Melodifestivalmys

Ja, här sitter jag igen. Ensam och alena. Men jag klagar inte! Jag har duschat, tagit på mig myskläder, gjort dipp och tänt ljus. Så nu är jag redo för melodifestivalen och allt vad den har att erbjuda (inte så mycket med andra ord). Tror jag hejar på den där Nicke i kväll faktiskt, tro det eller ej. Men jag kan inte riktigt säga säkert förrän jag hört alla bidrag i kväll. Har inte ens hört alla om jag ska vara ärlig.

Nu ringde alldeles nyss sötnöten som är på lagfest i kväll. Han fick skryta lite och jag fick höra hans röst, härligt utbyte om ni frågar mig :) Lär väl få åka och hämta honom inne i stan i kväll men det gör inte så mycket. Bara han kommer hem välbehållen är jag en glad tjej.

I dag jobbade jag från 8:00 till 8:15. Inte världens roligaste pass på en lördag kanske, var en riktig pina att ta sig upp i morse. Men det gick det med och dagen var, även om jag ett tag där var lite osäker, till slut över.

Men nu ska jag ta och fixa lite till här innan jag kryper upp i soffan med kudden och täcket. Hoppas alla har en supertrevlig helg, det har jag :) På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0