Trött, hungrig och grinig

Aa, ingen bra kombination. Jag känner mig skithängig, vill åter igen bara lägga mig ner och sova i typ hundra år. Eller åtminstone tills sommaren. Men det börjar i alla fall smälta lite och sådär nu, så det verkar ju som att vi är på rätt väg. Lite blöta fötter kan jag nog tåla så länge jag vet att det är sommaren som väntar.
    Fick min studentmössa i dag, och den kändes faktiskt lite för liten. Tror Emlans var ungefär likadan som min och då fick hon ett märke i pannan om ja inte missminner mig ;) Men det ska jag nog stå ut med! Dessutom fick jag en lila "plutt" att ha där fram i stället för en grön som är våran klassfärg. Och även om jag såklart vill ha samma färg som resten av klassen så var den där lila så himla fin! Vet dock inte vilken linje som ska ha den där färgen egentligen. Några sa att det är HV som har lila, men jag har för mig att de har rosa? Tyckte att jag blev så avundsjuk på den där rosaplutten då vi tittade igenom alla färgerna då vi beställde mössorna, men jag kan ha fel. Jaja, hur som helst så får vi se om jag ringer och ber om att få en grön eller hur jag gör som :) Jag hade ju i alla fall inte skrivit helt fel på min studentmössa... ;) Haha.
    Jag har i alla fall fortfarande inte hittat miljötidningen. Tror på riktigt att jag faktiskt har tappat bort den. Vilket ju är alldeles förargligt! Dock ska vi på något slags studieresa i morgon, så jag vet inte om vi ens kommer hinna med att gå igenom tidningarna? Jag hoppas inte det i alla fall. För i sådana fall kan jag smyga in där i mellanrummet och knycka en ny tidning, jag tror inte hon kommer märka att jag har en annan än den jag tog från början ;) Och så läser jag den tills nästa vecka. Kanon!
    Men nu är jag alldeles för trött för att skriva något mer. Kanske återkommer senare. Hejsvejs!



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0