I just know, there's a sunny day

Gud vad jag har saknat att lyssna på Akon, vad jag fortfarande saknar det. Jag lyssnade så jäkla mycket på honom en period, Sunny day, Beautiful, I'm so paid, Right now (nanana) för att nämna några. Men jag slutade lyssna på dem då det blev för jobbigt att vara mig själv. Nu kan jag känna att det var dumt, eftersom jag då helt och hållet inkapslade den där musiken till den där perioden. En period jag skrivit om tidigare, en period som jag om och om igen återkommer till i mina tankar. Jag ber inte om det, jag vill det inte, men jag bara hamnar där. Och jag önskar inget hellre än att bara få glömma.
    Nu i kväll tog jag tjuren vid hornen och bestämde mig för att lyssna på musiken. Och herregud. Vad hände? Det är låtar som folk förmodligen redan lyssnat sig less på, medans jag fortfarande tycker att de är hur bra som helst, precis som då. Jag känner mig precis som då. Lika vemodig. Vad hände...





Fan vad det ska bli skönt att komma härifrån några dagar.
Fan vad jag är trött på att sakna allt.

Kommentarer
Postat av: Micke

Ta en liten semester och skaffa sedan det du saknar, så svårt är det inte för dig :)

2009-12-07 @ 09:41:19
Postat av: Sofie

Jag tror jag gör det svårare för mig än vad det är, vet dock inte hur jag ska ta mig ur det riktigt. Som sagt, jag måste bort från Kramfors.

2009-12-07 @ 16:26:20
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0