Inlägg på beställning

Ja nu gnällde Emlan, så jag får väl ta och skriva ett par rader då. Är egentligen alldeles för slut efter dagen med detta monsterpass. Bad Danny tidigare att han skulle göra en macka åt mig, vilket han då lovade, men än har ingen macka synts till!
    På tal om honom så kan jag ju berätta lite om hans kväll, haha. Varken mamma eller pappa är hemma i kväll, så vi hade fått pengar att köpa mat för på var sitt håll. Glad i hågen sprang storebror iväg och köpte sig ett litet skrovmål, tyckte väl att han var värd det. Han såg fram emot att få komma hem och sätta sig och äta direkt, slippa laga mat och hela det köret. Men då han kommer hem inser han att han inte har någon nyckel, så stackaren fick sätta sig och trycka i sig skrovmålet i bilen innan det skulle bli kallt och slibbigt, innan han begav sig in mot Kramfors för att ta emot en nyckel av sin lillasyster.
    Han tar emot nyckeln och beger sig sedan, åter igen glad i hågen (och nu utan ketchup på hakan), hemövers. Han väljer att ta Nylandsvägen hem (av någon anledning som jag tyvärr inte kan utläsa), och tur var väl det! För när han passerar infarten till flygplatsen så dör hans kära skruttibangbang-bil. Han får igång den men är orolig att det bara ska gälla för någon minut och skyndar sig därmed att svänga in hos min moster. Och social som han är sitter han så klart där i åtminstone en timme. Och då han kommer hem ska han plocka ur påsen med saker han handlat åt mig, och märker då att där inte finns någon mjölk? På något sätt har den uteblivit. Så han ringer mig och säger "Jag har inte fått med mig någon mjölk jag i alla fall". Då åker jag och plockar upp honom sedan åker vi till Statoil och köper mjölk.
    Men vilken kväll han haft va? Haha. Och då han fyllde på olja i bilen så spillde han på sidan också, och så tippade hela burken ner där i... Jamen vad fasen heter det då? Utrymmet under huven? Men ja, den var tom i alla fall så det gjorde inte så mycket ;) Hoppas bara han får sova lugnt i natt! Kanske är ett datumbyte som behövs bara :D
    lite rörigt blev det här men, haha. Roligt har jag åt det i alla fall!

Tänk att jag orkade skriva såhär långt fastän jag egentligen inte orkade skriva över huvud taget. Men nu är jag i alla fall klar! Och med tanke på att jag ska skjutsa Maggie till Sundsvall i morgon bitti klockan halv sju så tänker jag nog gå och sussa nu. Särskilt eftersom den där lovade mackan fortfarande lyser med sin frånvaro! Så god natt mina kära vänner, hoppas ni haft en inte fullt lika jobbig dag som jag :) PUSS!

Ganska vanlig tisdag

Jag är sjukt trött på mitt internet nu. Eller ja det är ju tydligen inte mitt internet det är fel på, visade det sig i kväll då Magda var här med sin dator, utan det är min dator det är fel på. Det hänger sig hela tiden. Så fort jag har fler sidor än en uppe, alltså inte "flikar" då, utan sidor, så hänger det sig. Och då måste jag stänga ner det, vänta tills det laddat om och så kan jag starta om det igen. Sjukt irriterande. Därför kan jag inte göra om min design här, för internet hänger sig.
    Jag kan heller inte leta resor åt mig och Magda, eftersom internet hänger sig om jag ska kolla priser och få upp nya rutor osv. Hon var ju som sagt här i kväll, och vi kikade runt lite. Men mitt internet hängde sig med jämna mellanrum så egentligen blev det inte så mycket "kollande". Men ja, vi får se hur det blir. Iväg ska vi i alla fall. Sedan om det blir en bartenderutbildning eller inte, det får tiden utvisa.
    I dag har jag bara tagit det lugnt som fasen. Var in till Kramfors en sväng, gick på apoteket och lite annat och sedan tog jag S80n hem. Väl hemma hamnade jag med boken i högsta hugg och sedan gav jag mig på att titta på Two and a half men. Hittills verkar det i alla fall vara en serie helt i min smak! Men har bara sett två avsnitt också :)
    Jaja, nu har jag inte så mycket mer på hjärtat. I morgon jobbar jag mellan åtta och kvart över åtta, så vi får se om jag orkar med någon uppdatering i morgon kväll. Kommer förmodligen vara helt död. Sedan ska jag upp tidigt och skjutsa Maggie till tåget i Sundsvall på torsdag också. Men ja, som jag sa igår, den som lever får se! Adjöss.


Just det! Måste berätta om glädjebeskedet Emlan kom med i dag också. Vänner blir film! På riktigt alltså. De ska göra en hel film av min absoluta favoritserie. Eller jag är inte 100 % säker, för hon hade tydligen läst det på en blogg(? ;) ). Men om det är sant så tror jag att jag är den lyckligaste i hela världen. Jag har typ drömt om en vännerfilm, och nu ska denäntligen bli till. Wihooou! Inte förrän sommaren 2011 visserligen, men vem bryr sig? Om den är på väg kan jag vänta fem, tio, femton år till. Sådeså. Love!

Idol?

Nähä.. Nej, va? Nu fattar jag ingenting av Idol. Var det alltså två stycken, allt som allt, som gick vidare i kväll? Va? Kommer inte Eddie att vara med alltså? Fy fan vad less jag blir då. Fy fan i helvete vad less jag blir då.
    Nu går jag och lägger mig.


Omotiverad

Händer inte så mycket, jag jobbar och sover och läser och sitter här. Var på gladan i lördags vilket var helt okej, men står fast vid att jag är trött på Kramfors uteliv. I förrgår höll jag nästan på att köra på en katt, den token sprang rakt mot bilen. Men jag bromsade i alla fall så jag stod helt still och då sprang missepissen vidare.
    Idag har jag jobbat tolv timmar och känner mig rätt slö i kroppen. Är ledig i morgon men ska ändå in till Kramfors för att uträtta lite ärenden. Blir dock buss för mig då vi inte har någon bil över, kul!
    Nu ska jag lyssna på Michael Jackson eftersom Eddie gjorde mig sjukt sugen på det. Tänkte dessutom läsa lite tror jag, men vi får se. Är inte helt säker. En sak som är säker är i alla fall att jag kommer älska Idol-Eddie i år, det kan ni skriva upp.
    Nej, omotiverat som sagt. Så vi får se hur ofta jag kommer uppdatera nu ett tag framöver. Fast grejen med mig är ju att så fort jag sagt något sånt här brukar jag gå lös som fasen bara någon dag senare ;) Aja, den som lever får se! Hejja.


Frånvaro

Ja, jag får väl be om ursäkt för att jag var så dålig med uppdateringen igår, men jag hade faktiskt inte riktigt tid. Jag slutade, som bekant, klockan kvart över sju. Då åkte jag direkt till Maggie för att tittade på Idol och äta cheeseballs, sedan ägnade jag resten av kvällen till att försöka få henne att uppskatta stand up. Vet inte riktigt hur jag lyckades, men lite mer förtjust i Johan Glans tror jag i alla fall jag fick henne ;) Och då jag kom hem gick jag hur som helst direkt och la mig.
    I dag jobbade jag från nio till kvart över åtta, jag och Magda stängde. Men det gick superfort! Jag tror nästan vi måste ha missat något alltså, haha. För sådär fort brukar det väl inte gå? Efter det åkte vi i alla fall och solade. Det var stängt på det där nya stället så vi åkte till Stekhuset, och där har de minsann sänkt priserna. Haha! Otippat. Vi solade alltså 24 minuter för 30 kr, vilket kap va? ;) Efter solningen åkte vi direkt hem till Björns där vi åt tacos och kladdkaka.
    Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tjugo i ett så jag kan åka till Kramfors. Har lovat mamma och pappa att hämta dem efter Kramm. Eller mamma i alla fall, vet inte riktigt vart pappa skulle vara. Men det känns hur som helst lite drygt, eftersom jag börjar jobba åtta i morgon och helst skulle vilja gå och lägga mig nu. Är helt slutkörd. Men jag tror i alla fall att jag ska lägga mig och vila en liten stund. Så hejsvejs!


Gabriel Brandes!

Aaah, hur jäkla underbar kaaan en människa bli? :D Hahaha. Vad jag älskar att jag alltid blir förälskad i killar jag aldrig kommer att träffa, någonsin ;) Men så äre i bland! Och det kan ju dessutom vara positivt. För de kan ju faktiskt vara riktiga svin i verkliga livet!


Wednesday

Har varit en rätt konstig dag, har inte fått en enda gnälltant på hela dagen. Och hur ofta händer sådant? Sedan har jag skickat ett brev i dag, spännande! Men annars har jag inte så mycket att berätta, och tror därför inte att jag tänker skriva så mycket mer. Kanske återkommer i kväll efter Idol och sådär. Jag hejar, hejar, HEJAR på Gabriel Brandes i alla fall. Han är min goding. Äntligen har jag hittat en "hunk" (han är egentligen mest bara söt). Men jag hoppas han går vidare i kväll i alla fall!
    Nu är det mat här, så hejsvejs.

Gabriel Brandes!


Write me away from here

What's this life anyway?
What's it to you and me?
What's it to anyone?
Who are we supposed to be?

Make me a storybook, and write me away from here.

I need a different now, where we can wear each other for a while.
And I'll leand you my tears if I could borrow your smile.
And I'll get through tomorrow somehow today.

Happy after... Once upon these days.


Djupa andetag

Aaah, jag är så less nu. Och på så dåligt humör att jag håller på att gå upp i rök. Jag börjar bli så jävla less på Konsum så det verkligen inte är kan vara hälsosamt! Jag vet att jag kanske inte borde skriva om sånt här, men herregud. Då en person (jag så klart) måste jobba elva, tolv timmar typ en gång i veckan är det väl inte så jävla konstigt att man blir irriterad. Jag kan inte för mitt liv begripa hur det kan komma sig att det är helt omöjligt att be någon av de som jobbar nio till fem att stanna kvar två timmar till kvart över sju, utan att jag som börjar klockan sju ska måsta jobba i tolv timmar. Och heller inte varför jag ska börja jobba nio om jag ska jobba till kvart över åtta en fredag, jag förstår det inte! Och ingen vågar ju säga emot heller. Jag blir galen på det här, riktigt jävla galen.
    Jag vill flytta med Magda till Norge och börja jobba. Eller vad som helst, bara jag slipper vara kvar på det där jäkla stället, det suger musten ur mig. Och jag mår verkligen psykiskt dåligt av det. Det kan väl aldrig vara särskilt bra?
    Jaja, nu har jag fått det ur mig också. I morgon börjar jag två timmar tidigare och slutar en timme senare, dvs jag börjar sju och jobbar till tre. Blir väl ändå en helt okej arbetsdag, men det är så klart jobbigt då man varit helt inställd på en kortdag. Jaja, därefter vet jag inte vad som händer. Troligtvis får jag vänta på mamma en timme innan jag kan åka hem, men så blir det ju då man har brist på bilar.
    Äh, känner att det här bara blir ett skittråkigt och argt inlägg, så jag tar och lägger ner nu. Tänker läsa ut min bok nu, sedan går jag förmodligen och lägger mig i och med att jag måste kliva upp kvart i sex i morgon bitti. God natt!


För övrigt, för er som läser min blogg och har mig på msn. Öppna inte mailet ni fått av mig i dag, om ni fått något. Det råkar vara så att det är ett litet virus, haha. Jag hade tur och blev inte drabbad då jag har världens bästa kusin som hade installerat ett skydd till mig, men jag vet att inte alla har det, så ja. Öppna det ej!

Sömntutan!

Vaknade till flera gånger i morse och kände mig utvilad, ändå klev jag inte upp förrän klockan ett. Vad är problemet då liksom? Man blir ju bara seg och mosig av att ligga och sova helt i onödan. Och sedan jag klev upp har jag inte gjort något särskilt heller, plockade ur och i diskmaskinen och sedan hamnade jag här.
    Men jag funderar på att eventuellt gå och ta mig en dusch för att fördriva tiden. Det kanske kan få mig att vakna till lite också. Sitter liksom fortfarande i morgonrocken här, haha. Efter det ska jag nog göra mig någon smoothie och sätta mig och läsa lite :) Känns som att det skulle passa bra.
    Ja, så får det bli! Återkommer maybe later, byebye :)

Utvilad

Haha, det blev elva timmars sömn för mig i natt! Inte så pjåkigt det inte. Nästan så att det kanske är lite för mycket till och med. Men jag gick i alla fall och la mig vid kvart över sju igår kväll och klev upp kvart över sex i dag :) Började ju jobba sju. Fick jobba över en timme, alltså till ett i stället för tolv, men det gjorde ingenting alls det. Sedan tog jag mommas bilen hem efter att jag hade surrat lite med Maggie, och nu sitter jag här.
    För en liten stund sedan kände jag mig supertrött, men jag tror det bara berodde på att det var så jämarns varmt i bilen. Haha, och jag upptäckte inte att det var det det berodde på förrän jag var i typ Lugnvik heller. Så då blev jag pömsig minsann! Men jag har återhämtat mig lite nu, så jag tänkte faktiskt sätta mig och läsa :) Boken jag börjat på nu verkar riktigt bra, så snart får jag nog skaffa mig en ny. Jag har i alla fall lagt planerna om Milennium-serien på hyllan. Stefan sa att tvåan inte var lika bra som ettan, och att den var mycket mer politisk typ? Ja, något sånt. Så jag håller mig till filmerna i stället :) Flickan som lekte med elden ska ju vara ute nu så.
    Men ja, läsning var det ja! Jag återkommer säkert senare i kväll. Och just det! Robert Gustafsson på Roast på Berns i kväll. Glöm inte det :D Adjöken fröken!

Kaosmorgon

Ja vilken jääääkla morgon jag hade i dag! För det första var det bara ett lyckokast att jag vaknade i tid, eftersom jag ställt väckaren alldeles tokigt. Men jag var ändå ute i god tid och redan tjugo över åtta snurrade jag in på Konsumparkeringen och strax där efter kom Linn, som hade nyckel... Trodde jag, ja! För hon trodde nämligen att det var jag som skulle ha en nyckel, haha. Så jag ringde till min mamma då och frågade vad vi skulle göra, och det enda att göra var för mig att åka hem och hämta mammas nyckel.
    Så jag körde alltså till Bjärtrå och tillbaka (ca fem mil) på 25 minuter. Kände att det var en jädra snygg bedrift av mig, haha. Modigt, om inte annat. Dessutom passerade jag polisen i Frånö där de hade parkerat mitt emot ridskolan. Som tur var så var det ju precis efter kurvan och "uppförsbacken", och där kör man ju alltid 70 som är hastighetsbegränsningen, och därmed körde jag heller inte för fort. Skönt för mig att de inte såg att jag kört närmare 120 på 50-sträckan innan, haha! 
    Jaja, det gick ju bra i alla fall. Och vi hann med nöd och näppe öppna precis då vi skulle. Vi blev dock lite sena med brödet och diverse attiraljer. Men jag kommenderade Håkan (vakten) till höger och vänster vilket hjälpte lite. Han fick plocka upp tidningar och tända lyset i kylar osv. Så det var tur att vi hade honom där!
    Men så fort allt lagt sig och det började lunka på i det vanliga tempot, då lunkade det verkligen. Jag trodde aldrig dagen skulle ta slut. Jag hade dock tur i kassan också eftersom Håkan höll mig sällskap där med, haha. Jag säger ju att jag pratar mycket mer med vakterna än alla andra! Men ja, till slut var dagen till ända hur som helst så då åkte jag och plockade upp Danny sedan åkte vi på Jakten och hämtade upp våra sallader.
    Nu sitter jag här med hela familjen och tittar på något program om Sven-Göran Eriksson. Här är ditt liv eller någonting heter det, Ingvar Oldsberg som är programledare. Ganska roligt faktiskt :) Men jag ska gå och sätta mig och läsa nu tror jag, sedan blir det förmodligen en tidig kväll. Daniel skulle låna datorn och titta på Wallander i kväll så jag uppdaterar nog inte mer i kväll i alla fall. Ha det bra. Adjöss!


Saturday

Skönt med en ledig dag, som jag alltid skriver då jag är ledig, haha. Men det är njutbart :) Blev väckt av Ammis som skickade en bild på ett par skitsnygga boots! Frågade om jag tyckte hon skulle köpa dem. Men de var rätt dyra måste jag säga ;) Haha. Har dock inte fått något svar på om hon köpte dem eller inte, måste fråga.
    Jaja, jag klev i alla fall upp då och satte mig framför TVn, som inte direkt haft något bra att bjuda på. Wipeout tröttnade jag på redan efter typ fyra avsnitt, och den nya amerikanska versionen är nog ännu sämre. Sedan har jag titta på en dokumentär nu som hette "Knubbiga barn", haha. Tänkte att det kunde vara roligt. Det var det inte. Handlade om någon lite tjock kille som ville gå ner i vikt osv. Men nu börjar "Kan du texten?" på TV4+ och det brukar ju kunna vara ganska roligt :)
    I kväll ville Daniel att jag skulle agera chaufför åt honom. Han ska tydligen till Nicke. Och det är klart jag ställer upp för storebror! Sedan vet jag inte vad som händer i kväll. Kanske att jag ska titta på en film som jag tog hem för flera dagar sedan. Men jag vet inte om den verkar så bra. Vi får se!
    Mamma åkte alldeles nyss och skulle mata Vivi-Anne och Rolfs lilla kisse eftersom de är utomlands. Medans skulle jag plocka ur diskmaskinen och ta in mina kläder till mitt rum, så det är väl bäst att jag kilar iväg och gör det då. Vi hörs nog senare! Hejdå.

Dirty dancing

Aah, shit. Vilken jäkla film det där är! Den har blivit så mycket starkare för mig sedan jag fick veta att det var värsta budgetfilmen som väntades bli en flopp typ. Och så blev den en sån jäkla braksuccé! Jag kan inte säga nog många gånger hur ledsen jag är över att jag inte sett den tidigare. Det är typ nu i år jag sett den. Och jag tror jag tittat på den fyra gånger sedan första gången, haha. Men den är verkligen så jäkla bra i det enkla :) Och Patrick Swayze. Oh, mama! Jag känner att det är riktigt hemskt att han gått ur tiden. Men ja, jag har väl egentligen inte något vettigt att säga. Ville bara berätta hur underbar jag tycker filmen, och huvudrollsinnehavaren är ;)
    Och som om inte det vore nog, så tyckte jag Idol var kanon i kväll med! Det var hur många som helst som jag tyckte var bra. Älskade Erik/c (?) med classic rock-rösten där på slutet. Han var awesome! Och Gabriel, han tyckte jag också var kanon. Och ja, jag ser fram emot den här säsongen riktigt mycket, det måste jag säga :)
    Vilket otroligt ointressant inlägg det här blev. Men den här dagen har i alla fall varit raka motsatsen till igår. Igår var dagen kanon, och kvällen värdelös. I dag har dagen varit värdelös och kvällen kanon. Jobbade ju elva timmar i dag, vilket verkligen är döden. Trodde seriöst jag skulle börja grina då jag klev upp i morse, haha. Så sjukt hemskt. Och självklart gick dagen hur segt som helst också. Då klockan var tolv tyckte jag att jag borde varit där minst halva dagen, men hade då bara varit där fyra timmar. Och inte blev det bättre av att jag tagit på mig att vänta på Magda som slutade en timme senare än mig heller. Men jag gör ändå det så gärna :)
    Jajaja, jag orkar verkligen inte skriva mer nu. Hade gjort en dipp, som det var tänkt att jag skulle äta till Dirty Dancing, men jag ville inte gå ifrån filmen så det blev aldrig. Och nu känner jag för att gå och lägga mig faktiskt, för jag är jäkligt trött. Men vi får se :) Säger godnatt i alla fall! PUSS.

Helvetes jävla internet

Är väl själva satan att det inte ska gå att göra om designen med det här jävla nätet! Internet krånglar hela tiden, och titt som tätt blir det "Windows Internet Explorer (svarar inte)" och då får jag bara lust att kasta den här datorn ut genom fönstret! Men det gör jag så klart inte. Tre gånger nu satt jag och väntade ut det. Dvs. väntade tills det så att säga "svarade igen". Men fjärde gången nu fick det var nog. Jag är sjukt less nu, uuuuuuuh...
    Bara för det blir det Vänner. Jag måste ha Vänner nu, de måste rädda min kväll. Hejdå.

(Förlåt, Ammis.)

Just the blink of an eye

Det är så jäkla typiskt. Och jäkligt sjukt hur humöret kan skifta från strålande glad till ett åskmoln inom loppet av en grisblink. Då jag och Magda var på väg hem från Sundsvall nu var vi skitnöjda med våra inköp och superglada över att vi skulle ha sovmorgon ända till klockan tolv i morgon. Vi insåg därmed att man faktiskt kan sova ända till typ elva till och med. Och så var jag dessutom asglad över att det skulle vara idol i kväll! Men så ringer min mamma, och förstör precis allt för mig så klart. Hon frågar vem av oss som kan börja jobba klockan åtta (!!!) i morgon. Och då var det så klart inget snack om vem det fick bli, i och med att Magda jobbar stängning, alltså till kvart över åtta, och jag "bara" jobbar till kvart över sju. Så ja, det blir elva timmar på jäkla skitkonsum för mig i morgon. Kul va?
    Därmed är alltså humöret inte riktigt på topp i kväll. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer heller. Eller jo! Jag kan ju faktiskt berätta om vad jag har köpt. Jag köpte ett par av de där bootsen som jag visade här tidigare, kan lägga upp bilden på de det blev. Sedan köpte jag två t-shirtar och en necessär på H&M, en tjock myströja på Gina och så en väska och en plånbok på Accent. Haha, Magda köpte en likadan väska fast en brun, och då hon stod och betalade hör jag hur kassörskan frågar "Vill du bli medlem?". Varpå Magda börjar "Njaaaee.." och då avbryter kassörskan henne och säger "Du får ju 25 % rabatt på en valfri vara om du blir medlem". Hahaha, Magda svarade direkt "Jahaaa, jamen då blir jag ju jättegärna medlem." haha! Jaja, sedan tror jag faktiskt inte det var något mer jag köpte. Eller två par sockar på Indiska köpte jag. Och så åt vi världens godaste pizza på Birsta med vitlöksdipp till, kanon!
    Jag har i alla fall haft en toppendag precis som jag förutspådde. Den kunde fått sluta lite trevligare bara, men sånt är livet. Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig. Antingen det eller se på ett avsnitt av Vänner. Vi får se :) Jag passar på att säga godnatt här i alla fall, och hoppas på att alla andra har haft en bättre kväll än mig. PUSS!



Mina nya boots.


Sleepyhead

Ja jösses, det blev minsann inte många uppdateringar igår inte! Direkt efter work åkte jag och Magda nämligen runt hela Sverige innan vi begav oss upp mot Övik. Väl där gick vi lite på stan. Och Magda shoppade så klart ;) Sparade mig till i dag jag! Sedan gick vi och handlade och därefter bar det av mot Malins lägenhet. Och den var superfin tyckte jag :) Älskade Malins myspysrum. Och så fick vi träffade lite av hennes nya kompisar och sådär, så det blev en riktigt lyckad kväll tyckte jag! :) Tack för den tjejer! Men så fort jag kom hem slocknade jag i alla fall, därav den dåliga uppdateringen.
    Något mindre lyckat igår kväll var väl att vi lyckades skrapa på oss en P-bot. Jag hade liksom inte riktigt koll på var vi parkerade, utan åkte bara dit Malin dirigerade mig. Och då hade vi tydligen hamnat på en butiksparkering, där man fick parkera max två timmar mellan 09 och 20 ;) Haha, bra att jag är uppmärksam va? Så ja, 400 åt skogen där. Men det är smällar man får ta! Och så lär jag mig förhoppningsvis av mina misstag :)
    Jag vaknade i alla fall lite senare än planerat i dag, och klev upp för ungefär en halvtimme sedan. Jag och Maggie är ju lediga i dag bägge två så vi ska åka till Sundsvall. Jag hoppas verkligen mina skor finns kvar! På tal om det så ska jag faktiskt ta och kolla upp det. Men ja, jag tror på en toppendag med Magda i alla fall :) Nu måste jag kolla det där sedan måste jag gå och fixa i ordning mig. Så ha en bra torsdag alla glada! PUSS.

Ny design igen?

Haha, vad trött jag blir på mig själv! Nu har jag suttit och och grejat och haft mig med en ny header. Helt i onödan! Jag tänkte ju att jag skulle ha den här designen ett tag nu. Men nu vill jag byta. Nu, nu, nu! Den andra är mycket tuffare än den här mesiga skiten. Haha, vad hemskt. Jag som var så jäkla nöjd med den jag har nu. Vad hände? :( Jaja, jag får hålla ut ett tag. Åtminstone en vecka! Nu i kväll har jag hur som helst inte tid att göra någon ny design då jag faktiskt måste gå och lägga mig snart.
    Idol var grymt i kväll. Många bra tjejer, som Jesper sa, haha. Faktiskt så har jag inte sett en enda jäkla bra kille känns det som! Eller ja, typ tre-fyra stycken kanske, och inte en enda fräsching. Vad är det här?! Ska jag måste genomlida ännu en säsong där man blir tvungen att tycka att en sån som äckelidol-Robin är snygg? Tyckte verkligen han var skitäcklig. Äckliga ögon, äcklig mun. Eller ja, munnen var väl okej, så länge han höll den stängd. Men näe, nu hoppas jag på Umeå... Norrland har man ju kunnat lita på tidigare, eller en gång i alla fall? Fan också... Blir nog ingen hunk för mig i höst.
    Nej, annars då? Jo, annars så börjar jag jobba klockan åtta i morgon, hela en timme tidigare än Maggie men hon måste åka med mig ändå ;) Haha! Så kan det gå :) Sedan slutar vi klockan tre båda två, och då blåser vi iväg upp till Övik till MALIIIIN! Jag är så himla glad :D Har inte sett hennes lägenhet än. Eventuellt följer Emeli och Sofi med också, och så ska vi äta tacos och lite sånt tyckte jag Magda sa. Så det kommer nog bli kul! :)
    Men ja, jag ska väl börja göra mig redo för sängen jag då, innan mamma kommer ner och är arg igen. Så godnatt kära vänner, hoppas ni haft en fin tisdagskväll :) PUSS!

Harry Potter är hemma!

Nu har jag äntligen fått tag i datorn, Daniel hade den i besittning då jag kom hem. Jag tänkte att jag skulle hinna uppdatera lite innan idol börjar. Som jag längtat efter idol, förresten! Haha. Ni såg ju hur besviken jag blev igår då jag upptäckte att det inte skulle vara något ;)
    I kväll har jag och mamma varit inne en sväng till Kramfors. Vi skulle hämta bilen hos momma så då passade vi på att åka in på Konsum där jag hälsade på Maggie och lite så :) Sedan tog vi en sväng in på Hemköp också innan vi begav oss emot Tuvvägen.
    På vägen hem tog jag mig en sväng in till min kära lillasyster och hämtade min bok också :) Det var roligt att få träffa henne, och Malin då förstås ;) Ammis visade mig sin jordglob, och den var faktiskt jättefin. Och det stod Sovjetunionen på den, hur coolt är inte det? Jag tror jag ska fråga henne om jag får låna den någon gång, hihi. (Förlåt Ammis)
    Men men, nu står i alla fall boken äntligen där i bokhyllan. Jag blev så jäkla glad då Amanda sa att hon hade den! Haha, trodde jag hade förlorat den för alltid jag, vore så typiskt mig. Men icke sa Nicke :)
    Aja, nu ska jag gå och fixa med lite chips och dylikt innan mitt efterlängtade Idol börjar. Ha en fin kväll! Adjöken.

Det var bättre förr

Åh, började kika på youtube efter en massa gamla barnprogram nu. Och jag blir alldeles nostalgisk. Som sommarlovsmorgon, Salve, Alarm  och Vintergatan 5A? Kommer ni ihåg? Haha. Samt Doktor Kosmos och Bananer i pyjamas. Och så minns jag att jag älskade, alltså fullkomligt älskade, Mjölktandsmössen. Haha. Så ja, för er som orkar: Let's take a walk down memory lane :)












Och så, bara för Danny Bs skull, lägger jag in ett videoklipp från Klasses Frukostklubb också. Det här var lite före min tid som barnprogramsfantast. Men jag har hört berättas att lilla plutten Daniel älskade "Plasses klubb o klubb" på morgonen ;) Så here you are!


I'm strong enough

God dag alla glada! Vilket väder vi har i dag va? Och ändå har jag inte varit utanför dörren en enda gång denna ljuvliga dag. Men så är det i bland. Jag ska i alla fall snart gå ut för att hämta posten och se hur många timmar jag egentligen fått lön för. Känns nämligen som att jag fått för lite, haha. Men ja, vi får se :)
    Jag klev upp för ett par timmar sedan och har i princip bara suttit är som en dösill. Men jag har liksom inte riktigt ork till att göra någonting annat. Hade önskat att jag hade en bil hemma så jag hade kunnat åka och köpa lite saker, men nu är det som det är.
    Jaja, jag ville väl bara uppdatera för att jag inte hade någonting att göra. Haha, det här gav mig ju verkligen en lång sysselsättning! Men a, jag återkommer nog i kväll. Det är ju IDOL! Wihooou :D Nu ska jag gå och hämta posten. Hejdå!


Come hell or waters high.
You'll never see me cry.
This is our last goodbye, it's true.
I'm telling you!

Now I'm strong enough to live without you.
Strong enough and I quit crying long enough.
Now I'm strong enough to know,
you gotta go.


Roast på Berns

Nä, lite besviken är jag på kvällens program. Men jag hade egentligen inte väntat mig något annat då det var Pernilla Wahlgren som var "hedersgäst". Klarar inte av den människan, av någon anledning. Hon är säkert jättefin och bra och sådär. Men gud vad glad jag är att jag slipper träffa henne ;) Men jag ser fram emot nästa veckas program i alla fall! Känner att det kan bli en höjdare med Robert Gustafsson i rampljuset. Magnus Betnér rockade som vanligt i kväll dock, det kan jag inte sticka under stol med. Grrrrr...
    Jag är, som jag nämnde tidigare, ledig i morgon, vilket känns jäkligt onödigt. Har ändå varit ledig i två dagar alldeles nyss så jag känner att jag lika gärna hade kunnat jobba i morgon. Plus att jag då hade fått stänga med Maggie och bara det hade ju varit en upplevelse i sig ;) Men ja, nu är jag då ledig i stället. Och det innebär en lång sovmorgon, tror jag?
    Men det verkar som att MSN inte riktigt är kompis med mig (och flera andra också) i kväll, och jag kan inte skriva till någon. Därmed känns det som att mitt enda alternativ för tillfället är sängen. För vad ska jag annars sitta här och göra? ... Ptja, jag skulle ju kunna titta på Vänner ;) Men nä, känner inte för det nu.
    Jaja, vi får se vad som händer. Jag gör väl ett par till tappra försök med MSN, sedan kastar jag nog in handduken. Godnatt!

"Apgoda chokladbollar"

Ett recept på sådana finns det i min kokbok som jag fick av min faster i studentpresent. Det är precis likadant som vanliga chokladbollar fast man byter ut kaffet mot apelsinjuice och så blandar man i mosad banan. Och jajaja, jag vet att det låter vidrigt, men jag tyckte det var värt ett försök! Just nu står de inne i kylen. Jag är lite nervös, för själva smeten smakade inte sådär supergott, haha. Men ja, man vet aldrig. Då de är lite hårdare och med pärlsocker omkring kanske de smakar godare :)
    Den här dagen har i alla fall gått hur fort som helst. Jag jobbade till ett, sedan gick jag på anybody, sedan in på Sonjas och bokade tid hos Lena och därefter tog jag en sväng till solariumet och solade. Efter det åkte jag hem och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Sov någon timme innan jag skulle äta bara. Men det var ingen skön sömn alls, kände mig inte ett dugg utvilad då jag vaknade.
    Annars i kväll känner jag mig lite orolig för vad jag ska ta mig till. Jag vill verkligen se idol! Var helt säker på att det var i kväll, helt inställd på det! Och så märkte jag att det inte ska vara något och då blev det helt tomt. Nu känns det så jäkla ovärt att vara ledig i morgon, haha! Dessutom har jag blivit skitsugen på att ta hem Ally McBeal, men den serien finns bara utan svensk text och jag är inte säker på att jag orkar det. Men vi får se, jag måste i alla fall ta mig ifrån Vänner-träsket ett tag.
    Nu ska jag ta och göra någonting annat. Daniel sa att han ville ha datorn så jag tror jag sätter mig och läser lite. Sedan får vi se vad mer som händer i kväll. Kanske återkommer :) Hejdå!

Intelligenskvot = ...2-3?

Haha, i dag fick jag verkligen bevis på hur otroligt osmart jag kan vara i bland. Jag och mamma skulle sola på det där nya stället, och jag tyckte så klart att jag var världens proffs på det där i och med att jag varit där tidigare. Dirigerade och hade mig, visade mamma var hon skulle vara och talade om för henne att jag skulle finnas i rummet bredvid om det var något. Sedan gick jag för att stoppa i mina tior (fem jäkla stycken!) och så traskade jag iväg till rummet längst in. Nummer två trodde jag. Klädde av mig och la mig till rätta och väntade på att det skulle starta, men ingenting hände...
    Så jag går ut till den där väggen där man stoppar i mynten (självklart påklädd igen) och trycker som en galning på den vita knappen. Och det blinkar på "10.00" hela tiden och jag tänker "vad i helvete?!" alltså verkligen, var skitlack. Och så hör jag, "burrubumm..." till vänster om mig, och där ser jag det jäkla ståsolariumet brumma igång med dunder och brak! Så det fick bli lite snabbtänk av fröken Stattin där som sprang och hämtade sina grejor och sedan kvickt kastade sig in där.
    Men där blev jag inte kvar länge vill jag lova, för jag fick stenpanik. Var ashemskt att stå där inne, värsta instängt. Jag har visserligen solat i ståsolarium en gång tidigare men jag minns att jag inte tyckte om det då heller. Så jag gick ut efter typ fem minuter tror jag? Klarade verkligen inte av det. Aldrig mer säger jag bara. Och nu vet jag även att nummer två alltså är ståsolariumet. Nummer två är därmed bannlyst hädanefter. Ett, tre och fyra går bra. Men aldrig mer två.

Haha jaja, annars har det varit en ganska typisk söndag här i Bjärtrå. Klev upp kring halv ett, hela tre timmar tidigare än igår minsann ;), och så satte jag mig och tittade lite på repriserna av Idol. Sedan åkte då jag och mamma till Kramfors och sedan vi kom hem därifrån har jag suttit här.
    Är på jäkligt bra humör i dag måste jag säga, trots att jag vet att jag börjar sju i morgon bitti. Jag vet i och för sig även att jag slutar klockan ett så det känns ganska lugnt. Ska kila in på Sonjas då och boka en klipptid tror jag. Känner att det börjar bli på tiden. Och på tisdag får jag ju löööön, så då kommer jag ha råd med det också, haha! Sedan ska jag och Maggie åka till Sundsvall på torsdag med, då ska jag leta skor. Skooooor i massor! Hoppas verkligen jag hittar vad jag söker för i år vill jag inte gå runt i nåt skit ;)
    Men ja, det var väl vad jag hade på hjärtat för tillfället. Nu ska jag äta vidare på min biskvi medans jag väntar på den efterlängtade rätten ris med korv stroganoff som bjuds här hos oss i dag. Adjöss!

Otippat

Ja, precis som jag förutspått hamnade jag här långt in på småtimmarna. Åkte och hämtade Magda vid ett någon gång, det sög tydligen på Gladan så hon ville hem. Störde mig mitt i en film och allt! ;) Men det gjorde inte så mycket. Såg klart den då jag kom hem i stället, och sedan den tog slut vet jag inte alls vad jag gjort. Suttit och pratat lite med Joel bara typ.
    Men vad jag vill komma till är i alla fall att det nu hur som helst känns att det börjar bli dags för bingen, höhö. Och just det, i morgon måste jag försöka hitta någon som kan hjälpa mig att fixa hem The OC. Eftersom Mr. J.E. Andersson inte var till den minsta hjälp då han halvhjärtat gjorde ett försök. Eller det kanske var alldeles, totalt helhjärtat, vad vet jag. Men med ett så dåligt resultat kan det inte ha varit annat än halvhjärtat ;) Haha! Nej då, jag uppskattar så klart försöket. Det är visst tanken som räknas, har jag hört!
    Jaja, sängen var det ja. Nighty!

I don't wanna get lost

Ja, den här ledigheten började ju just fint, haha. Jag vaknade "redan" vid 15:20 av att Magda ringde. Hur är det ens fysiskt möjligt? Jag la mig för att sova någon gång runt halv ett. Visserligen blev jag väckt vid halv tre av en viss person som prompt skulle visa mig någon jäkla video på Youtube, men i övrigt så sov jag liksom. Jag har med andra ord sovit ungefär 14 timmar i natt.
    Jag gissar på att det kan ha något att göra med min huvudvärk just nu. Jag åt ju aldrig någon riktig frukost heller eftersom vi ändå snart skulle äta middag. Men jag trodde att det kanske skulle ge sig då jag fått lite mat i magen, men icke. Så det beror väl på något annat, haha. Förmodligen beror det på att jag helt enkelt sovit för mycket, så jag får väl se till att sova mindre i natt ;)
    Annars i kväll har jag, som jag skrev igår, planerat att bara ta det lugnt. Då Magda ringde tidigare frågade hon om jag ville med ifall de eventuellt skulle gå ut, men jag tackade nej. Vilket ledde till att jag kanske får agera chaufför i kväll om det nu slutar med att de går ut ;) Haha! Men det gör jag så gärna för min lilla tjej. Det suger dock att Danny har S80n i Övik och att jag därmed får köra våran skruttbil. Men ja, vad gör man inte?
    Nu ska jag i alla fall sluta skriva och kanske gå och ta mig någon alvedon eller liknande. Sedan ska jag blanda vitlöksdipp, sådeså! Hejsvejs mina kära, kära, kära vänner. Och trist också att jag även fick tacka nej till erbjudandet att följa med Dennis och Niklas ut i kväll (i Stockholm då för er som inte förstod). Hoppas de klarar sig utan mig ;) haha! PUSS.


I don't wanna forget you,
I don't even wanna try.
How am I supposed to walk on by,
when you're looking like that?


It's only me who's killing time

I take each day as it arrives.
But these miss you nights are the longest...


Ääääntligen säger jag bara

Nu står jag inför två dagars ledighet, och jag känner verkligen att det behövs. Min kropp är alldeles uppriven inombords, trots att jag ändå inte jobbat sådär supermycket den här veckan, plus att jag har en liten pytteförkylning som ligger och lurar bland annat i min hals. Så det är något jag planerar att kurera i helgen. Ska bara ta det lugnt, läsa masssssvis och sova, sova, sova. 
    Annars har dagen varit helt okej. Jag hatar dock att vara kvar på kvällen då nästan alla går hem fem, tänker hela tiden "jag vill också!". Var nog värst då pappa kom och hämtade mamma klockan fyra, haha. Jag ville följa meeed! Men ja, jag har ändå rätt kul stundvis. Börjar komma väldigt bra överens med vakterna! Haha, huruvida det är något positivt eller negativt ska jag väl låta var osagt ;) Nej men skämt å sida, de är roliga. Jag tror jag nästan pratar mer med dem än med resten av personalen, i alla fall Conny och Håkan, haha.
    Jaja, då jag kom hem väntade tacos framför idol. Välbehövligt! Men sedan började det där programmet, ja vad det nu var det hette. Nånting om någon djungel i alla fall, och sådant klarar jag inte av. Spindlar och kryp är det värsta jag vet, och ormar och allt förbaskat. Lovar att de kommer lyckas trycka in någon krokodil där med, och det är ett djur jag verkligen inte klarar av! Så näe, det där programmet får nog vara.
    Så då hamnade jag här i stället, så klart. Sitter och lyssnar på Westlife, haha. Myspys! Vet dock inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske ska spela lite harpan ;) haha! Gud vad jag har skrivit "haha" mycket i det här inlägget. Otroligt irriterande. Men så blir det i bland! Nu ska jag sluta, så hejsvejs.

Hard work, work!

Jobb hela dagen. Momma kom och hämtade mig vid halv tio i morse. Eller egentligen kom hon kvart över ni, för det hade gått fortare än hon trott att köra hit ;) Och då satte hon så klart igång och plockade undan lite och hade sig innan vi åkte. Men iväg kom vi i alla fall. Dagen har gått sådär lagomt segt, inte så mycket folk och jag har knappt behövts nånting i kassan så jag har mest bara vandrat omkring.
    Nu sitter jag och tittar på Idol, eller det är reklam just nu, och har nyss tagit fram en såndär smoothiepåse. Tänkte göra ett brakfika sedan eftersom jag inte ätit någon riktigt middag i dag. Hade lunch redan klockan ett och sedan en kvarts fika vid halv fem så ja, det kommer nog sitta fint.
    Men nu börjar Idol igen så jag ska ta och runda av. I morgon jobbar jag samma tid igen så jag återkommer nog vid ungefär samma tid i morgon också. Adjöss!

Waaaaaaah..!

Vilken jäkla skitdag! Är så spyless på allt vad konsums kunder heter just nu så jag skulle kunna kräkas. Eller okej, det är faktiskt egentligen övervägande trevliga och glada kunder vi har, men jösses vad många som varit sura och vresiga i dag. Och verkligen superduperkänsliga för minsta lilla misstag. Jag KAN inte utföra mirakel bara för att jag råkar vara kassörska, så är det faktiskt.
    Nu tänker jag äta mat, sedan ta en dusch för att varva ner. Sedan blir det fotboll, idol och räkmackor i kväll. Men jag hoppas i alla fall att alla andra haft en bättre dag än vad jag haft, och att de får en fortsatt härlig kväll också. Nu var det mat, ja! Adjöken.

Idol

I kväll ska vi se på idol, eller jag ska nog göra det själv, i och med att hela min familj övergivit mig i kväll. Men det blir säkert roligt ändå! Och i år hoppas jag på en riktig superfräsching. Jag hoppas på en man som får mitt hjärta att rusa så som Måns Zelmerlöw gjorde, och precis så som Markus Fagervall gjorde. Ge mig en hunk nu Sverige, ge mig lite ögongodis som jag kan längta efter att få se varje fredag!

 


Och för övrigt så vill jag ha de här bootsen!



Ojoj, nu blev det mycket bilder här. Men så kan det gå ibland! Nu börjar idol. PUSS!

Efterfest i Bjärtrå

Ja, i lördags blev det en jäkla efterfest i Bjärtrå. Och jag tänkte att jag skulle ta och lägga upp några gamla (och nygamla) godingar här som vi lyckades gräva fram, och dansade oss fördärvade till långt inpå småtimmarna. På slutet blev vi dock lite sentimentala och romantiska och körde några tryckare, så jag låter er smaka på en sådan med ;)
    Men lova att ni lyssnar på översta låten! Jag lovar er, som är på ett ungefär i min ålder (kanske något år yngre, något år äldre), att ni kommer att älska den.















A thousand miles

Otroligt skönt att ha en ledig dag såhär måste jag säga. Vaknade så sent som vid tolv någon gång, och klev då upp för att plocka fram en smoothiepåse (haha, hur sött lät inte det?) och donade på lite. Plockade bland annat undan lite från köksbänken och tv-rummet och sådär. Sedan gjorde jag skitgod frukost som jag alldeles nyss tryckt i mig framför ett avsnitt av vänner. Shit vad jag måste börja titta på någon ny serie nu, haha, jag är ju helt insnöad! Tänker typ inte på något annat. Funderar på 2½ men, men vi får se :)
    Fick i alla fall ett sms från Cicco som sa att hon skulle jobba i dag? Blir ju skitledsen då för fasen! Enda dagen jag inte jobbar typ, då ska de ringa henne och be henne hoppa in. Så himla typiskt. Men ja, jag antar att det väl inte är sista gången hon hoppar in så.
    Annars vet jag inte riktigt vad som händer i dag faktiskt. Förmodligen ingenting alls. Kanske jag ska se om det finns någon film jag blir sugen på att ta hem? Ja, det kan nog vara roligt det. Så adjöken!


And I need you, and I miss you.
And now I wonder...

If I could fall into the sky,
do you think time would pass me by?
'Cause you know I'd walk a thousand miles,
if I could just see you tonight.


Björn Gustafsson

Alltså shit, jag har skrivit om honom förut men herregud! Vad ska jag göra? VAD ska jag ta mig till?! Den där killen, han är min dröm. Och jag skiter i om han vore Daniels mardröm för i sådant fall skulle jag ändå välja Björn. Jag funderade ett tag på att söka upp hans nummer på hitta.se, tills jag kom på att det faktiskt finns en till Björn Gustafsson som är skådespelare. Så det blir ju svårt att veta vem som är vem och det känns ju pinsamt att ringa till han den där gamla gubben :/
    Men ja, jag ska jobba på det där. För som jag skrev på facebook, om inte jag får gifta mig med Björn Gustafsson så kommer jag bli så sjukt besviken! Mitt liv kommer att driva omkring i en lite grådaskig ton hela mitt liv. Grådaskig. Så det här måste lösas.

En månad

Just det, barn! Det är ju i dag bara en enda månad kvar tills jag fyller 19 år. Så jag tycker det börjar bli dags att ni sätter igång med att fila på vad ni ska ge mig (särskilt du, Ammis!) på den näst mest värdelösa födelsedagen inom tonåren. Och så vill jag inte veta av något billigt skit med förklaringen "Det är tanken som räknas". Här snackar vi dyra, hårda paket. Så ja, ingen ro, ingen rast!

I'm still standing

Jag vet att jag blivit dålig på att uppdatera men igår var det faktiskt helt och hållet min kära storebrors fel. Han fick nämligen för sig att han skulle se en Wallander-film, och då ockuperade han datorn hela kvällen. Så jag gick och la mig redan vid halv tio. Skulle ändå upp klockan sex så det var välbehövligt.
    Den här dagen har dock varit den värsta på länge. Började inte helt oväntat med att jag var så trött så jag trodde jag skulle kräkas, och då skulle jag så klart vara på frysen. Där fanns det ingen lapp om hur jag skulle ställa om i frysgavlarna så min chef sa åt mig att göra lite som jag ville. Lämna kvar sånt som det var mycket av och bla bla bla. Så jag gjorde som jag blivit tillsagd. Precis då jag burit ut alla kräftor och flyttat på alla räkpåsar, och dessutom satt upp skyltar i alla gavlar, kommer Kalle och säger till mig att jag gjort fel. Han ger mig lappen, och det visar sig då att alla kräftor skulle vara kvar på samma ställe, och likaså räkorna. Och skyltarna skulle så klart även sitta på helt andra ställen. Så det var bara att flytta tillbaka det. Glad tjej!
    Efter det jäklades precis allting, jag drog omkull korgar med vagnen, jag lyckades bara få med mig nya varor ut i butiken så att jag fick göra nya etiketter och göra plats på hyllan osv. Och till råga på allt så missförstod Magda min lapp då hon skulle köpa en sallad till mig på bakfickan så att jag fick Road Island-dressing i stället för Mango. Hade nämligen skrivit (egentligen astydligt!! Haha) att jag ville ha mangodressing, men att om den inte fanns skulle hon välja Road Island. Men ja, som sagt missförstod hon och jag fick nöja mig med den näst bästa!
    Och ja, inte nog med det. Jag skulle egentligen jobba till tolv i dag, men fick jobba över till tre för att jag och Magda skulle kunna samåka. Och då vi satt och åt lunch kommer mamma in och frågade om vi inte kunde stanna till fem. Jag trodde det skulle brinna för mig då men jag lyckades behålla lugnet, haha.
    Jaja, nu i kväll har jag och Magda i alla fall varit och testat det nya solariumet i Kramfors och jag tyckte det var skitbra! Kostade lika mycket som på Stekhuset fast det var stort och luftigt (!!!) och man blev synligt brun. Så där kommer jag garanterat sola i fortsättningen!
    Men nu har jag alldeles nyss duschat och jag antar att min dipp hunnit bli klar nu så jag tänkte slå på lite vänner och titta på det tills jag blir trött, skönt med en ledig dag i morgon. Och nu har ni fått kvällsläsningen här också så jag antar att alla mina trogna läsare tänker gå och lägga sig. Så godnatt till alla er som läst ända hit! :D PUSS.

Snabb uppdatering

Blev inget inlägg igår, för att tiden helt enkelt inte räckte till. Då jag kom hem från jobbet bjöd jag Emlan som lovat på en smoothie, sedan susade jag iväg till Lugnvik och hämtade upp Dennis och Johan för att sedan ta med dem till Magda på en filmkväll. Män som hatar kvinnor såg vi, haha. Jag vet att jag redan sett den men det var lätt värt att se den igen ;)
    Nu i kväll är det en massa människor här som vi ska bjuda på trerätters middag, och jag och Emlan ska dricka snaps! Haha, alltid lika roligt. Kommer aldrig glömma den gången hon satt här med mig, sent på kvällen för att ge mig en massa råd och var en otroligt god lyssnare. En halvtimme senare gick hon och la sig och dagen därpå mindes hon ingenting. En repris perhaps? ;)
    Jaja, nu ropar de att det är mat på gång så jag ska ta och kila! Hoppas alla har en fin helg :) Hejsvejs!


Ooh, back so soon?

Oh, yes I am! Haha. Nej men faktiskt så har jag blivit på så bra humör i dag att jag kände för att skriva helt enkelt. Jag har städat rummet, och herregud, det tog tid! Jag har hållit på hela dagen och först för någon timme sedan blev jag helt klar, med sista damningen (är det ens ett ord?) av sista hyllan. Har fått möblera om lite i bokhyllan eftersom tre nya Harry Potter-böcker tillkommit, men jag klagar inte! Nu har jag en Harry Potter-hylla och en Marian Keyes-hylla, haha ;) Och så har jag rent och fräscht rum.
    I dag har jag dessutom gjort min allra första egna smoothie, dock inte med min egna (röda!) mixer som jag fick i studentpresent, utan med familjens helt oanvända. Mamma köpte sånnadär frysta smoothie-påsar från coop. Det finns alltså två olika, en med typ banan, hallon, blåbär och lite sånt, och en med papaya, mango och ananas (?) tror jag. Är dock inte helt säker. Men det är en gul och en röd påse i alla fall, supergott. Try it! Så den avnjöt jag tillsammans med några mackor framför Vänner.
    Sedan i kväll har jag även varit till Nyland fram och tillbaka. Åkte in på Statoil en sväng och sedan tog jag även en liten, liten sväng in till moster för att hämta ett recept som Emlan velat baka en längre tid. And how proud was I när jag insåg att det faktiskt var undertecknad som förde in det där receptet i den här släkten! Eller egentligen var det björnunga eftersom det var dem jag fick receptet av, men de tar säkert inte illa upp om jag tar åt mig äran :) Så jag och Emelie tänkte ta en bakdag i helgen, men med tanke på att jag jobbar så pass länge i morgon och att de ska riva och ha sig på lördag så får vi se hur det blir med den saken. Om inte annat får vi ta det en annan helg. Men en smoothie ska jag bjuda henne på i alla fall! Haha :)
    Men men, nu blir det en liten skål med cheeseballs/z (?) till ännu ett eller tre avsnitt av Vänner, för jag har sovmorgon i morgon. Börjar inte förrän tolv vilket innebär att jag kommer kunna sova ända till elva, wihoou! Så good night people :)

Enough is enough

Herregud, jag är så trött på det här nu. Jag är så jäkla trött på att ha det såhär, mötas av det här i princip varenda dag, och bara se det eskalera. Jag orkar inte mer! Jag måste verkligen sluta blogga för ett litet tag. För just nu känner jag att jag bara kommer att skriva deppiga och frustrerade inlägg som jag inte kommer att kunna förklara för fler än de som känner mig allra djupast. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg vill jag ha ett nytt liv, för jag vill inte ha det såhär.
    Och dessutom så vet jag att Ammis inte tycker om då jag skriver deppiga och frustrerade inlägg och jag vill gärna skona henne från dessa ;) Så ja, vi får väl se. Men jag skulle tippa på en liten paus, för just nu är det inget vidare.

Och, jag vill dessutom bara tillägga, det här inlägget handlar inte om någonting annat än sådant som mina närmsta vänner vet. Så de andra som tror att det kanske handlar om dem, kan redan nu sluta ta åt sig. Det här har inget med er att göra.

RSS 2.0