Looong time no see

Jaaa nu var det längesen jag skrev här igen, om man bortser från mitt senaste konfunderade inlägg då. Det där var ett utav tre anonyma kommentarer jag fått från en och samma förvirrade person. Dålig att stava är h*n också. Men så kan det ju vara!

Sitter i Bjärtrå just nu, har blivit lite av en tradition att skriva då jag är här. Jag och C har tvättat hans bil i dag så den ska vara tipptopp inför helgen. I morgon bitti bär det nämligen av upp till Umeå för att hälsa på pappa Thomas och hans tjej. Blir kalas och grejor. Det ska säkert bli kul :) Ser fram emot att komma ifrån Kramfors ett tag i alla fall, det kan jag inte säga något om.

Annars nu för tiden gör jag inget särskilt. Jobbar på som vanligt med väldigt oregelbundna tider, men som vanligt är jag absolut inte i en situation där jag kan klaga. Så jag biter ihop och ångar på. Det lönar sig ju i mitten på månaden (för oss på konsum i alla fall) så det går bra.

Det "nya" livet går det dock lite si och så med. Vet inte hur Chrille gör det, men han har i alla fall lyckats få upp mig en timme tidigare varje morgon nu den senaste veckan för att ta med mig på morgonpromenader. Och jag är lika grinig och sur nästan varje morgon för jag är vääärldens sämsta morgonmänniska, utan att tveka. Men det är ändå skönt när vi kommer hem! Och jag äter piller och hela köret. Kan man kalla det här för att jag jobbar inför beach 2011? Jag hoppas inte det för jag har alltid ansett att jag står över sånt trams, haha.

Jaja, nu blir det alldeles för mycket här som vanligt. Så jag ska gå och se om jag hittar några sportbh:ar här och sedan leta fram en väska som jag kan packa i ikväll :) På återseende kära läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0