute då man inte är i närheten av något vatten. Alltså att bada i, menar jag då, vatten finns ju annars i kran! Som mamma skulle ha sagt. Jag har hur som helst bara suttit och läst, vilket är ett himla bra tidsfördriv när man solar. Är ju hur tråkigt som helst att bara sitta rakt upp och ner annars.
    Jag och pappa ska i alla fall äta god mat i dag. Egentligen skulle Daniel vara med men då fick han för sig att han skulle ut till Nora i stället och vara med grabbarna där, så jag och Emelie får hämta honom i kväll/ i natt.
    Jaja, vilket sjukt ointressant inlägg det här blev. Eller jag menar såklart inte att mina inlägg brukar vara särskilt mycket mer intressanta. Men då till och med jag blir så uttråkad av det jag skriver att jag bara har lust att sluta helt tvärt så är det illa.
    Därför tänker jag i stället gå och ta mig en dusch nu och sedan kanske börja med salladen till maten medans pappa vilar. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk! Adiós.

Lugn och skön dag

I dag jobbade jag som vanligt mellan åtta och två, sedan kom pappa och hämtade mig så då handlade vi lite inför kvällens grillning sedan åkte vi hem. Och jag somnade såklart, och drömde jättekonstigt igen, som alltid på soffan. Sedan var det mat och det smakade riktigt fint. Tror det blev våran sista grillning alla tillsammans för i år faktiskt, vemod? ;)
    Nu sitter jag i alla fall här och moster med familj har just åkt hem. Jag har alldeles nyss lagt till en ny header på Ammis blogg. Blev riktigt bra, hon med hennes underbara jäkla bilder. Även om jag misstänker att den vänstra bilden (för er som kikade) inte är tagen av henne själv ;) Men ja, om jag inte sagt det tillräckligt många gånger förut så säger jag det nu igen, dina bilder är helt underbara, Amanda. You blow my mind!
   
Nu tänkte jag gå och ta någonting att äta och sedan läsa en liten stund. Jag är ju ledig i morgon så jag behöver inte känna någon ångest över att stanna uppe en stund för länge. Jag stannar visserligen alltid uppe typ tusen timmar för länge, men jag känner faktiskt alltid en liten gnutta ångest. Det är säkert! Så i kväll blir det alltså ingen sådan känsla.
    För övrigt hoppas jag verkligen att det blir bra väder i morgon för jag tänker sola! Får inte min hud lapa lite sol snart så kommer den nog brista ut i gråt. Jag skojar inte. Så ja, jag håller tummarna. Hoppas alla haft en bra dag, och att er helg blir ännu bättre :) Och det gäller alla i kväll, precis alla. Godnatt :)

Oh, take me away

Puuh, vilken jädra  dag. Var tänkt att jag skulle jobba 8:00-14:30, men slutade med att jag fick jobba ända till 19:15. Ganska mör i både kropp och hjärna då jag satte mig i bilen för att köra hem faktiskt. Trodde på riktigt att jag skulle somna där ett tag men jag lyckades hålla mig vaken.
    I dag då jag hade fika berätta Johanna att hon hade ätit en hel (!!!) honungsmelon igår, med sked och grejor, och då blev jag dundersugen på en honungsmelon. Särskilt då vi har extrapris på dem nu. Så jag tog och köpte mig en som jag hade tänkt smaska i mig framför twilightboken så fort jag tagit en dusch. En otroligt välbehövlig dusch måste jag säga.
    Ett tag i dag var jag lite sugen på att gå på Kramm. Cicco övertalade mig nästan, men inte riktigt ;) Och när jag fick reda på att jag skulle bli kvar till kvart över sju så blev det helt uteslutet. Men som jag känner nu skulle jag förmodligen ändå aldrig orkat. Känns trist då det är sista grillafton, men vad fasen, som sagt, sämsta sommaren hittills ändå så vad spelar det egentligen för roll?
    Nu ska jag gå och ta den där duschen sedan blir det till att ta på sig myskläder och krypa upp i soffan. Hoppas alla andra haft en bra dag i alla fall :) Adjöss.

Ny bloggdesign

Ja, jag kände att det var på tiden för någonting nytt nu. Och så var/är jag inte ett dugg trött heller så då tänkte jag att jag lika gärna kunde knåpa med det här. Det är rätt sjukt att jag klarade det för jag har verkligen inget som helst tålamod och det här var krångligt som fasen! Fick aldrig till det och det var vita luckor överallt osv. Men ja, det gick ju rätt bra till slut. Tror dock jag kommer sakna mitt lila lite :( Men nu säger Stefan att han inte ens ser min header? Hjälp! Det här måste kollas upp...

Utlandsresa

Åååh, kan någon bjuda mig på en utlandsresa innan jag blir verkligt tokig?! I kväll bokade Daniel och Emlan en utlandsresa som kommer att äga rum om lite mer än två veckor. Och jag är så fruktansvärt avundsjuk att jag skulle kunna gråta blod! Jag vill åka utomlands men jag vet att jag varken har råd eller någon att åka med. Eller jag vet i och för sig inte att jag inte har någon att åka med för jag har inte frågat någon. Men fasen också... 
    Jag får se det lite positivt. Med största sannolikhet åker jag, som jag skrivit tidigare, till Thailand i mitten av januari. Och i sådant fall kommer jag att stanna i minst fyra veckor, så jag ska väl inte klaga. Men vet ni hur länge det är till januari? Jo det vet jag, det är flera, flera månader. Och jag har inte fått sola en enda gång den här sommaren. Inte en gång! Eller ja, inte sedan jag började jobba i alla fall.
    Den här sommaren suger, big time. Har aldrig någonsin förut upplevt en så totalt död, och tråkig sommar. Dåligt väder, lite fester och bara jobb, jobb, jobb. Orkar inte det här. Jag behöver ledighet. Pronto!




Sofie.

Jösses anamma!

Orka att jag verkligen på riktigt har sovit tolv och en halv timme i natt. Jag vaknade för tjugo minuter sedan. Har inte ens vaknat av ett sms som mamma skickat. Eller jag vaknade förresten till vid tio, men såg att det var dåligt väder så jag somnade om och sov i fyra timmar till. Alltså, vad händer med mig?
    Dessutom har jag bara drömt mardrömmar. Hemska, läskiga mardrömmar där jag antingen hållit på att bli misshandlad och våldtagen efter att ha gått runt helt själv på ett mörkt museum, eller att jag och fyra av mina vänner hjälpts åt att mörda någon :( Och i den första drömmen drömde jag att jag vaknade också, att jag skrek och grät och att ingen tröstade eller ens brydde sig om mig. (Haha, jag hör faktiskt hur tragiskt det låter) Men huhu, värsta natten jag varit med om. Man tycker i alla fall att jag automatiskt borde ha vaknat otroligt mycket tidigare. Så näe, det här var inte kul.
     Men nu är jag hur som helst vaken. Säger som mamma, nu är det väl bara att sätta sig och vänta på middagen, haha! Näe, men jag hade faktiskt tänkt att jag skulle gå och plocka ur diskmaskinen och lite sånt åt mamma och pappa så de blir glada. Men jag måste skynda mig om jag ska vara klar med allt innan de kommer hem. Så därför måste jag avsluta nu. Jag insåg alldeles nyss att jag faktiskt sa att jag skulle beskriva mer ingående hur min helg i Stockholm såg ut, men jag tar tillbaka det. Tycker att den där sammanfattningen var ingående nog så jag struntar i det. Tror nog ni överlever ;) Hejsvejs!




Sofie.

I'm missing you again, oh no...

Helt klart bästa låten just nu. Jag bara älskar den :)



Lite halvdålig kvalité är det, men det tror jag man kan stå ut med.

Ingen vidare bloggdag

Näe i dag känner jag inte alls för att skriva. Jobbade mellan åtta och två, och aldrig har det väl varit så jobbigt att vakna som i morse, och sedan åkte jag hem och sov i vanlig ordning. Sedan började jag läsa boken som jag fått låna av Ammis - tredje twilightboken. Och alldeles nyss var jag till Nyland och köpte mjölk och ost, haha. Wohoou, kul!
    Har för övrigt insett att jag gjorde av med en hel förmögenhet nere i Stockholm vilket inte känns något vidare. Jag skrev det på facebook och jag skriver det här med. Jag kommer att få leva på vatten och bröd nu i två veckor, ser verkligen fram emot det! Jag som skulle spara för fyra veckor i Thailand i januari, känner nu att det verkar bli svårare än jag trott. Får inte glömma att lägga undan pengar från lönen.
    Men men, nu ska jag gå och byta om till shorts eftersom jag håller på att smälta bort, sedan ska jag ta lite chips och sätta mig och läsa i den efterlängtade boken igen. I morgon är jag ledig, skönt. Hejsvejs!




Sofie.

Home sweet home, eller?

Ja, jag är hemma nu, efter en sjukt skön helg! Har haft så himla roligt varenda dag, och det känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst. Varit på grönan, köpt HP-böcker, ätit thai-mat, varit på tre olika uteställen (varav ett jag blev utledd från förra gången jag var ner, haha!), vurpat och skrapat upp typ hela näsan, varit på bio (såg Harry Potter igen, hahah!) varit på förfest ute på någon regnig äng mitt ute i ingenstans, testat nån tablett som gjorde så att allt surt blev sött (inget knark), blivit "stoppad" av polisen, försökt gömma mig bakom en trottoarkant, fått mjöd utspillt över hela mig av en bartender osv. osv. :D Haha, kommer berätta mer ingående imorrn. Men ja, tack i alla fall killar för en helg jag kommer att minnas länge, länge :)
    Och om cirka två veckor åker jag förhoppningsvis ner igen, men då tar jag Magda (och kanske Malin) med mig :D Hihi! Nu tänker jag krypa till kojs alldeles strax, har varit en seg busstur vill jag lova. Godnatt!




Sofie.

RSS 2.0