Lugn torsdag

I dag har jag verkligen inte gjort nå-gon-ting! Har bara suttit och drällt hela dagen. Läst lite, kollat lite dator, kollat lite tv. Och som det ser ut kommer kvällen fortsätta i likadant. Är någon film på 6an i kväll som jag hade tänkt se, vet inte om den är bra men det visar sig! Hade dessutom tänkt poppa popcorn till den. Ah, jag är så nyttig.

Nä, det var inte mycket jag hade att skriva i dag inte. Den här veckan går så jäkla segt! Har kommit på mig själv flera gånger med att tänka att det är lördag i morgon men det är det ju inte! Dessutom håller jag på (åter igen) och försöker avvänja mitt hår lite. Har nu inte tvättat det sedan... I tisdags? Och det är redan äckligt, haha. Huga. Planeringen är även att inte tvätta det förrän på lördag. Fy fasen, men så kan det vara. Mitt hår mår inte bra just nu och jag måste göra vad jag kan för att skona det en smula.

Jaha, så har man skrivit ett helt hårinlägg här. Kan ju då lika gärna fortsätta i den andan och berätta att jag börjat ta de där tabletterna igen, eller har jag ens berättat om dem? Malin tipsade mig för typ ett halvår sedan om tabletter man kunde ta för att göra håret tjockare och starkare, eftersom jag tappar så otroligt mycket hår. Så nu kör jag med dessa tabletter + B-vitamin. Man kan ju alltid hoppas att det ger önskat resultat.

Äsch, tramsigt. Vi hörs!

Så nu väntar jag mig att mitt hår ser ut såhär om en månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0