Good morgon!

Haha, jag har faktiskt varit vaken ett tag nu. Jag gjorde inte alls samma sak i natt som igår och det känns otroligt bra. Jag gick och la mig mycket senare, och när jag vaknade till första gången (förutom då mamma kom in och sa hejdå i morse) vid elva tog jag mig faktiskt i kragen och klev upp! Well done, Sofen.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta mig för i dag. Mamma gav ett förslag på att jag kanske skulle ta och städa rummet, shit pommes vad jobbigt det lät! Och att jag skulle plocka ur diskmaskinen, men det lät ju faktiskt överkomligt tycker jag.

I kväll ska jag på Kramm med tvillingarna och tvillingarna, haha. Tacobuffé står på schemat, så det ska bli trevligt :) Vet inte riktigt vad man ska ha på sig bara. Vad har man på sig på en afterwork? Jag tänkte typ, vanliga kläder. Men då frågade jag Magda och hon skulle vara värsta uppsnofsad! Haha, eller okej det kanske hon inte skulle.. Men jag hade glömt att hon är storstadsbrud nu och då har man automatiskt alltid fina kläder att ha :( Huhu.

Jaja, jag får klura lite mer på det där minsann. På återseende! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0