It's me


Kommentarer
Postat av: Jessie

Öh.. jag läser inte din blogg, jag kommenterade EN gång från en dator på jobbet. Jag har läst ETT inlägg och det var där jag kommenterade (eller om det var två kommentarer för att kommentera en kommentar som jag fick tillbaka som inte stämde). Så nej lilla du, jag läser inte din blogg, så intressant är den inte.

2011-03-23 @ 11:36:14
URL: http://nattstad.se/itsjessie
Postat av: Jessie

Ja på jobbet är det en allmän dator, flera stycken använder den. Sedan är det sjukt många som är timvikarier som jag inte känner till då jag sällan är där för att jag pluggar.

Skiter väl i om du har fiender. Shit låt det inte gå ut över mig!

Just nu sitter jag på min killes dator.

Folk som är över här brukar låna datorn ibland och jag står inte precis och granskar vad de gör när det ska välja musik. Eller kolla på diverse bloggar/hemsidor



Jo jag säger lilla du för du verkar helt blåst! När jag skriver så står jag för det och då skriver jag mitt namn. INTE annars! För jag skäms inte över det jag har att säga som andra verkar göra..

2011-03-23 @ 14:04:51
URL: http://nattstad.se/itsjessie
Postat av: Magda

Du menar att Sofie har flera fiender på polarbröd? Haha. Undra vem som är blåst?

2011-03-30 @ 11:24:14
Postat av: Jessie

Jag sa att jag struntar i om hon har fiender.

Jag sa inte att det var folk som jobbar där. Jag sa bara att de andra ip-adresserna kan ha kommit därifrån då det finns datorer (de kan lika gärna komma från andra ställen, jag pluggar så jag vet inte vilka som tagit min plats då jag inte är där och jobbar).



Finns ingen i världen som är omtyckt av precis alla människor, så är det bara. Det var vad jag menade med att jag skiter i om hon har fiender eller folk som ogillar henne. I den här hålan så snackar alla skit om alla och sedan är de bästa vänner när de träffas, så jävla falskt. Sådant håller jag mig undan, gillar jag inte en person så låtsas jag inte om att jag gör det.

2011-03-30 @ 13:25:21
URL: http://nattstad.se/itsjessie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0