Dåligt samvete

Ja, jag fick faktiskt lite dåligt samvete idag när vi var och åt mat med käraste svärfar och han uttryckte en liten besvikelse över att jag uppdaterat bloggen så dåligt nu när han börjat läsa den. Så jag tänkte att jag skulle försöka vara lite snäll och skriva ett par rader här nu då när han är så snäll mot oss :)

Hade en superhärlig helg i Västerås med tjejerna (+ Stefan) i alla fall. På lördagen tog vi oss slutligen ut på något hak där vi satt och drack nåt glas vin och sådär. Kom några 40+:are och började bjuda oss på alkohol också, vilket ju nästan alltid är välkommet ;) Men när vi kände att vi började få nog ringde vi Steffeponken och så kom han och hämtade oss. Nattkrubb plockades upp på donken och sedan var det sängen!

Söndagen blev rätt skön den med, även om jag åter igen blev väckt alldeles okristligt tidigt! En sväng in på någpt slags inredningsbutik hanns med innan vi åkte till tåget som skulle gå 14:30. Efter tre byten och en bilfärd var jag äntligen hemma på bruket! Där min älskling väntade mig... Trodde jag ja. Nä, låst ytterdörr, och en kolsvart lägga var vad som mötte mig. KUL! Men jag kom över det med efter en stund.

I dag blev vi som sagt bjudna på middag av pappa Thomas och sedan blev det en sväng in i våran blivande lägenhet för att kolla läget lite. Började så smått planera hur vi ska möblera och sådär, och jag tror det kommer bli riktigt bra. Ser väldigt mycket fram emot flytten :)

Jaja, nu blev det minsann mycket här. Voine voine! Jag ska gå och hämta en liten riskaka jag tror jag, sedan ville lillbubben krypa till kojs. Har ju blivit en ansvarsfull man av honom med nu, då han börjat knega på Skanska igen. Så det finns minsann hopp även för vår egna lilla C. Larsson! Godnatt med er kära vänner :)

Och kram, pappa Thomas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0