MAGGIEPAAAAAG

Åh, är så himlaste glad nu! Har suttit flera kvällar nu och tänkt på hur längesen det var jag träffade min tjej, vi har ju sagt så länge att hon ska komma hit men det har liksom aldrig blivit av. Antingen har hon jobbat eller så har jag haft mycket i skolan eller så har annat kommit i vägen. MEN nu jäklar tänkte jag, screw it. Nu ska vi ses!

Så på onsdag kommer hon hit och så åker hon med mig till Birsta och hämtar en hylla som jag fått i julklapp. Sedan blir det nog någon liten, liten sväng inne på varuhuset innan vi åker hem till mig och myspysar helar natten. Längtar så jäkla mycket för jag behöver ju henne mer än jag behöver syre (typ). BRA!!

Och bara för att jag blev så glad så kände jag för att blogga också. Det börjar liksom ordna sig lite känns det som. Har fixat hemförsäkring och grejor nu också så nu kan jag känna att jag bor här på riktigt, haha. ENDA som fattas nu är att fixa tapetseringen här hemma, men det blir en annan historia. Måste ta reda på ifall jag måste slita ner all tapet som redan finns här, för det kan bli ett jäkla projekt, haha.

Orkar inte uppdatera folk om vad som hänt på senaste tiden för det är alldeles för mycket och ändå ingenting av värde på samma gång känns det som. Ingenting jag kan komma på sådär på rak arm i alla fall :)

Nu ska jag gå och ta mig en tomat med aromat och fortsätta längta tills på onsdag.

Malin, du får komma du med om du vill, hihi! <3

Ses på onsdag, snygging!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0