Ruinering

Alltså, sitter här och är skitförbannad just nu. Haha. Är ju rena vansinnet att kurslitteratur ska kosta så otroligt mycket! Eller alltså, de kostar väl som vanliga böcker liksom. Men när jag på adlibris.com lagt 6 böcker (som utgör inte ens hälften av hela listan av kurslitteratur) i kundkorgen så ligger jag uppe i nästan 1500 kr?! Vad haaandlar det här om? Och så kan jag inte köpa begagnade, eftersom de gjort om hela kursen och bla bla bla. Ja, jag förstår inte så mycket, egentligen. Tydligen har det blivit hemskt krångligt att gå i skola.

Men nu måste jag i alla fall ringa till MIUN i morgon (och jag som haaatar att ringa) och försöka ta reda på om det finns NÅGON bok som är samma, som jag kan få köpa av någon. Så att jag kanske kan få det för en liite, lite billigare peng. Jag vet ju liksom att mamma och pappa skulle hjälpa mig om det blev kris, men jag vill ju klara mig själv. Nån gång måste väl jag växa upp, jag med. Gud vad snål jag låter förresten, hörde jag nu. Inte alls likt mig. Men ja! Det kanske också hör till att växa upp, att börja tänka ekonomiskt ;)


Am I sweating, or are these tears on my face?
Should I be hungry?
I can't remember the last time that I ate.



Kommentarer
Postat av: Linda Lila

Vad ska du plugga på miun? Blev de journalistik?

2011-08-25 @ 23:30:27
URL: http://lindalilas.blogspot.com
Postat av: Sofie

Nopp, blev förskollärare. LITE annorlunda ;) men kände i slutändan att journalistbranschen nog inte är för mig.

2011-08-26 @ 15:44:02
URL: http://sofiestattin.blogg.se/
Postat av: Linda Lila

Aha, aah va ju samma här med bildjournalistik.. va kul att pröva på, men inte mer än så :P Men kul att du hittat nått du vill göra :)

2011-08-28 @ 14:27:18
URL: http://lindalilas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0