Today is the day

Eller ja, på sätt och vis. I kväll åker vi i alla fall till Sundsvall till Danny och Emlan och åtminstone jag ser det som början på resan. Vi ska äta sushi (till mammas förtret), må gott och bara ladda inför den mardrömstidiga morgonen som väntar. 05:30, tyckte jag de sa, börjar vi rulla ner emot Skavsta. Därifrån flyger vi till Tallinn, och jag har, som jag skrev om tidigare, inte flugit på tre år, så jag känner att jag börjar bli riktigt nervös! Dock får jag ju den här gången ta t.ex. ett litet vinglas om jag vill innan, det fick jag ju inte då! Men det går säkert bra.

Och går det inte bra, så säger jag som Ammis, då dör jag i alla fall lycklig!

Men nu ska jag nog ta och packa det sista, sedan ta en dusch och sådär så att jag för en gångs skull kanske kan vara klar i tid när vi ska göra något sånt här. I stället för att alla ska behöva vänta på mig som vanligt. (Det är så ironiskt att jag börjat hänga så mycket med Caroline Nyberg nu, hon är fan snäppet värre än mig till och med.)

Men ja, det blir nog ingen mer uppdatering förrän jag kommer hem nu gissar jag på. Eller man vet ju aldrig, kanske finns internet på Hotellet osv, jag har faktiskt ingen som helst koll. Men om det blir så att vi inte hörs förrän på söndag, så vill jag önska alla en helt fantastiskt underbar helg!

Och just det hörni, jag fyller ju faktiskt år i morgon också! Jag har inte ens hunnit bli exalterad över det än.

Hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0