Dålig dag, bra kväll

Nä, fy fasen. Sjukt dålig dag för mig i dag. Vore det inte för Christine Carlsson hade jag nog varit helt knäckt i kväll. Just nu känns det som att jag aldrig någonsin längtat till en ledig helg som i dag. Men det vet jag ju är lögn, eller jag tror det i alla fall. Sjukt skönt är det hur som helst!

Så nu i kväll när jag kom hem kände jag att jag förtjänade ett stort glas vin. Och nu känns det bättre, när jag fått slappna av lite och titta på tv och så. Nu har Chrille gått och lagt sig för att se på någon film, men eftersom jag är ledig i morgon kände jag för att sitta uppe en stund till. Så här sitter jag nu, och gör det jag tycker om allra mest i världen. Uttrycker mig i ord.


I morgon är jag som sagt ledig, då väntar (om vädret är på min sida) en härlig promenad på morgonen. Sedan ska jag bara ta det lugnt. Och på kvällen ska jag umgås med min absolut finaste människa. Min lillasyster. Som jag har saknat den lilla, lilla tjejen som just tagit körkort! Woohooou! Hon är så duktig så. Storazyrran upp i da'n ;)

Godnatt, vänner.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0