Inlägg på beställning

Ja nu gnällde Emlan, så jag får väl ta och skriva ett par rader då. Är egentligen alldeles för slut efter dagen med detta monsterpass. Bad Danny tidigare att han skulle göra en macka åt mig, vilket han då lovade, men än har ingen macka synts till!
    På tal om honom så kan jag ju berätta lite om hans kväll, haha. Varken mamma eller pappa är hemma i kväll, så vi hade fått pengar att köpa mat för på var sitt håll. Glad i hågen sprang storebror iväg och köpte sig ett litet skrovmål, tyckte väl att han var värd det. Han såg fram emot att få komma hem och sätta sig och äta direkt, slippa laga mat och hela det köret. Men då han kommer hem inser han att han inte har någon nyckel, så stackaren fick sätta sig och trycka i sig skrovmålet i bilen innan det skulle bli kallt och slibbigt, innan han begav sig in mot Kramfors för att ta emot en nyckel av sin lillasyster.
    Han tar emot nyckeln och beger sig sedan, åter igen glad i hågen (och nu utan ketchup på hakan), hemövers. Han väljer att ta Nylandsvägen hem (av någon anledning som jag tyvärr inte kan utläsa), och tur var väl det! För när han passerar infarten till flygplatsen så dör hans kära skruttibangbang-bil. Han får igång den men är orolig att det bara ska gälla för någon minut och skyndar sig därmed att svänga in hos min moster. Och social som han är sitter han så klart där i åtminstone en timme. Och då han kommer hem ska han plocka ur påsen med saker han handlat åt mig, och märker då att där inte finns någon mjölk? På något sätt har den uteblivit. Så han ringer mig och säger "Jag har inte fått med mig någon mjölk jag i alla fall". Då åker jag och plockar upp honom sedan åker vi till Statoil och köper mjölk.
    Men vilken kväll han haft va? Haha. Och då han fyllde på olja i bilen så spillde han på sidan också, och så tippade hela burken ner där i... Jamen vad fasen heter det då? Utrymmet under huven? Men ja, den var tom i alla fall så det gjorde inte så mycket ;) Hoppas bara han får sova lugnt i natt! Kanske är ett datumbyte som behövs bara :D
    lite rörigt blev det här men, haha. Roligt har jag åt det i alla fall!

Tänk att jag orkade skriva såhär långt fastän jag egentligen inte orkade skriva över huvud taget. Men nu är jag i alla fall klar! Och med tanke på att jag ska skjutsa Maggie till Sundsvall i morgon bitti klockan halv sju så tänker jag nog gå och sussa nu. Särskilt eftersom den där lovade mackan fortfarande lyser med sin frånvaro! Så god natt mina kära vänner, hoppas ni haft en inte fullt lika jobbig dag som jag :) PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0