Helgen som komma skall

Nu i kväll ska jag åka till Kramfors för att spendera lite kvalitetstid med mina fina tjejer. Malin kommer hem från Västerås och Magdalena har förflyttat sin söta lilla rumpa ifrån storstan upp till ministaden så nu ska vi samlas hemma hos Snorfen och myspysa hela kvällen! Ser verkligen fram emot det. Känns som att det var supermånga evigheter sedan vi var samlade alla gullfior och jag :)

Och i morgon vankas det sittning igen. Jag och Caroline gjorde ju (nästan) slutfinishen på våra ovvar i dag (bara märket som ska på), så nu är vi minsann redo för en ovvesittning. Ser otroligt mycket fram emot morgondagen, känner på mig att det kommer bli en kanonfest som vanligt. Och jag har ju alltid roligt med fröken Nyberg också så detta kan ju bara inte gå fel. Sedan är det ju så rooooligt med sittning igen, har inte varit på någon sedan nollasittningen. Behöver jag förtydliga och säga att jag är totally psyched inför helgen? ;) Trodde väl inte det.

Men jaaaa, nu jäklar såg jag att klockan börjar bli mycket. Så det är nog bäst att jag börjar göra mig i ordning för att åka till Kramfors snart. Man vill ju inte komma så himlaaarns sent! (För jag är ju aldrig sen)

På återseende! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0