Pust och stonk

Precis som jag trodde så var jag helt galet trött i dag, särskilt i morse. Höll nästan inte på att komma upp faktiskt. Så jag hann inte tvätta håret. Eller, det stod mellan att tvätta håret och äta frukost, och håret var inte i krissituation så jag valde frukosten, haha! Fräsch jag låter. Men ja, jag ska tvätta det så fort jag skrivit klart det här. Jag lovar ;)
    Arbetsdagen gick i alla fall hur fort som helst. Förstår inte det. Den var precis lika lång som de arbetsdagar jag brukar ha, med enda skillnaden att jag började och slutade en timme tidigare. Men ändå susade den iväg. Och då jag slutat åkte jag med Björns och Stefan till IKEA/Birsta. Började inne på IKEA där Malin skulle köpa en massa spännande saker, sedan åt vi en körv och jag spillde dricka så att det rann ner under rumpan typ ;) Obehaglig känsla det! Sedan gick vi till Birsta och där jäklar gick jag lös. Haha, eller inte. Men ja, jag känner ändå att jag fick med mig mycket hem. Är väldigt nöjd med min shoppingtur. Och en parfym lyckades jag få med mig hem också :) Great!
    I morgon ska jag jobba från kvart i nio till kvart över åtta. Sjukt låååång dag men ja, jag får helt enkelt tänka på pengarna. Pengarna som jag verkligen behöver. Sedan funderar jag på att åka och sola, om jag har någon bil förstås. Som plötsligt inte ter sig särskilt självklart längre, hmm..
    Vidare tänkte jag berätta att mina och Magdas tågbiljetter nu anlänt! Wohoooou, nu är det inte länge kvar Ashton ;) Längtar så otroligt mycket till helgen. Det ska bli så roligt att få kommer tillbaka och träffa alla (och några till?) igen. Hihi! Och ännu roligare att ha Maggie med mig. Toppen, toppen!
    Jaja, nu tänker jag sluta skriva för jag håller på att somna och jag måste duscha innan jag går och lägger mig. Orkar inte göra det i morgon bitti! Det kan jag räkna ut redan nu, höhö. Så god kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0