Lunde

Nu sitter jag i Lunde, är helt ensam! Eller egentligen inte, Emma är och duschar och Tibra håller mig faktiskt lite sällskap. Och så lyssnar på jag Lady GaGa. Eller nu kom Emma hit och sa att hon är hungrig, vilket hon är hela tiden så jag brydde mig faktiskt inte så mycket. Kan någon få henne att hoppa in i duschen eller? Himla oeffektiv tjej alltså ;)
    Och så får ni gärna säga till Tibra att jag inte orkar leka mer med henne nu, vill ju inte bli helt svettig, orkar verkligen inte duscha en gång till. Haha, jag och Emma är typ lika sega. Men när hon kommer tillbaka från duschen ska jag minsann få henne att tagga till med mig. Och vet ni? Jag längtar asmycket till maten. Tror inte ens att jag åt någon frukost i dag så den där maten kommer säkert vara ännu mer välkommen senare ;)
    Men shit vad mörkt det blev ute helt plötsligt! Och här är det typ släckt överallt. Kanske att Sofie får ta och göra en liten insats. Haha nu fick Emma ett sms från sin pappa, och jag kunde inte låta bli att läsa (Förlåt Emma!) Men det stod i alla fall att det blir oxfilé och strutsfilé till middag :D Haha, det tycker jag låter helt underbart. Fasen också, jag som preciiis hade lyckats slå undan tankarna på mat! Nä, nu får det vara nog.

Hejdå! PUSS.

Sofie, JUST DANCE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0