Utlandsresa

Åååh, kan någon bjuda mig på en utlandsresa innan jag blir verkligt tokig?! I kväll bokade Daniel och Emlan en utlandsresa som kommer att äga rum om lite mer än två veckor. Och jag är så fruktansvärt avundsjuk att jag skulle kunna gråta blod! Jag vill åka utomlands men jag vet att jag varken har råd eller någon att åka med. Eller jag vet i och för sig inte att jag inte har någon att åka med för jag har inte frågat någon. Men fasen också... 
    Jag får se det lite positivt. Med största sannolikhet åker jag, som jag skrivit tidigare, till Thailand i mitten av januari. Och i sådant fall kommer jag att stanna i minst fyra veckor, så jag ska väl inte klaga. Men vet ni hur länge det är till januari? Jo det vet jag, det är flera, flera månader. Och jag har inte fått sola en enda gång den här sommaren. Inte en gång! Eller ja, inte sedan jag började jobba i alla fall.
    Den här sommaren suger, big time. Har aldrig någonsin förut upplevt en så totalt död, och tråkig sommar. Dåligt väder, lite fester och bara jobb, jobb, jobb. Orkar inte det här. Jag behöver ledighet. Pronto!




Sofie.

Kommentarer
Postat av: Niklas

Vadå död sommar? :( Dög vi inte nu eller? ;)

2009-08-05 @ 17:08:02
Postat av: ammis

jag vill jag vill jag vill:(

2009-08-05 @ 17:20:14
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

Niklas: Haha, nej okej då. Men om jag säger såhär, ni var mitt enda ljus i tunneln och nu har jag inte ens det att se fram emot längre ;)



ammis: Men hosta upp cashen då gumsan!

2009-08-05 @ 19:48:15
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Niklas

Det ryktas ju fest om ett par veckor här nere igen ;) Det kan du se fram emot! :)

2009-08-06 @ 15:49:36
Postat av: Sofie

Niklas: Ja, okej då, det har du rätt i :D

2009-08-06 @ 17:49:52
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0