Saturday

Skönt med en ledig dag, som jag alltid skriver då jag är ledig, haha. Men det är njutbart :) Blev väckt av Ammis som skickade en bild på ett par skitsnygga boots! Frågade om jag tyckte hon skulle köpa dem. Men de var rätt dyra måste jag säga ;) Haha. Har dock inte fått något svar på om hon köpte dem eller inte, måste fråga.
    Jaja, jag klev i alla fall upp då och satte mig framför TVn, som inte direkt haft något bra att bjuda på. Wipeout tröttnade jag på redan efter typ fyra avsnitt, och den nya amerikanska versionen är nog ännu sämre. Sedan har jag titta på en dokumentär nu som hette "Knubbiga barn", haha. Tänkte att det kunde vara roligt. Det var det inte. Handlade om någon lite tjock kille som ville gå ner i vikt osv. Men nu börjar "Kan du texten?" på TV4+ och det brukar ju kunna vara ganska roligt :)
    I kväll ville Daniel att jag skulle agera chaufför åt honom. Han ska tydligen till Nicke. Och det är klart jag ställer upp för storebror! Sedan vet jag inte vad som händer i kväll. Kanske att jag ska titta på en film som jag tog hem för flera dagar sedan. Men jag vet inte om den verkar så bra. Vi får se!
    Mamma åkte alldeles nyss och skulle mata Vivi-Anne och Rolfs lilla kisse eftersom de är utomlands. Medans skulle jag plocka ur diskmaskinen och ta in mina kläder till mitt rum, så det är väl bäst att jag kilar iväg och gör det då. Vi hörs nog senare! Hejdå.

Kommentarer
Postat av: ammis

håhå, det sved i min börs (egentligen inte alls, för jag har jobbbbbat påå koonsum)

2009-09-20 @ 23:08:12
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0