Rubrikkkkkk

Tja bloggen!

Jag har äntligen fått upp gardiner i köket nu! Det börjar minsann sakta men säkert ta sig. Köpte två supertråkiga adventsljusstakar på coop för att ha i fönstret där också. Så lite jul har jag ju nu! Sedan har jag fått hit ett större kylskåp äntligen så nu behöver jag inte hänga lika mycket ute i det gemensamma köket längre. Är bara micron jag behöver ha hit nu sedan äre klärtt! (Eller behöver ha hit en hel massa till men jag tar det lite pö om pö)

Trodde jag skulle bli tokig på mig och mamma i dag dock. Först åkte vi på Jysk där vi inte handlade någonting alls, sedan blev det dollar där det handlades en hel del smått och gott, efter det blev det Åhléns där vi köpte gardiner och sedan blev det Maxi sedan Coop sedan Maxi igen och sedan Coop igen. Haha, förstår inte (!!!) vad det satt i. Men till slut kom vi i alla fall tillbaka hit och fick upp gardinerna själva trots några motgångar. Så jag är nöjd :)

Bäst av allt var väl att pappa hade diskat åt mig också innan han åkte härifrån (han och mamma hade varsin bil så de åkte inte hem samtidigt), och han hade även köpt mig en kökskniv. Jag får heller inte glömma att han hade köpt mig en hammare och typ 700 skruvmejslar också! Haha, han är för söt min lilla pappa.

I  morgon har jag skola på förmiddagen, sedan blir det förmodligen en massa plugg fram tills på eftermiddagen då det vankas middag hemma hos Ickis mamma tillsammans med min fina kärleksklöver! Hon ville bjuda oss på middag eftersom hon tydligen var ensam hemma (om jag förstod saken rätt), hur söt i huvudet är inte hon då? Sedan blir det studentpub för hela slanten! Men blir till att ta det lilla lugna på riktigt den här gången för jag ooorrrkar inte vara bakis på skolan på torsdag. Sådeså.

Nu blir det vänner och sånt, hejdå!



Oh, so classic

Jag och CÄÄÄRÖÖÖLEEEEN festar med stil i kväll.
Ikväll blir vi fulla för kärlekens skull.


November, december = höstmånader?

Haha alltså ja, det känns som att vädret är allt folk här uppe skriver om nu. Men jag måste ta och diskutera det med mig själv jag med. Vad fan är det som händer? Jag har ju nyss köpt en vinterjacka! Skulle ner på stan nu för att göra lite ärenden och tog så klart vinterjackan. Jo, jag hade hört via facebook och sådär att det skulle vara närmare 10 grader ute, men tänkte att så illa kan det väl inte vara.

Ja, det fick jag ju äta upp! Shit pommes alltså, har verkligen svettats som en gasell heeela vägen. Och hem är det bara uppförs! Och då bar jag på två tunga påsar också, mina stackars små armar klarar ju inte riktigt av det. Så nu tänker jag bryta min plan och faktiskt tvätta håret i dag i stället för i morgon som det var tänkt. För någonstans måste fan även jag dra gränsen för hur äcklig man får vara, haha.

Nä fy... Hur blev det såhär? Jag har sagt det förut. Stackars våran lilla jordglob som inte alls vet hur den ska bete sig längre för att vi människor bryr oss så otroligt lite om den. Och jag ska definitivt inte påstå att jag är bättre än någon annan vad det gäller miljötänk, jag är nog bland de slarvigaste människorna faktiskt. Och dagar som ser ut som dessa känns det verkligen extra superhemskt. Men det sitter ju helt klart i latheten är jag rädd. men jag kan ju säga som så, att jag ska försöka skärpa mig, okej?

Jaja, dusch var det ja! Hoppas alla får en bra helg :)



Lugn torsdag

I dag har jag verkligen inte gjort nå-gon-ting! Har bara suttit och drällt hela dagen. Läst lite, kollat lite dator, kollat lite tv. Och som det ser ut kommer kvällen fortsätta i likadant. Är någon film på 6an i kväll som jag hade tänkt se, vet inte om den är bra men det visar sig! Hade dessutom tänkt poppa popcorn till den. Ah, jag är så nyttig.

Nä, det var inte mycket jag hade att skriva i dag inte. Den här veckan går så jäkla segt! Har kommit på mig själv flera gånger med att tänka att det är lördag i morgon men det är det ju inte! Dessutom håller jag på (åter igen) och försöker avvänja mitt hår lite. Har nu inte tvättat det sedan... I tisdags? Och det är redan äckligt, haha. Huga. Planeringen är även att inte tvätta det förrän på lördag. Fy fasen, men så kan det vara. Mitt hår mår inte bra just nu och jag måste göra vad jag kan för att skona det en smula.

Jaha, så har man skrivit ett helt hårinlägg här. Kan ju då lika gärna fortsätta i den andan och berätta att jag börjat ta de där tabletterna igen, eller har jag ens berättat om dem? Malin tipsade mig för typ ett halvår sedan om tabletter man kunde ta för att göra håret tjockare och starkare, eftersom jag tappar så otroligt mycket hår. Så nu kör jag med dessa tabletter + B-vitamin. Man kan ju alltid hoppas att det ger önskat resultat.

Äsch, tramsigt. Vi hörs!

Så nu väntar jag mig att mitt hår ser ut såhär om en månad!

Is your IQ higher than your neighbours, and is it very much higher than mine?



But there are things you need to know about me:
I'm weak right now, so weak right now.
I need proof before I dare to open this heart,
so I prepared a quiz for you:

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?

Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?


Onsdag

Började dagen med att träffa min lillis, hon var här i Härnösand av alla ställen med sin klass (tror jag?), de kollade på landsarkivet och det är ju alldeles där jag bor! Så vi gick och lunchade. Fan, tredje gången på fyra dagar som jag äter kebab. Det är fan inte okej. Men man lever väl bara en gång? Haha. Undra hur länge den frasen håller då.

När jag varit där blev det bibblan i några timmar, tjejerna hade suttit där sedan 09:00. Haha, helt galet. Jag var alldeles på tok för trött för det i morse så jag tyckte det var lagomt att komma dit efter lunch. Där satt vi till strax efter 17 och därefter åkte jag på coop med Caroline och handlade. Julmust för 5kr/st är ju inte fy skam!

Nää, fasen vad tråkigt inlägg. Har inte mycket roligt att skriva. Till helgen blir det fest, Bea och Vickan i kåren har slagit ihop sina 20-årsfiranden och jag tror det kan bli riktigt roligt. Även om jag känner mig liiite, lite gammal då min 20-årsdag passerade för lääängesen ;) Men så kan det vara!

Nä nu kurrar lilla magen så jag ska ta och steka på litttte köttbullar. DET blir bra!

Hejdå :)

Såhär såg Caroline ut idag.
Erika säger att hon ser ut som ett slo.
Jag håller med.

Måste vara det mest skadade jag sett


Hahaha, fucking classic


Mininostalgilördag

Är det bara jag som tycker att mörkret är så mycket mörkare på vintern än på hösten? Eller har det kanske alltid varit så, bara det att jag inte tänkt på det förrän i kväll? Jag körde från Bjärtrå till Härnösand nu vid halv tolv-tolv och jag tyckte verkligen det var kolsvart! Inte en enda liten ljusstrimma kunde tränga igenom. Jag tycker faktiskt det är lite obehagligt, ärligt talat. Bortsett från då jag sitter inomhus och har massa ljus tända.

I kväll har jag jobbat på Konsum i fyra timmar med min lillis. Det var faktiskt ganska kul ändå! Eller det var kul för att hon var där. Och för att jag fick träffa några av mina kära arbetskamrater innan de for iväg och åt god mat på Hornö! Så jäkla orättvist. Jag hade också velat följa! Men jag fick ju tjäna lite pengar och lite kvalitetstid med Ammis i stället och det är ju inte fy skam det heller.

Tog mig en liten sväng in på mejeriet också och hej o hå! Snacka om att slungas tillbaka i tiden två månader. Tro vad jag tänkte då egentligen? När jag trodde att mitt liv var slut. Typ. Föga anade jag väl att mitt liv snarare precis börjat, och att jag sannerligen borde varit tacksam över det som just skett. Jaja, det är lätt att ge banningar till sitt forna jag. Lätt att vara efterklok brukar man visst kallar det!

Nu ska jag fortsätta äta chips och titta på Vänner här. Hoppas alla har haft en bra helg :)


Mycket bra dag

Dagen har spenderats i Birsta med Nybbe och vi kände oss båda två väldigt nöjda när vi kom därifrån. Framförallt var vi nöjda med våra jackor, ja alltså jag var jättenöjd med Carros och hon var jättenöjd med min! Hon köpte en skiiitgröööm marinblå Peak-jacka och jag köpte en röd (!!!) HellyHansen :) Så nu vill vi ha lite kallgrader ute, och gärna lte snö också så det blir LJUST ute någon gång! Så jäkla mörkt och tråkigt.

Carro hann även med att plocka på sig massvis med julsaker så att hon kan skapa christmas-camp när hon flyttar hit! Enda som saknas nu är en julgran och en ljusslinga till denna, men det är ju lätt fixat säg!

I kväll blir det ett ensamt fredagsmys för mig. Men känner att det nog kan vara skönt. Jag har köpt lite gottis och julmust och tänkte att jag ska titta på Vänner nu fram tills Idol börjar :) Åh, Vänner. Att de alltid räddar mitt liv. Vad hade jag gjort annars då? Läst kanske... Fasen också, saknar det. Ska ta tag i det snart. En annan gång.

Nä men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Har på tok för ont i fötterna för att skriva.

Hejdå!


Domedagen


Dagvill med en sparris och en boll

Alltså, jag har gått och blitt så jäkla dagvill! Och vad anledningen är har jag inget svar på. Eller... Ja, det skulle kunna ha att göra med vårat oregelbundna schema, och det kan även ha något att göra med att jag och Carro har en tendens att supa till mitt i veckan (då det är studentpub, dvs). Så i och med att jag drack en massa alkoholhaltigt onsdag förra veckan, och sedan tog det superduperpiano hela helgen, verkar det ha resulterat i att jag helt enkelt inte har någon ordning på dagarna längre. Men då är det tur att jag har Ickis som kan tala om för mig när jag ska vara på skolan och inte :)

Vi hade lektioner i dag mellan 10:15 och 14:20 (lite flextid där på slutet egentligen, men jag och Caroline blev klara då). Soft dag I must say! Sedan gick jag raka spåret hem hit och började sortera alla mina nytvättade kläder som legat i tvättkorgen och drällt sedan jag tvättade förra veckan. Haha, tur jag har sån pli på mig själv.

IGÅR var vi och såg Breaking Dawn på bio här och jag var så otroligt lycklig när jag gick därifrån. Filmerna är så jääävla bra! Och dessutom har jag fått veta att jag ska få köpa alla böckerna (i pocketformat) av Allergo för tvåhundra (!!!) kr! Jag har velat ha dem hur länge som helst. Så dessa ska jag sedan läsa, även om jag redan läst dem. Sista boken har jag ju bara läst på engelska. Men jag väntar nog med att läsa dem tills sista filmen släppts kanske. Annars kommer jag bara störa mig på alla detaljer man missar.

O huuujeda mig vad jag svamlar. Var visst ett tag sedan jag skrev. I morgon blir det Birrrrsta med fröken Nyberg. Förhoppningsvis ska vi införskaffa oss varsina (?) jackor. I ett lite varmare material än de vi går omkring med just nu. Börjar ju bli riktigt kyligt utomhus tycker!

Äsch, vad fan. På återseende!


Mentalt missgynnade människor.
De två närmast kameran alltså.


...


Teknikens under

Jag insåg alldeles nyss varför jag verkligen inte borde bo ensam, haha. Hur ska jag klara av allt det här med teknik och sånt?! Vore det inte för min storebror hade jag ju exempelvis inte haft någon TV. Och nu har jag äntligen fått hem brevet om mina internetuppgifter (efter att det hade fått göra en himla lång resa till en helt annan Stattin någon helt annanstans i Härnösand). I det här brevet står det då att jag ska gå in på en internetadress för att kunna logga in med dessa uppgifter...

Jaha? Så då behöver jag alltså internet. För att kunna skaffa internet. Det tycker jag låter fantastiskt idiotiskt. Men jag tänkte att fine, jag har ju det mobila som jag lånat av Daniel, så jag kör. Går in på den här adressen, knappar in alla uppgifter och vad händer? Jo, det står att jag använder mig av någon IP-adress som är ogiltig. Alltså hallååå?!?!?! Jag klarar ju inte av sånt här själv! Det var alltså DÄRFÖR jag borde flyttat till Sundsvall i stället. Så Daniel hade kunnat komma och hjälpt mig. Baaahhhh, jag orkar inte sånt här.

OCH! Inte heller har jag fått något brev om att jag har en box och ett kort till TVn att hämta ut heller. När ska jag få det då? Har dom skickat det brevet till Alex (som bodde här på rosen tidigare (det är alltså hon som heter Stattin)) också eller? Haha, man kan ju fan bli vansinnig för mindre. Eller jag i alla fall.

Näe, nu ger jag upp. Ska ringa Daniel sedan i kväll.


The face under the make up


-


Eget kylskåp

Sådärja, då har det äntligen varit hit en man och fixat mitt lilla minikylskåp. Så nu ska jag bara vänta ett dygn (haha!) på att det blir kallt också. Vi får väl hoppas att det blir det då. KAN ju vara i alla fall lite skönt att ha ett liksom. Fast det är ju bara min tanke.

Sitter och försöker lyfta rumpen från soffan nu så jag kan göra mig i ordning för skolan men jag sitter så himla skönt. Och känner mig riktigt jäkla mosig måste jag säga. Fast det är väl bara att bita ihop.

Nej hej och hå vilket tråkigt inlägg. Återkommer någon annan gång.


Haha


Snabb-blogg

Uppdaterar lite snabbt medans Caroline sitter och letar matställen i Härnösand. Jag kan inte förstå varför man aldrig hittar någonstans att äta här. Eller alltså, vi har ju subway och donken och spruti... Rutiga duken menar jag. Men sen då? Är det bara pizza? Vad händer om jag vill ha en grillkorv med strips typ? Ska jag måste åka till Älandsbro på Sibylla för det? Tycker faktiskt det låter lite drygt. Ärligt alltså.

Så ni som bor i Härnösand och känner er manade, ni kan väl tipsa mig och Carro. För jag blev på riktigt supersugen på grillkorv med pommes nu. Måste jag åka till Älandsbro? SERRI? Blir fan vansinnig här.

PS. Bilden har ingenting med texten att göra. DS.

-


Rosenbäcken!

Tjenaaaa bloggen! Nu börjar jag bli hyfsat installerad i lägenheten här på Rosen. Mitt enda huvudbry just nu är väl det jäkla kylskåpet som vägrar gå igång, haha. Jag och kylskåp alltså. När ska vi börja gå ihop då? Sist jag var i kontakt med ett kylskåp fick jag vänta fem dagar innan det gick att använda, och den här gången verkar det till och med ta en hel vecka. Sedan är det ju tapeterna, men jag har fått klartecken från Härnösands hus vad gäller att göra i ordning det själv. Så vi får väl se när det blir.

I helgen var det halloweenfest med kåren, jag gick som polis och mina kompisar var stenvidriga i huvudet. Haha, jag var på riktigt livrädd när vi gick igenom kyrkogården på vägen till sittningen.



Kvinnan som på riktigt är sjukast i huvudet av alla.
Caroline Nyberg.



Erika gick som Corpse Bride. Tur för henne att jag tyckte om henne innan det här.



Christer är en vampyr, han suger och spyr.



Ja, detta var ju ganska oundvikligt med tanke på vilken sexy cop jag var!


Hahaha, helt störd kväll i alla fall. Men det gillar ju jag! Och jag hade sån tur att jag fick bli ompysslad av båda mina björnar innan också, det var ju faktiskt de två som fixade mig till den sexy cop jag blev. Har ingen bra bild på håret att lägga in men tro mig, Malin gjorde ett grymt jobb. Och Magdalena med sminket. Var så jäkla nöjd! :)

Jaja, nu ska jag titta lite på vänner medans jag väntar på vaktmästaren. På återseende!

Packpaus

Tar en liten paus i packandet för att uppdatera här en sväng.

Var till lägenheten i dag för att kolla läget innan jag ska börja flytta dit alla saker. Och väggarna var verkligen under all kritik. Och när jag ringer för att höra om det finns någon möjlighet att få det upprustat så blir svaret att detta är något jag måste finna mig i. Bland annat ett stort hål i väggen. Känns sådär! Men nu har jag skickat ett mail till dem och frågat om jag inte kan få fixa det själv i stället. Om jag står för alla kostnader och så. Man kan ju alltid hoppas! Kan ju inte få mer än ett nej egentligen.

Annars i dag har det inte hänt mycket alls. Det enda jag lyckat åstadkomma är väl egentligen att hämta ut nycklarna till lägenheten. Produktiv dag! Men ah... Nä, det är nog bäst att jag fortsätter packa om vi ska komma härifrån någon gång. Ni får ha det så bra! Hejsvejs.



RSS 2.0