Björnunga <3


Haha, lilltjejerna mina. Kunde inte låta bli att tänka på er när jag såg det här i dag. Vad är det NU ni vill bli räddade ifrån? ;)

Kommentarer
Postat av: lisa

Har du inte glömt ett r i björnungar? Eller skriver alla norrlänningar som de talar?

2011-03-29 @ 23:40:08
Postat av: Sofie

Men Jessica snälla. Jag ser din ip! Lägg ner.

2011-03-30 @ 00:38:22
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: lisa

Kul för dig. Men tyvärr så sitter jag via min telefon och använder hennes trådlösa nät. Då blir det samma ip. Testa själv;-)

2011-03-30 @ 05:54:09
Postat av: lisa

Samma telefon och ett annat trådlöst nätverk. Fortfarande samma ip? Tycker att du borde be om ursäkt för ditt påhopp. Det är inte datorerna som har ip-adressen i sig, utan själva nätet. Därför kan man skriva från olika datorer och få samma ip om de är kopplade till samma nät. Trodde du gått i skolan och visste detta. .

2011-03-30 @ 07:11:49
Postat av: Sofie

Så, denna lisa, du var alltså hemma hos Jessica kl 05:54 i morse? Och sedan helt plötsligt någon annanstans lite drygt en timme senare? Lite ovanligt att ha besök så sent. Men ja, alla.är vi ju olika!

2011-03-30 @ 08:25:47
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHA Jag dööör!!!!!!!!!!!!!!!

Eller rättare sagt jag kokar av ilska!!! Vilka jävla omogna idioter sitter och kommenterar att man skrivit fel?!?! Har ni inget bättre för er?! Och om Sofie skriver Björnunga får hon väl göra det?! Hon har alltid gjort och kommer alltid göra!! Finns INGET fel med det! Jag brukar verkligen inte bry mig om sånt här men nu börjar det här bli för mycket!! Väx upp för fan!! Ni måste ha ett väldigt tråkigt liv när ni håller på såhär! Så jävla skrattretande!

2011-03-30 @ 10:45:34
Postat av: Anonym

Det var jag Magda som skrev inlägget!!

2011-03-30 @ 10:55:15
Postat av: Jessie

Alltså nu blir jag förbannad på dig Sofie! Hört talats om folk som sover över och sedan drar iväg på jobbet tidigt på morgonen? Det tar MAX 30minuter härifrån hem till henne och vidare till jobbet. Har du problem med det eller?Innan du börjar hoppa på och anklaga folk så kanske du ska FRÅGA vem det är.

Jag har redan sagt till dig att jag skriver med mitt eget namn om jag vill lämna en kommentar.Hon kanske störde sig på att du glömde ett r, då du var så otroligt på hugget över ett stavfel som jag hade skrivit i min blogg när du själv inte kan skriva ordentligt ibland. Vi gör väl alla fel? Eller har jag fel nu?

Dock verkar det som att du är den enda som verkar ta så illa upp ifall du särskriver eller gör ett stavfel och raderar ett helt inlägg.Själv så bryr jag mig inte. Jag påpekade bara det för dig för att vara snäll, det är inte så jobbigt att bara skriva det rätt, eller hur?Men du valde att hugga och antar att jag är den som sitter och skriver.

Har sagt det ett antal gånger nu, men du verkar inte förstå det: JAG ANVÄNDER MITT NAMN OCH DETTA NÄT NÄR JAG SKRIVER EN KOMMENTAR!!! INGET ANNAT!

2011-03-30 @ 13:05:19
URL: http://nattstad.se/itsjessie
Postat av: Sofie

Men vem är då denna lisa och vad har hon med mig och mitt sätt att skriva att göra? Följer hon kanske min blogg lika slaviskt som du och stör sig på mina "stavfel"?Jag har kallat Malin och Magda för björnunga - utan r - i hela mitt liv. Och jag kan inte för mitt liv förstå varför det störde lisa så mycket att hon måste påpeka det.Ja, jag tog bort inlägget eftersom jag, baserat på dina tidigare kommentarer, inte tog det som en "vänlig gest". Jag ville inte rätta mig efter dig utan tog hellre bort det. Så mycket betyder inte ett blogginlägg för mig.Men varför lämnar du mig inte bara ifred när jag bett dig flera gånger? Till och med dina syrra har sagt åt dig nu. Men i din värld spelar man ju enligt dina regler, så det kanske inte spelar någon roll att du beter dig som en 15-åring med ditt bloggbråk som du vägrar släppa taget om.Låt mig och min blogg vara. Om du låter bli att läsa den slipper du se mina felstavningar. Win-win.

2011-03-30 @ 13:41:39
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Jessie

Ja om du slutade komma med följdfrågor.

Hon antog väl att du menade björnarna i artikeln inte Magda och Malin. Hon vet inte ens vilka det är. Hon frågade mig vem det var jag menade då hon läste mitt inlägg och jag sa att det var en tjej som heter Sofie och hon frågad efter bloggadressen. Jag tror knappast att hon lär skriva något mer till dig.Hade du inte hoppat på mig på det sättet du gjorde hade jag aldrig behövt skriva och försvara mig. Det måste väl du också förstå.

Jag har inget emot din blogg, eller dig som person då ett påhopp och ett stort missförstånd inte gör dig till den du är.Jag hade till och med tänkt be om ursäkt för att allt gått överstyr, men när jag läste dessa kommentarer så var inte precis ett förlåt som jag tänkte på i första hand. Du känner inte mig, jag känner inte dig. As simple as that.Fine du tog det inte som en vänlig gest, inte mitt problem. Vill du radera inlägg så varsågod. Det är din blogg, ditt liv och dina tankar. Inte mina.När du finner lite vett efter dina påhopp och kan be om ursäkt så kan du radera alla kommentarer så stryker vi ett streck och sedan kan du få min ursäkt.Jag vågar iaf erkänna när jag gjort fel. Frågan är om du inte är lite för stolt för att inser att du också har brister och gör fel.

2011-03-30 @ 14:05:30
URL: http://nattstad.se/itsjessie
Postat av: Sofie

Antar att lisa då inte sett eller hört om dina nitiska rättningar i min blogg, då hon tyckte hon behövde ge igen för din skull.Mig får du definitivt ingen ursäkt ifrån, och det handlar inte om min stolthet utan det handlar om att du är en sån obetydlig del av min värld.Visst att jag möjligtvis falskt anklagade dig för att ha kommenterat, men du gjorde inte mina misstankar svagare genom att därefter kommentera varje dag! Samtidigt som de anonyma kommentarerna upphörde. Och det du hade att komma med var rättningar och hånfulla saker som att jag skulle härmat DIN TATUERING. Jag vet ju knappt vem du är liksom.Så ja, vi kan stryka ett streck över det här, men jag klarar mig utan ursäkter och dina kommentarer kommer att få stå kvar.

2011-03-30 @ 14:53:47
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Kramfors

Förstår inte det här.. men om den här Jessie är en sådan obetydlig del av min värld.. varför har du då fortsatt att kommentera. Tror du inte att det hade varit enklare att bara strunta i allt?Ja jag skriver bara kramfors, då ingen behöver veta vem jag är, hur ofta brukar killa läsa en annan tjejs blogg.

2011-03-31 @ 12:13:43
Postat av: Sofie

Hon blir ju så klart en DEL av den då hon började bombardera min blogg med hånfulla saker. Men hon är en sån obetydlig del att jag inte känner att jag behöver be om ursäkt och inte heller ha någon från henne, eftersom hon inte är min vän. Det var vad jag menade.Och du behöver inte skriva ditt namn, jag förstår mycket väl vem du är ändå. Har sett kommentarer från dig på andra bloggar förr.

2011-03-31 @ 12:46:11
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: poff

Fantastisk diskussion! :)

2011-04-03 @ 20:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0