fyrtiosjutimmarsvecka?

Kan inte fatta, kan faktiskt inte förstå det. Det är så himla typiskt mig och mitt liv att hamna i den här arbetssituationen. Jag gladdes över min lediga fredag. Den lediga fredagen var liksom ljuspunkten i mörkerveckan med sena, sena, sena kvällar. Och vad händer? I dag, tre timmar innan jag ska få åka hem, kommer min chef och frågar mig om jag kan jobba i morgon. Från åtta till tre.

Alltså jag vet. Jag vet att det inte är en särskilt lång dag. Jag vet att jag behöver pengarna. Jag vet att jag ska vara glad att jag ens får jobba. Men allvarligt, det tär på mig som fan. I dag de sista lååångsamma timmarna på jobbet hade jag bara lust att skjuta mig i huvudet, typ. Jag satt och bara fanns, orkade ingenting. Orkade inte ens vara trevlig mot kunderna i kassan, och det är inte riktigt likt mig.

Jag har ont i huvudet, ont i ryggen, ont i magen. Jag är trött, jag kallsvettas. Det känns verkligen som att jag håller på att bli sjuk, och jag som fan aldrig blir sjuk?! Sanslööööst. Och jag ska på fest på lördag, jag vill verkligen det. Men kommer jag att orka? Jag är så jävla trött. Så. Jävla. Trött. Och det lär inte bli bättre av att jag inte får vila någonting innan lördag what so ever.

Jaja, mycket gnäll. Ett gnällinlägg helt enkelt. Man måste få ha såna med. Ibland alltså. Inte jämt. Gnälliga inlägg undanbedes annars vänligen men bestämt, då de förekommer oftare än någon gång ibland. Haha.

Godnatt.



Who says I can't get stoned?
Turn off the lights and the telephone.
Me and my house alone.
Who says I can't get stoned?

I don't remember you looking any better.
But then again, I don't remember you.


KALLT?!

SINNESSJUKT VAD KALLT DET ÄR UTE! Fy fan. Trodde näsan skulle trilla av så fort jag kom utanför dörren. Alltså herre min skapare, jag kommer att stendö på vägen till Kramfors. Jag kommer att stendö. Har, till råga på allt, universums kanske kallaste bil också, som jag just gick ut och startade för att varmköra den lite. Yeah, like that is is going to make a difference! Haha. Nej. Over and out.


Ja, faktiskt. Ungefär såhär ser det ut hos mig i Bjärtrå nu!


TRÖÖTTTT

Fy fan, att jag aldrig, aldrig, aldrig lär mig. ALDRIG. Jag måste börja gå och lägga mig i tid, det här är ju helt sanslöst. Tror aldrig jag varit såhär trött en morgon. Men vem hade kunnat tro annat när jag gick och la mig för fyra timmar sedan? DUM I HUVE!

Nu ska jag sätta några tandpetare för att hålla upp ögonen sedan ska jag ta en sväng (läs: 12 timmar) till jobbet. Ska bli kul. Ser MUCHO fram emot det. Härligast blir mitt liv om jag får vara i frysen eller på brödet i dag, då kommer jag bli så lycklig att jag gråter.

Nå ja, jag kommer nog gråta i vilket fall..

Hoppas alla har en finfin morgon/dag/kväll. Jag dyker väl förmodligen upp här igen lagom till läggdags för vanliga sansade och normalt tänkande människor. Adjöss!



Jo, jag tackar jag!


Long time no see

Ja det har blivit dåligt med uppdateringen här nu. Men jag har haft en del för mig faktiskt, saker som är roligare att göra än att blogga. TRORE ELLER EJ! Men nu är jag tillbaka i Bjärtrå i alla fall så nu kommer nog bloggningen igång igen, om jag orkar.

Kommer jobba skiten ur mig den här veckan känns det som, stänger tre dagar i rad nu. Plus att jag jobbar 8:00-20:15 imorrn och 9:00-20:15 på onsdag. Men sedan har jag sovmorgon till 12 på torsdag och så jobbar jag till 19:15 så jag slipper ju stänga och sådär i alla fall. Skönt.

Och fredag = LEDIG TJEJ! Fast den dagen lär väl gå ut på att inte göra ett jäkla skit. Sitta och slöa och titta på Vänner, skulle jag gissa på. För sedan börjar jag 8:00 på lördag igen, haha! Men jag gnäller inte, allvarligt. Jag vet att jag förmodligen kommer känna mig helt mörbultad efter veckan men jag kommer tjäna väldigt bra med pengar i stället så det blir bra :)

Jaja, jag återkommer nog i morgon. Nu ska jag fortsätta titta på mina favoritkillar på 5an.

PUSS!

SKÅL!

Sitter och myser med mina fina tjejer nu. Dricker lite vin, äter lite cheese... Ja, vad heter det? Cheesecruncher? Haha shit jag har ingen aning. Lite "heta" är de i alla fall, supergoda. Har det hur som helst uuuurbra! Vad jag älskar att träffa mina tjejer såhär, tjejsnack på sin bästa nivå. Ni vet sådär när man sitter och är förtroliga med en människa som verkligen vet precis allt om en? Varenda vrå och skrymsle i sitt inre vet denna personen om. Ni förstår den känslan, va? Tänk er att ni har två. Dubbel lycka :)

Men nu ska jag fortsätta socialisera, så jag hoppas ni får en trevlig kväll. Det kommer jag ha! :)


Hahahaha, dom är så söta. Min underbara.
Ni kommer finnas där för mig, jag vet det. Med era goda råd, och pickadoller om det behövs ;)
Ni förstår mig hela tiden, vad jag än gör. Det finns ingen annan som gör det.
Jag älskar er, mer än allt.


Thursday afternoon

Haha, är det någon annan än jag som tänkt på att thursday låter som ett väldigt välartikulerat "törstig" på engelska? Inte? Nej? Bara jag då.. Som vanligt. Men ja, lite kul är det ju, om man tänker på det!

I dag är det hur som helst torsdag och jag fick soovmoorgon. Magda kom instormandes som en psykopat i morse klockan elva och plingade på dörren som en galning tills jag kom och låste upp. Crazy woman! Men det var tur det, annars hade jag nog sovit till typ ett.

Vid två någon gång gick jag i alla fall ner mot centrum för att sola mig lite och sedan gick jag på Hemköp och köpte lite kyckling och sånt för att överraska min fina tjej. Hon blev så glad så! Så numera tycker hon att jag är världens bästa flickvän, Morgan kan slänga sig i väggen.

Annars har det faktiskt inte hänt ett jäkla skit i dag. Jag och Magda pratade om att åka in till stan eventuellt för att leta upp några butiker vi är lite intresserade av att veta VART FASEN I HELSKOTTA de ligger? Men det blev aldrig av. Vi tar en heldag i morgon i stället tror jag, innan Malin kommer och sådär. Vi ska ju ut och göra stan i morgon kväll nämligen :) Ska bli så roligt att gå ut med båda mina tjejer igen, var ett bra jäkla tag sedan nu.

Hm, jag lovade ju igår att ni skulle få se lite fler bilder i dag. Men det går verkligen inte, alltså på allvar så tar det typ tio minuter att ladda upp EN bild! Och internet är nog segt som det är, utan att behöva belastas av det. Så vi får helt enkelt ta det när jag kommer hem :) Nu ska jag fortsätta titta på Vänner på femman och vänta på att Magda ska komma ur badet någon gång.

På återseende! Puss.


Men jag lägger i alla fall in en bild på sminkningen Magda gjorde på mig igår! Kallas orientalisk sminkning och jag kände mig som Cleopatra. Haha, gillade det skarpt. Hon är så himla duktig :)

Photos

Ja, då tänkte jag försöka mig på att lägga in lite bilder ifrån min vistelse här i Sumpan. Men jag vet inte riktigt om jag kommer orka, för internet här är meeeeeget segt och jag kanske kommer få ett utbrott eller två. Men jag gör ett försök.

Första bilderna är då ifrån i lördags då vi åkte till Kistagallerian och kollade lite i butiker innan vi gick på 3D-bio och såg en action/skräckis(?). Haha, och så avslutades ju kvällen på en krog inne i stan med någon läskig typ som först var trevlig och försökte ge oss blommor.








Det blev en del glas på bordet då den där läskiga karln joinade oss.


Där har ni läskiga karln, bakom mig och mina röda ögon.






Avslutar med en helt magnifik bild på mig och min käresta.

Ja, jag avslutar. För allvarligt, jag har suttit i en timme och hållit på med det här nu. Helt galet! Ni får se resten av bilderna en annan dag, typ imorrn gissar jag på. Så hejdå.

Västerås baby!

Sitter på Mallans salong i Västerås nu. Hon har färgat hår, bryn och fransar på mig så nu ser jag ut som en helt ny människa. Just nu håller hon på med Magda så jag leker DJ ett tag. När de är klara ska vi gå och äta lunch. Är huuur hungrig som helst.

Har hittills haft det askul med Maggie. I lördags drog vi på bio och såg Resident Evil i 3D, haha! Snacka om att vi var nervösa innan. För det första hatar jag sånadär action-skräckisar, och att dessutom se dem i 3D är väl kanske inte högsta drömmen. Men den var i alla fall väldigt bra, över förväntan. Vi hade i och för sig inte så höga förväntningar till att börja med heller.

Sedan drog vi vidare mot stan för att gå någonstans och chilla lite. Hamnade på någon mysig liten krog där vi beställde in ett glas vin, och det dröjde inte länge förrän det kom fram en engelsman och försökte ge oss blommor. Haha, efter det stannade han hos oss hela natten, bjöd oss på drinkar och vin osv. Fick verkligen öva oss på våran engelska! Till slut började han dock verka lite aggressiv (haha, läskigt) så jag och Magda drog hem vid typ tolv redan. Men det var skönt det med :)

Väldigt lyckad kväll allt som allt i alla fall. Och igår spenderade vi kvällen framför valvakan med chips och dipp. Förstår inte Sveriges befolkning över huvud taget men jag orkar inte ta det här.

Nu ska jag gå och kolla om tjejerna börjar bli klara så vi kan gå och eeeta någon gång. Adjöss!


Justja, bilder kommer!

God morgon

Blir ett kort litet inlägg nu. Resan gick alldeles lysande igår, hittade till bussen och allt, och sedan hittade jag till t-centralen helt själv också. Jag blir så imponerad av mig själv! :D Självklart glömde jag en av  de viktigaste sakerna jag hade behövt ha med mig, men vem blir förvånad? Jag överlever nog.

När vi kom hit tittade vi på Idol och åt pizza. Och surrade massvis så klart. Vi surrade och surrade tills klockan var typ, två tror jag. Då slog vi igen ögonen och, i alla fall jag, somnade på stört.

Nu i dag väcktes jag av Magda för typ en timme sedan, stackarn hade säkert varit vaken jättelänge, haha. Och så började hon göra frukost till mig. Alltså hör ni? Detta kommer bli en helt lovely vecka om det fortsätter som den här morgonen ;) Jag har inte ens klivit upp ur sängen än, haha galet!

Men men, nu ska jag väl börja ta tag i mitt liv kanske, eller jag vet inte. I dag ska vi hitta på nåt kul i alla fall, vi har bara inte kommit på vad! Bio/shopping kanske och sedan i kväll kanske vi går ut och tar någon öl nånstans, myspys!

Adjökennnnn.


Jag och Magda igår... Eh? ;)



SKOJA! Det var ju ifrån i somras när vi blev miljonärer på travet! :D

Mot hufvudstaden!

Shit, jag insåg just, alltså precis alldeles nyss här, att det här är sista gången jag är hemma på öööver en vecka! Hur galet? Plötsligt känns det hemskt, hemskt vemodigt. Haha, men det är bara för att sån är jag. Börjar tänka en massa. Kommer allt se likadant ut när jag kommer hem? Ska jag verkligen vara utan min egen dator så himla länge? Faktiskt så började jag fundera på att ta med den, tills jag insåg att Magda bara har ett sketet litet mobilt bredband i sin lägenhet, så då fick det vara ;)

Jag har i alla fall tagit en liten, liten paus i packandet nu medans jag väntar på att tumlaren ska bli klar och så vidare. Känns bra i dag med packningen faktiskt, första gången jag liksom känner att jag är ute i tid. Enda nackdelen är väl att jag helt glömt bort musik till bussresan! Men jag har några gamla dängor på mobilen kvar sedan jag åkte ner för typ ett år sedan, så det får väl duga. De får ta mig en sväng ner till minnenas kvarter så att säga. Och jag vet dessutom, angående packningen, att jag kommer sitta där på bussen sedan och tänka "vad fasen är det jag har glömt? VAD har jag glömt?! Seriöst". Haha.

Men men, nu ska jag ta och höja volymen på musiken här och sedan ska jag platta håret lite och så. Vill ju inte se ut som ett hejsan hoppsan på bussen inte! Eller? Vill man? Eehehe. Hejdå världen, på återseende :)


Nu komma ja snart Maggisen!


Vansinnig Sof

Är det någon här som är intresserad av att veta vad jag hatar näst mest i kanske hela världen?! Nej, förmodligen inte. Det är i alla fall att bli väckt, jag avskyr att bli väckt. Verkligen. Men vad hatar hon mest av allt då, undrar kanske ni? Nej? Okej. Det är i alla fall att bli väckt och tvingas att kliva upp. Snacka om att vakna på fel sida!

Min mamma står inte högst på priolistan över julklappsköp just nu kan jag tala om. GAAH!! Hon har alltså ringt och sagt "Du ska jobba i dag mellan elva och kvart över sju". Jag som skulle fortsätta tvätta och packa i dag, är inte på långa vägar klar. Sedan hade jag även tänkt ta mig tid att gå och rösta i dag, i godan ro. Mmmm nu kommer jag få stressa röven av mig på rasten i dag i stället, det ska bli kul! Det ser jag fram emot. Att stressa mig igenom min röstning. Det ska bli jättekul.

Hejdå.



Ungefär såhär ser jag ut nu, minus sommarklänning och det korpsvarta (?) håret.


Sinnessjukt bra

Stellan Skarsgård vet sannerligen vad han pratar om. Allvarligt, titta på den här videon.
På riktigt. Gör det. Är nog fan i mig det bästa jag sett hittills. SJUKT BRA!


Kommentarskris

Alltså jag får allvarligt talat något bryt snart! Jag kan inte för mitt liv förstå vad fasen det är för fel på mina kommentarer? Haha, alltså det stör mig egentligen inte nämnvärt, men ändå stör det så fruuuktansvärt mycket! Hela kommentarsfältet har liksom flyttats till höger, och varför?! Ja, det är ingen som vet! Och det spelar ingen som helst roll vad jag gör, jag har suttit en timme nu och försökt fixa det. Har skaffat en jäkla testblogg för att kolla om det beror på att det fattas nåt ifrån en vanlig design eller vad det handlar om. MEN DET GÅR INTE!!!!!

Gaaah, jag ger upp nu. FOR NOW, så att säga. Kommer säkert sitta här och slita håret av huvudet igen om några veckor för att försöka lösa det. Fan också.

VAD ÄR PROBLEMET!? :(


God morgon bloggeeeen

Blev alldeles nyss väckt av några sms, och då tänkte jag att nu kan jag ju passa på att kliva upp när jag ändå inte kommer kunna somna om på ett tag. Sagt och gjort! Nu sitter jag här och har ingen frukost. Vårat kylskåp gick nämligen sönder igår, två månader efter utgångsdatumet av garantin på två år. Haha det är så tragiskt komiskt på något vis. Tycker synd om mamma och pappa ba!

Men hur som helst, jag ringde mamma då och beklagade mig. Så hon rådde mig att åka till Nyland och handla frukost, alltså något att äta direkt då, typ. Eftersom vi inte har något kylskåp att stoppa det i. Då ska jag ta våran röda fara, och det känns sannerligen inget vidare, den har problem med startmotorn och tänk om den inte går igång när jag ska därifrån? Det vore superläskigt.

Måste ringa pappa nu, och höra om han tycker det är en bra idé. Hejhej!

Lady Gaga

Jag läste just Elinas blogg, och hon hade lagt ut det här klippet. Kände bara att jag var tvungen att sprida det vidare jag med. Och hålla med om vilket jäääädra geni kvinnan är! Fasen alltså, jag bara älskar henne. Och jag är så glad att jag fått uppleva hennes genombrott och kommer få följa hennes karriär, för den här människan kommer bli stor.

Och hur mycket ser man inte fram emot hennes nästa album nu?!


Inzzzaaannee

Shit, det här är så galet så jag inte vet var jag ska ta vägen. Ni anar inte hur sent jag vaknade i dag! Eller hur sent (tidigt?) jag somnade i natt. Jag kunde absolut inte slita mig från boken, så sjukt spännande hela tiden! Och varje kapitel slutade liksom med en cliffhanger så man var i princip tvungen att börja läsa på nästa.

Haha, het ändring av hett tips från coachen, läs inte denna bok om du vill kunna få en god natts sömn och så vidare! Alldeles sanslöst. Jag tror jag slog ihop boken vid halv sex när jag hörde mamma börja kliva upp. Jag har fortfarande det där i mig att jag inte vill att mamma ska komma in och säga åt mig att släcka ;) Haha.

Aja, jag är uppe nu i alla fall, har väl varit det någon... Ptja, timme kanske? Vågar typ inte öppna boken igen, för då fastnar jag väl. Men jag ska slå på tvn i alla fall, något säger mig att mina bästa Vänner visas just nu! :) Hoppas jag har rätt. Adjöken.

I'm not your angel, darling

I ain't got no sob story to write.
But just like everyone else, I'm living this life.
And you don't need to win me over,
and there ain't no other side to shelter me from.
I'll belong where I decide.

But you say:
"We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh, no we don't mess around.
You're meant to be among the clouds,
'cause you're an angel."

But that's a lie.


Hypnotisören

Hej hej och hallå! Tänkte passa på att uppdatera lite nu när det är paus i Lite sällskap. Jag har inte gjort ett skvatt i kväll, har suttit i den här soffan och läst ur min bok. Hypnotisören om ni minns? Shit, vilken bra bok. Har ändå inte hunnit så långt men jag är helt fast. Och jag brukar heller inte alls gilla deckare men den här har jag verkligen fallit pladask för, haha. Läs den, ett hett tips från coachen!

En kulig sak dock, som jag inte riktigt förstår, är att jag läste nu idag att Lars Kepler (som har skrivit boken) tydligen är en pseudonym för ett par som jag förstod det, som skrivit boken tillsammans. Alltså, varför? Varför skriva under en pseudonym, om du ändå tänker skriva i boken vad du egentligen heter? Haha. Jag har alltid trott att det varit ett sätt att hålla sig anonym på, typ. Men ja, jag hade tydligen fel!

Nu börjar programmet igen, så på återseende.



Här har ni honom, Lars Kepler!


Höstflicka

Efter ett liiitet, litet äventyr är jag nu hemma i min soffa igen och har alldeles nyss tryckt i mig en tallrik med makaroner och köttbullar, inte helt fel kan jag säga!

Medans jag var ute och körde bil i dag började jag skymta höstens vackra färger som skiftar i rött, orange och gult. Och tanken slog mig, varför är det så många som ogillar hösten? Alltså, visst, hösten innebär att sommaren är slut och det blir kallt och lite "ruggigt". Men vad fasen? Hösten innebär ju även att det blir mysigare på kvällarna, man kan klä sig i mysigare kläder och kura ihop sig i soffan framför en fin film utan att behöva känna sig skyldig liksom.

Jag är född på hösten, och därigenom blir jag automatiskt en höstflicka, blir jag inte? Jag råkar älska hösten, på sätt och vis. Jag tycker visserligen också, som många andra, att det är trist när sommaren tar slut. Men av en händelse älskar jag julen, och hösten visar ju att julen är på väg, inte sant?

Ja, jag vet inte, det här blev väl mest bara en massa dravel som vanligt. Men sluta hata på hösten people, den kommer ju vare sig ni vill eller inte! Se till det fina i stället. Som de vackra färgerna som jag och en fin vän alltid satt och njöt av genom bussfönstret tidiga höstmorgnar på väg till skolan :)



Idol

Sitter och tittar på idolrepriserna nu. Alltså, jag vet inte, jag har kommit att utveckla något slags hatkärlek till det programmet. Men det är ju onekligen helt fantastiskt roligt med audition-avsnitten, det går inte att komma ifrån. Man undrar ju hur många kompisgäng och familjer det finns i det här landet där varenda medlem är tondöv. Det kommer någon som är helt sanslöst dålig, och alltid står det någon där utanför som blir helt chockad över att de inte gick vidare? Då måste ju det, med andra ord, betyda att det är någon som alltså tyckt att denna person skulle platsa i idol? Haha, oslagbart.

Men härligast av allt tycker ja ändå att juryn är. Jag kommer ihåg i början, hur jag ogillade Andreas. Jag tyckte han såg ut som en gubbsjuk sönderopererad fjant, haha. Men jag har heelt ändrat uppfattning, han säger så roliga saker precis hela tiden! Och resten av gänget också. Man kan ju inte annat än älska Anders Bagge som är så söt hela tiden. Och de verkar framförallt ha roligt tillsammans! Det är verkligen underbart att se. Till skillnad från förra juryn, som jag verkligen inte alls gillade.

Varför jag ändå inte helgillar idol är för att jag ofta tycker att det är så mycket dåligt som blir kvar för länge. Eller att något alldeles för bra åker ut på tok för tidigt. Men ja antar att det kanske är så det ska vara? Det är ju trots allt alltid de bästa som är kvar i slutet. Och trots att man vet att det kommer gå bättre för tvåan än för ettan, så sitter man ändå alltid och hoppas på att ens favorit ska vinna hela skiten. Det är ju så! Så nej, tummen upp för Idol. Tror det kan bli en riktigt bra säsong :)


Mariette. Min favorit från förra året, tror jag nog. Klarade inte av henne från början, men shit pommes vad grym hon var! Det går inte att komma ifrån att hon hade en helt underbar pipa.


So true



It was never just a tv show,
it's a love that lasts a lifetime.

No happy ending



11e september

Shit alltså, jag är verkligen asrädd i dag. Men varför? Hur störd får man bli? Jag går typ runt och väntar mig kraschande flygplan till höger och vänster. SOM om någon skulle liksom, vilja självmordsbomba Bjärtrå, jag menar det låter ju helt otroligt logiskt.

Jaja, hur som helst så var kvällen ytterst trevlig igår. Var jätteroligt att få träffa Emeli på riktigt igen, känns som att det var hundra år sedan. Och maten var god och colan smakade bra, haha. Vi satt kvar typ ända tills de stängde och värsta spännande sakerna höll på att hända! Då var vi så klart tvungna att gå, så himla typiskt.

Innan vi sa hejdå började björnunga prata om att vi borde hitta på nåt alla fem i morgon kväll, alltså nu i kväll, och det tyckte jag lät jätteroligt! Sa åt dem att höra av sig och så vidare. Mm, kul. När jag kom hem påminde min älskade, älskade storebror mig om att jag lovat mamma och pappa att vara chaufför åt dem i kväll. SÅ DET VAR DET! Blir en fin hemmalördag för mig, haha.

Men jag har inget mer att skriva, var knappt så att det jag skrev nu kändes som någonting "värt att skriva" egentligen. Men vad gör man inte när man är en svammelpadda som jag? Hejhej!

Good morgon!

Haha, jag har faktiskt varit vaken ett tag nu. Jag gjorde inte alls samma sak i natt som igår och det känns otroligt bra. Jag gick och la mig mycket senare, och när jag vaknade till första gången (förutom då mamma kom in och sa hejdå i morse) vid elva tog jag mig faktiskt i kragen och klev upp! Well done, Sofen.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta mig för i dag. Mamma gav ett förslag på att jag kanske skulle ta och städa rummet, shit pommes vad jobbigt det lät! Och att jag skulle plocka ur diskmaskinen, men det lät ju faktiskt överkomligt tycker jag.

I kväll ska jag på Kramm med tvillingarna och tvillingarna, haha. Tacobuffé står på schemat, så det ska bli trevligt :) Vet inte riktigt vad man ska ha på sig bara. Vad har man på sig på en afterwork? Jag tänkte typ, vanliga kläder. Men då frågade jag Magda och hon skulle vara värsta uppsnofsad! Haha, eller okej det kanske hon inte skulle.. Men jag hade glömt att hon är storstadsbrud nu och då har man automatiskt alltid fina kläder att ha :( Huhu.

Jaja, jag får klura lite mer på det där minsann. På återseende! :)

Godnatt

Ojoj, senare kväll än igår detta. Nu hoppas jag, för allt vad jag är värd, att inte min chef ringer i morgon bitti och frågar om jag kan komma och jobba. Då kommer jag bli tvungen att överväga att säga upp mig med omedelbar verkan (trots att jag inte ens har något riktigt jobb där längre).

Men hur som helst, sängen kallar och jaaaag lyder dess order. Sleep tight!

STENSJUKT

Kan inte fatta att jag verkligen har gjort det här. La mig för att sova vid halv ett i natt, och vaknde så där äcklig och mosig klockan ett. Alltså, jag vaknade ju till flera gånger innan, som vid halv tio, elva, och halv tolv. But did I get up? Noooooooo! Klart att jag ligger kvar tills jag har sovit så länge att jag liksom mår fysiskt dåligt. Haha.

Nu sitter jag i alla fall och tittar på Ellen DeGeneres som förmodligen är slut snart. Hennes sötmamma fyller år "i dag", alltså där på programmet. Trevligt värre. Och på tal om det så fyller ju jag år snart! Hela tjugo år blir jag, stora tjejen. Dock ska jag säga att jag inte alls längtar. Vill inte bli vuxen, det låter inte det minsta spännande eller kul. Och jag kommer tycka det är dödsläskigt att gå på systemet och sånt skit, så känner jag mig själv rätt kommer det dröja lååång tid innan jag vågar gå dit själv :D Haha.

Jaja, jag tror jag ska gå och göra lite nudlar till frukost nu, smaskens!

En sak bara

Jag tror inte jag är den enda i den här världen, det här landet eller den här jävla staden som många gånger önskat mig förmågan att kunna spola tillbaka tiden. Vissa gånger för att kunna göra om och göra rätt, vissa gånger för att kunna få uppleva underbara stunder, kvällar, nätter, dagar igen. Och vissa gånger för att kanske på något vis få göra båda de sakerna samtidigt.



Jag kommer så himla väl ihåg när den här bilden togs. Det var en kväll i sena december och jag skulle ut med mina vackra tvillingar här i Kramfors. Vi skulle på Kramm och hade biljetter och hela köret. ALDRIG hade jag väl kunnat veta vad den kvällen skulle leda in mig på för spår.
    Tiden som följde var nog kanske den mest omtumlande tiden jag upplevt. Den gjorde mig helt trasig och knäckt för ett bra tag framöver. Men! Vad den gav mig, var att jag för en stund, för en liten stund, fick känna mig... Ja, vad? Uppskattad, vacker, stark. Något jag inte kunde komma ihåg att jag någonsin känt. Och det har gett mig så otroligt mycket, såhär i efterhand.
    Så där har vi det, den uteblivna gåvan att kunna vrida tillbaka tiden. Jag skulle så gärna vilja spola tillbaka. Göra om, göra rätt. Men framförallt - återuppleva. För jag har en känsla av att den där tiden, hur påfrestande den än var, kommer jag minnas med ett varmt hjärta så länge jag lever.

Godnatt.


Don't think so

Känns så jäkla skönt att jag är ledig i morgon. Eller jag tror i alla fall det. Det jobbigaste med min position just nu är att jag inte får något schema, utan får hoppa in då det behövs. Detta innebär med andra ord att jag lika gärna kan få ett samtal i morgon klockan sju och få frågan om jag kan komma och jobba, och jag är inte riktigt i stånd till att tacka nej just nu. Men ja, jag kan ju hoppas :)

Dock blev jag alldeles nyss på så sjukt dåligt humör. Fan också, att det alltid ska bli såhär. Men ja, sånt är livet. Det är bara att bryta ihop och komma igen har jag hört. Eller så skiter jag i att bryta ihop och så kommer jag bara igen. Eller så går jag och lägger mig och hoppas på att morgondagen blir en smula ljusare.

Ja, så får det bli. Jag går sannerligen och lägger mig! Tror jag läser en stund först, har ännu inte börjat på min nya bok "Hypnotisören" som jag ser sjukt mycket fram emot att sätta tänderna (ögonen?) i! Så godnatt alla fina vänner. Och alla mindre fina...? Ja, adjöss me' er!


Hypnotisören av Lars Kepler.
Skulle kunna säga att det var Alex Schulman som tipsade mig, eller så skulle man kunna säga att det var Amanda Widell Schulman. Eller så kan man säga att det var båda. Ett av Sveriges bästa par! Puss.

Upp och ner, ner och upp

Jösses anåda (haha?) vilken berg och dalbana denna dag varit, humörmässigt alltså, för min del alltså. Den började så klart med att jag vaknade klockan fyra i morse och var övertygad om att jag försovit mig. Fick panik, men ville sedan gråta av lycka när jag insåg att jag fick sova två timmar till! (Grät självklart av frustration två timmar senare då alarmet gick igång... Snooze, snooze, snooze, snooze... Hur många gånger hinner man snooza på tre-kvart?)

Väl på jobbet fick jag reda på att jag skulle vara på mejeriet typ heeele daa'n. Kändes sådär. Som jag talade om igår är det väl inte favosysslan kanske. Men det var bara till att bita ihop.

Jag slutade klockan fem och då drog jag mig hemåt (eller först en sväng in på Hemköp (schhhh) för att köpa nudlar och Ben/Jerry's), och hamnade här i soffan. Och här har jag ta mig fasen suttit since! Galet. Och ett tag var jag så arg, SÅÅÅ ARRRGGGG, för jag var övertygad om att jag skulle missa Idol. Pappa var vrång förstår ni. Han ville absolut titta på fotboll förstår ni. Nej? Ni förstår inte? Inte jag heller. Jag fick se Idol till slut i alla fall, för pappa lyckades inte få till det med den splitternya kanalen :D

Eh, ja.. Vad jag vill komma fram till är i alla fall att nu är jag på bra humör igen! Och jag hoppas att det håller i sig tills jag går och lägger mig så jag kan somna glad. Somnar man glad borde man väl vakna glad, inte sant? :D Jag jobbar i morgon med, från åtta till halv fem. Ja, det ska säkert gå bra. Hoppas jag får lite ledigt i veckan i alla fall, får be vädergudarna att Carina blir frisk i morgon. Hihi.

Nu gick pappa och la sig så nu kan jag äntligen lyssna på musik.

Adjöss me' er!


Suck... Nu har jag börjat missbruka parenteser igen...

Confusion is nothing new

Lying in my bed I hear the clock tick and think of you.
Caught up in circles, confusion is nothing new.
Flashback, warm nights, almost left behind.
Suitcase of memories.
Time after.

If you're lost you can look and you will find me.
Time after time.
If you fall I will catch you, I'll be waiting.
Time after time.



Filip och Fredrik

Hahaha, åååh, min älsklingar. Fan vad underbara de är alltså! Haha, har just tittat på deras nya program "Lite sällskap". Och det var nog det mest tragikomiska jag har sett i hela mitt liv. Sitter verkligen fortfarande och skrattar för mig själv åt Nina som pratade svengelska på värmländska! Måste ha varit det roligaste som finns. Och sedan Filips eviga försök till att krama en kille som var värsta machokillen och hette Stellan, alltså han var macho men man märkte ändå att han var lite softis inuti (Magda, tänk dig typ Morgan, haha).

Jaja, hur som helst. Fantastiskt roligt program i alla fall, detta tänker jag inte missa ett enda avsnitt av. Men det är klart, de är ju världens bästa killar, kommer de någonsin kunna göra dålig TV? Nej, förmodligen inte.

PUSS!


Tung morgon, skön kväll (?)

Hej hej och hallelåja!

Shit vilken dålig start på dagen jag fick i dag. Kan nästan inte tänka mig ett värre sätt den kunde börjat på! Haha. Mamma kom in klockan sex (!!!) och frågade om jag kunde jobba i dag. Och igår sa hon att jag absolut inte får tacka nej till jobb nu, så det var bara till att pallra sig upp minsann. Jag skulle vara med Ulla på frukten och det är verkligen dööödens göra att stå och städa frukten, inte ens lite kulit är det. Men jag överlevde!

Sedan fick jag vara Carina som också var sjuk (det var Cicco jag föreställde först), och då hade jag äran att vara i mejeriet. Haha! Det är också näst intill dödens göra. Skittråkigt. Men jag hade tur för jag slapp packa upp på vagnarna själv, behövde bara ta in det till butiken och så :)

Fyra slutade jag och då kutade jag till Anybody och köpte ögonbrynsfärg, Mallan skall work magic on me i helgen hade jag tänkt :) Just det, får inte glömma att köpa hårfärg också, kom jag på nu. Men i alla fall, nu sitter jag här och har just klämt i mig lite köttsoppa, satt fint i kistan vill jag lova! Ska titta på Ronja Rövardotter nu på SFkanalen, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Skulle tippa på att det blir ännu en Vännerkväll för mig :) Ciao!


Min skrivbordsbakgrund <3

BAH!

Ingen bra dag kan man säga. Kanske tog det a little too far igår, haha. Men men, är huvudet dumt får kroppen minsann lida. Det kan jag, om någon, gå i god för.

Igår hade jag äran att få skriva i min lillasysters fina blogg förresten. Och eftersom jag inte, inte, inte orkar skriva någonting i min egna i kväll, så tycker jag ni ska gå in där och läsa i stället.

amandaelisabeth.blogg.se

Snabbvisit

Kikar bara in för att tala om att jag är hemma, eller ja... Jo jag är hemma, i Bjärtrå. Emma är på väg hit nu för hon ska hämta upp mig och sedan sticker vi till Cicco och käkar. Kanske blir Kramm lite senare också, men det får tiden utvisa. Adjöss med er!

Många tomma läsare

Hihi, gud så många ni var igår, som förmodligen hoppades läsa om min misär. Hoppas ni fick ut något av det. Självklart veet jag att det var personer jag älskar och håller av som läste också, och ni behöver inte alls känna er träffade av min spydighet :) Puss!

Ja, jag är ju fortfarande kvar i Umeå. Det behövs fortfarande städas här efter den där lortgrisen som bott här tidigare. Helt sanslöst att han begärde 500kr av oss för tre dagar som "var hans", efter hur han lämnat den här lägenheten. HAN HADE INTE ENS RENGJORT AVLOPPET for crying out loud. Äckel. Han får inga pengar kan jag lova.

Hur som helst så vaknade jag för ca en timme sedan nu, ska väl snart sätta igång med städningen. Snart saja. Sedan i kväll ska eventuellt jag och Andypan åka och bowla, men jag vet inte riktigt än. Han hade någon grillning med klassen i kväll som han kanske skulle på i stället, vilket ju låter mer logiskt. Så vi får se :) Blir det inte bowling så lär jag sitta här i soffan och titta på föräldrafällan i kväll på tv4+ i stället! Haha.

Min lilla, lilla älskling åker utomlands snart. I morgon, närmare bestämt, om jag inte minns helt fel. Och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Hur ska jag klara mig utan att hon ringer och stör mig mitt i slutet av one tree hill? Eller att hon skickar sms tidigt på morgnarna när jag VEET att hon egentligen borde sova som jag? Nä, jag vet inte, men det går säkert. Det är ju bara en vecka :) <3

Nu är det förresten bestämt att jag drar ner till min lilla pingla i Sundbyberg igen v.38. Och den här gången stannar jag heeela veckan! Det ska bli så himla roligt verkligen. Magda behövde en modell till någon tävling de skulle ha, och sedan blir det förmodligen utgång med henne och Malinpalin på helgen. Såå kulit! Jag trivs faktiskt i huvudstaden, jag gör det. I alla fall när jag har min fina tjej där :)

Men, ja.. Om man skulle ta och göra sig lite frukost kanske, ehe.. Adjöken!


Varje gång du möter min blick, går en störning genom ljuset.
Varje gång du möter min blick, så vet jag vem jag är.

Några tomma rader

Alltså, jag vill skriva något. Men jag hittar inga ord. Antingen blir det alldeles för känsligt, eller alldeles för argt. Jag avskyr alla nyfikna människor som tror de ska få veta något genom den här bloggen, och därmed slippa fråga något. Näe, fy fan. Jag fattar att det är såhär ryktesspridningar börjar, men må så vara då. Här har ni inga smaskiga detaljer att hämta i alla fall.

Och vill ni veta vad som är det största, äckligaste felet med Kramfors ungdomsliv? Det är att alla, verkligen alla, hellre väljer att skaffa sig en egen uppfattning som passar deras tycke och förhoppningar bättre. Men jag kan säga som så att den här gången har ni fel. För ni har inte en aning. Och ni skulle bara veta.

På återseende!

Take me back, back to where it all began...

RSS 2.0