Christoffer


Ensaaaam tjej

Ååh, vad jag lider i kväll. Min finaste skatt, min älskade Christoffer "Captenen" som jag får dras med har lämnat mig här hemma i jäkla tråk-kramfors för att åka till Åre med sina lagkamrater. Så jäääkla tråkigt, och hemskt. Är inte alls van vid att vara ifrån honom. Men jag får väl vänja mig. Han kommer inte hem förrän på söndag. Och det är väl nyttigt att sakna...? Blä.

Just nu sitter jag i Bjärtrå i alla fall. Och eftersom Chrille festar som en maaaniac (on the floor) i kväll tänker jag tröstäta. Men jag ska inte dricka coca-cola i alla fall! Det är ju jättebra. Jättebra, Sofie. Även om hela min kropp skriker efter cola, haha. Jag har köpt ramlösa så Chrille borde bli glad. Däremot ska jag äta tortillachips och salsadipp. Because I'm worth it!

I morgon ska jag försöka pallra mig upp i bra tid (dvs ca 08:00, mitt i natten) så jag kan gå ut och gå. I sådant fall lär jag nog gå den där rundan på 8 km. Sedan ska jag åka till momma och äta pannkakor (!!!<3) och sedan blir det hem till bruket och fixa mig lite mysig innan jag åker för att mysa hos Ann-Katrin. Vi ska äta god mat och passa på att hyra en dravlig kärleksfilm då inte Chrille är med.

MEN NU! Ska jag i alla fall hämta mina go'saker och sedan parkera mig framför datorn. Och eftersom jag är i Bjärtrå, och är själv, så kan det inte vara så svårt att gissa vad jag ska göra hela kvällen. JAG SKA SE PÅ VÄNNER! Åh, halleluja. Hejdå bloggen.


Konsumkul

Hahaha, såhär kul har jag på jobbet! Skulle fylla på rapsolja och ser att det står såhär på kartongen. Och tankarna börjar så klart vandra. Rapeseed... våldtäktssäd? Hur framställs egentligen denna olja?



Haha, åhåjaja, nu är min fika i alla fall slut. Vi hörs! Adjöken.

Björnunga <3


Haha, lilltjejerna mina. Kunde inte låta bli att tänka på er när jag såg det här i dag. Vad är det NU ni vill bli räddade ifrån? ;)

Trööögt

Verkar gå trögt för mig nu med bloggandet. Men det har bara blivit så. Har inte alls suttit vid någon dator sedan jag skrev sist. Och sedan (!!!) hittar jag inte sladden till kameran heller så jag kan inte lägga in bilderna från när jag träffade Alex Schulman. Men jag kan tala om så mycket som att han lånade min bok att läsa högt ur, och sedan sa han att jag doftade gott när vi hade tagit en bild. Lycklig tjej! Ska skicka ett mail till honom senare, och berätta hur fantastisk han är. Helt enastående.

Jo förresten, vi var och såg "Hur många lingon finns det i världen" i torsdags. Och även om jag inte tyckte att filmen var sådär superbra så var det sååå jäkla kul att se de härliga människorna igen. Mest hade jag saknat Bosse, och Maja så klart! Så det var en höjdare i sig :)

Hur som helst så är vi i big town Bjärtrå nu. Vi blir minsann bjudna på trerätters middag i dag, härligt! Tre alldeles nya rätter också tydligen, känns lite spännande. Så nu sitter jag här med ett vinglas och väntar bara på att storebror och Emlis kommer hit snart. Har inte träffat Emlan på hur länge som helst! Måste vara minst en månad. Så det ska bli riiiktigt kul :)

Jaja, trevlig kväll på er! Puss.


That's OK


Dream come true

Jaaaaag är i extas! Eller jag vet inte vad jag är, känner mig liksom lite nervös. I dag ska jag träffa min stora, stora förebild. Alex Schulman är i Sundsvall och ska prata om sin nya bok och jag ska dit! Jag ska dessutom ha med mig båda mina böcker och be honom signera dem.

Ja, jag är som en fjantig fanatiker men jag bryr mig inte. Han är faktiskt min största förebild och då får man bete sig såhär, haha. Tror jag i alla fall. Men vem bestämmer egentligen?

Jaja, nu ska jag klä på mig och traska ner till Konsum för att hämta mammas bil. Ska åka till Bjärtrå och städa mitt rum en sväng (haha, hur stört är inte det?) och sedan åka tillbaka hit för att ta bussen och möta upp Maggiepaggie.

Hoppas alla har en trevlig dag! Adjöken.


It's me


Looong time no see

Jaaa nu var det längesen jag skrev här igen, om man bortser från mitt senaste konfunderade inlägg då. Det där var ett utav tre anonyma kommentarer jag fått från en och samma förvirrade person. Dålig att stava är h*n också. Men så kan det ju vara!

Sitter i Bjärtrå just nu, har blivit lite av en tradition att skriva då jag är här. Jag och C har tvättat hans bil i dag så den ska vara tipptopp inför helgen. I morgon bitti bär det nämligen av upp till Umeå för att hälsa på pappa Thomas och hans tjej. Blir kalas och grejor. Det ska säkert bli kul :) Ser fram emot att komma ifrån Kramfors ett tag i alla fall, det kan jag inte säga något om.

Annars nu för tiden gör jag inget särskilt. Jobbar på som vanligt med väldigt oregelbundna tider, men som vanligt är jag absolut inte i en situation där jag kan klaga. Så jag biter ihop och ångar på. Det lönar sig ju i mitten på månaden (för oss på konsum i alla fall) så det går bra.

Det "nya" livet går det dock lite si och så med. Vet inte hur Chrille gör det, men han har i alla fall lyckats få upp mig en timme tidigare varje morgon nu den senaste veckan för att ta med mig på morgonpromenader. Och jag är lika grinig och sur nästan varje morgon för jag är vääärldens sämsta morgonmänniska, utan att tveka. Men det är ändå skönt när vi kommer hem! Och jag äter piller och hela köret. Kan man kalla det här för att jag jobbar inför beach 2011? Jag hoppas inte det för jag har alltid ansett att jag står över sånt trams, haha.

Jaja, nu blir det alldeles för mycket här som vanligt. Så jag ska gå och se om jag hittar några sportbh:ar här och sedan leta fram en väska som jag kan packa i ikväll :) På återseende kära läsare!


You should think about that


Melodifestivalmys

Ja, här sitter jag igen. Ensam och alena. Men jag klagar inte! Jag har duschat, tagit på mig myskläder, gjort dipp och tänt ljus. Så nu är jag redo för melodifestivalen och allt vad den har att erbjuda (inte så mycket med andra ord). Tror jag hejar på den där Nicke i kväll faktiskt, tro det eller ej. Men jag kan inte riktigt säga säkert förrän jag hört alla bidrag i kväll. Har inte ens hört alla om jag ska vara ärlig.

Nu ringde alldeles nyss sötnöten som är på lagfest i kväll. Han fick skryta lite och jag fick höra hans röst, härligt utbyte om ni frågar mig :) Lär väl få åka och hämta honom inne i stan i kväll men det gör inte så mycket. Bara han kommer hem välbehållen är jag en glad tjej.

I dag jobbade jag från 8:00 till 8:15. Inte världens roligaste pass på en lördag kanske, var en riktig pina att ta sig upp i morse. Men det gick det med och dagen var, även om jag ett tag där var lite osäker, till slut över.

Men nu ska jag ta och fixa lite till här innan jag kryper upp i soffan med kudden och täcket. Hoppas alla har en supertrevlig helg, det har jag :) På återseende!


Kärlek

Ses i sommar, lillasyster.

Helt ofattbart

Alltså, herregud. Jag har för första gången i mitt liv sett en reklamfilm som fick mig att hoppa till. Eller hoppa till var inte direkt rätt ord. Men jag reagerade och känner mig faktiskt en smula upprörd.

Reklamen börjar med att visa bilder på "par", kyssande människor och kramande människor och allt sånt där. De frågar om du är gift, om du saknar passion i ditt förhållande osv. Sedan säger de åt dig att gå in på en sida som heter "http://www.victoriamilan.se/" (öppnas i nytt fönster). Och DÄR! Kan du hitta en affär?! Du kan alltså träffa andra gifta människor, eller människor som lever samboliv. HELT SJUKT!

Deras slogan är "Gör livet levande - ha en affär".

Vad faan är det här för någonting? Får man verkligen göra reklam för det på tv sådär? Eller ja, det är väl klart man får. Fritt land och hela det där. Men man gör det väl ändå inte? Eller gör man? Man fixar väl inte en sån sida och tycker att det är moraliskt korrekt? Snälla, säg att man inte gör så!

Nej gud. Jag känner mig så jävla upprörd nu. Fan vad fult. Så fruktansvärt jävla fult.

SÅÅÅ INTE OKEJ!


C.


Inga ord

Tänkte sätta mig och skriva lite nu, men som det blir lite då och då så upptäckte jag i samma stund som jag slog upp sidan att jag inte har några ord i dag. Och så kan det ju vara ibland, inget att göra något åt. Så jag får återkomma något senare i stället när jag kanske känner att jag har något att berätta :)

Adjö!

I wish


Butter

Skulle passa i Snövit och de sju dvärgarna i dag jag. Om jag var med där skulle jag inta rollen som butter, för fy fasen vad jag har vaknat på fel sida i dag. Eller, jag blev snarare väckt på fel sida, haha. Jävla Christoffer. Jag är så arg på honom att jag kallar honom Christoffer hela tiden också, händer ytterst sällan.

Han hade ställt väckaren på 07:45 för att vi skulle ut och gå. Jag förstååår inte varför vi ska måsta göra det så sinnessjukt tidigt! Jag är världens kanske mest morgontrötta människa. Plus att jag har skavsår, hosta, ont i halsen och FORTFARANDE ÄR BAKIS! Jag är för gammal för att köra tvådagars i alla fall, det är en sak som är säker. Och när vi väl kommer ut märker vi även att det är skitdåligt underlag också. Isigt och gropigt och bara skitjobbigt.

Så nej. Det kommer ta riktigt lång tid innan jag förlåter honom för detta. Riktigt, riktigt lång tid.


Always


Första fredagen i mitt "nya" sugiga liv

Haha, allvarligt. Jag har sån sjuuuk cola-abstinens så det är läskigt! Eller jag kan säga att jag föreställt mig att det skulle vara lite värre, men fy fasen. Och han påstår att vi bara får dricka cola på helgen, och med det menar han lördag&söndag, dvs ingen cola på fredag?! HALLÅ! Håll med mig om att det borde vara okej om jag byter ut söndagen mot fredagen. Haha, herregud, känner mig som i ett koncentrationsläger ;)

Jaja, i kväll är det hur som helst vinterfest i Kramfors, wohooou. Som vi har väntat, som vi har längtat. Eller ja, tror Chrille har längtat i alla fall. Jag känner väl inte något särskilt sådär. Mer än att jag ska få dricka cola i kväll. Blir alltså svaga whiskeycola för mig. Som Jonke sa igår, jag häller upp ett glas, och sedan sticker jag fingret i flaskan och droppar i glaset, bra idé! Kan bli berusad på sockret.

Sedan ska Chrille förresten göra tacopaj i dag! Känner mig väldigt spänd och exalterad, hoppas det blir gott. Fast skulle ju aldrig någonsin erkänna för honom att jag tvivlar. För det gör jag ju inte. Gubben, du vet att jag inte tvivlar på din matlagning? Visst vet du? Den är ju bäst precis som du? Ja, precis. Bra. Och får jag ett glas cola till så blir nog hela middagen räddad i vilket fall som helst, hahaha.

Shit alltså, att ett helt inlägg kunde handla om Coca-Cola utan att det ens var med mening. Blev ju helt sjukt det. Är nog lika bra att jag slutar skriva. Ska ringa Maggie i stället tror jag. HA DET BRA!


Bloggsugen tjej

Har verkligen varit så himla bloggsugen idag, och så låg blogg.se nere hela jäkla förmiddagen för mig. Irriterande! Men så kan det vara. Så jag får väl skriva nu i stället.

Jag är på så bra humör i dag också, kan bero på vädret och ledighet och lite allt möjligt. Och sedan att jag äntligen fått ett bevis på att karma existerar. What goes around comes around, liksom. Helt underbart! Hahaha.

Chrille har varit och klippt sig idag, plus att han rakat bort sitt slutspelsskägg (eller ja, skägg och skägg.. fjun snarare, haha), och nu är han så snygg så jag knappt kan hålla fingrarna i styr! En riktig pudding. Plus att han går runt här utan tröja, vilket i och för sig inte är något ovanligt i sig, men ändå. Det gör ju inte saker och ting sämre, he he! Och själv sitter man i underställ och mjukisar sen morgonpromenaden typ, sunkigt!

Vi har hunnit med att vara till Bjärtrå och städat/tvättat bilen i dag med. Lånade pappas garage. Det var inte kul alls kan jag tala om, hoppas det dröjer länge tills nästa gång, haha. Krypa runt i den där lilla golfen och dammsuga och dammtorka och gud vet allt. Fy.

Nu sa mannen att han skulle börja steka på kycklingen, så det är väl bäst att jag går och fixar sås och så jag då. Vi har ju kommit in i hans "deff-månad" nu, så vi äter inga kolhydrater och dricker ingen cola. Vi dricker alltså ingen cola. Inte ett endaste litet colaglas får jag. Känner mig alldeles sorgsen i hjärtat. Men till helgen! Ojojoj, då står inte en enda colaflaska säkert, det kan jag skriva under på.

Men ja, sås och grejor var det. Hejsvejs med er alla sockertoppar!


Frustration

Sitter här och härjar upp mig själv, gör mig förbannad PÅ MIG SJÄLV. Tänker på vad mycket tid jag har kastat bort, vad jag har slösat energi och känslor på rena idioter. Funderar på vad fan det var som drev mig. Som drev mig till att gräva mig längre och längre ner i en grop, om och om igen. Självömkan? Låg självkänsla? JAG FÖRSTÅR INTE.

Det är så obegripligt, hur NÅGON människa kan låta sig utsättas för sådan skit. Förnedring, kränkning. Jag blir illamående när jag tänker på mig själv, när jag tänker på hur jag har betett mig. Dels hur jag betett mig mot mig själv, men även mot andra. Snacka om vilsen själ.

Jag behövde skriva det här nu för att få det ur mig. Så jag kan lägga det bakom mig och blicka framåt. Men känner jag mig själv rätt är det nog lite lättare sagt än gjort. Förtjänar ett VM-guld i ältande.

Men nu har jag i alla fall hittat någon som tar hand om mig. Som behandlar mig precis så som jag förtjänar att bli behandlad. Han vet vad jag vill ha, och han ger mig det. Plus lite till. Jag kunde verkligen inte varit gladare. <3



Into trouble


Takdropp

Åh, det är så härligt ute just nu. Eller ja, just nu var väl att ta i. Just nu är det mörkt och läskigt ute. Men i alla fall, jag hoppas verkligen det här betyder att våren är på väg på riktigt för jag är så trött på skitvinter nu. Vintern är verkligen bara härlig i december, möjligtvis en bit in i januari. Sedan får det vara nog.

Hur som helst så är jag inte alls på blogghumör, och jag får lite dåligt samvete över att Chrille inte kommer tycka min blogg är rolig att läsa i kväll. Men what to do liksom? Han får väl skylla sig själv som åker iväg såhär och lämnar mig alldeles ensam. Men det här är sista gången på ett tag nu, känns riktigt bra :)

Nu ska jag gå och göra några mackor tror jag, eller ta ett äpple. Har inte riktigt bestämt mig än. Ojoj, det här blev ju riktigt spännande. Särskilt för er som läser kan jag tänka? VAD KOMMER HON ATT VÄLJA?!

Kanske återkommer med svar. But don't hold your breath. Adjö.


RSS 2.0