Borta bra men hemma... Eller?

Huhu, saknar det redan. Kommer sakna mina och Dennis skrattsalvor, det måste jag säga. Har nog skrattat konstant hela helgen, haha. Och nästan allting har varit hur bra som helst, förutom det lilla missödet att några äckel stal Magdas mobil och Dennis dator någon gång under lördagskvällen då Dennis och Linda hade fest. Så jäkla lågt och dåligt gjort. Kan verkligen inte förstå hur någon har mage att bara gå in i andra människors hus och ta saker. Men jag antar att det är sådant som folk råkar ut för hela tiden så... Tycker bara så synd om Maggie och Dennis.
    Men i övrigt har det som sagt varit kanon. Har för det mesta varit kanonväder och jag har varit lite "friare" den här gången då jag haft Magda med mig så jag vågat gå någonstans då inte Dennis varit hemma ;) Haha. Roligast var det nog då jag lurade Magda så att vi nästan gick vilse i lördags på dagen. Jag skulle bara leda henne ner till bussen men råkade gå åt helt jäkla fel håll så vi hamnade någon helt annanstans. Men vi var där till slut i alla fall och då åkte vi till Gustavsberg Centrum för att inta en brakfrukost. En baguette med skagenröra, och så Coca-Cola till det, sedan en liten efterrätt där vi köpte varsin kaka. Perfekt bakisfrukost, då vi varit ute och halvfestat kvällen innan. Dennis fest orkar jag inte ens berätta om, annat än att den var superkul.
    Men jag hade riktigt kul varenda dag i alla fall och jag är så glad att min vän ville följa med mig, trots att hon fick betala ett mycket högre pris än vad det var tänkt från början. Men nu är det i alla fall dags att börja spara inför Thailand. Om jag åker ner till Stockholm mer nu så är jag rädd att det är helt omöjligt, vilket känns skittråkigt. Men Dennispennis har lovat att komma och hälsa på mig då han åker upp till Robert i Umeå någon gång så det känns i alla fall bra :) Hur ska jag annars klara av den här tråkiga hösten utan hans glädjespridande? :D Nej, skulle ju inte funka alls det.
    Nu ska jag i alla fall gå och göra lite dipp, sedan tror jag att jag tänker titta på vänner hela resten av kvällen. Låter inte helt fel det! Hoppas alla andra haft en bra helg i alla fall, sista helgen på sommarlovet för många. Adjöken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0