Trööögt

Verkar gå trögt för mig nu med bloggandet. Men det har bara blivit så. Har inte alls suttit vid någon dator sedan jag skrev sist. Och sedan (!!!) hittar jag inte sladden till kameran heller så jag kan inte lägga in bilderna från när jag träffade Alex Schulman. Men jag kan tala om så mycket som att han lånade min bok att läsa högt ur, och sedan sa han att jag doftade gott när vi hade tagit en bild. Lycklig tjej! Ska skicka ett mail till honom senare, och berätta hur fantastisk han är. Helt enastående.

Jo förresten, vi var och såg "Hur många lingon finns det i världen" i torsdags. Och även om jag inte tyckte att filmen var sådär superbra så var det sååå jäkla kul att se de härliga människorna igen. Mest hade jag saknat Bosse, och Maja så klart! Så det var en höjdare i sig :)

Hur som helst så är vi i big town Bjärtrå nu. Vi blir minsann bjudna på trerätters middag i dag, härligt! Tre alldeles nya rätter också tydligen, känns lite spännande. Så nu sitter jag här med ett vinglas och väntar bara på att storebror och Emlis kommer hit snart. Har inte träffat Emlan på hur länge som helst! Måste vara minst en månad. Så det ska bli riiiktigt kul :)

Jaja, trevlig kväll på er! Puss.


Kommentarer
Postat av: Jessie

fint att du har EXAKT samma typsnitt på din tatuering som jag och syrran har.. speciellt ordet kärlek.. hmm vem var det som sa att det var patetiskt att gilla de andra gillar? ;)

2011-03-27 @ 19:44:01
URL: http://nattstad.se/itsjessie
Postat av: Angie

sofie ursäkta att jag skriver det här just på din blogg men jag vet att hon kommer kika in här och läsa.



alltså ursäkta jessie, men väx upp!

snälla du börjar bli pinsam. Sofie har haft den där tatueringen i några år och många skrivstilsstilar är snarlika varandra. låt henne vara ifred. börjar nästan se ut som du är besatt av att "hitta fel" och saker att haka upp dig på. tycker du inte själv att du gått för långt?

och ja, det är jag din syster som skrivit, inte någon som låtsas vara henne.

kom igen!

2011-03-29 @ 23:49:32
URL: http://angeliicakarlssons.blogg.se/
Postat av: Magdalena Björn

MEN för helvette Jessica!!!!!!!! Jag blir riktigt jävla förbannad när jag ser det här!! Hur gammal är du?! Har för mig att jag sett någonstans att du skrivit att du inte är en drama queen men va fan är det här?! Lägg ner och väx upp! Nått jävla fel måste man ha om man måste trycka ner en person! Och ja jag försvara mer än gärna Sofie, SLUTA LÄS HENNES BLOGG OM DU STÖR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!!!

2011-03-30 @ 10:52:44
Postat av: Jessie

Hmm.. jag undrar vem det var som hade hoppat på vem först kanske? Jag blev för fan anklagad för kommentarer som jag absolut INTE lämnat på den här bloggen.

Helt plötsligt har jag ett litet pinsamt utbrott på min blogg som Sofie lämnade. Men med tanke på att jag inte precis kände för att skämma ut henne inför mina läsare så sket jag i att publicera.



Man anklagar inte folk för saker som andra skriver från ens dator eller lånar nätverket. Jag ansvarar inte för det.

Jag bryr mig inte om ifall mina kommentarer publiceras, för jag står för dom.



Dock vill man alltid försvara sig mot sådant som inte stämmer. Ja jag skrev det jag skrev om den här tatueringen pga saker som man har läst i vissa inlägg, som att man inte får gilla samma låtar eller artister för att en viss person har minnen till den och bla bla bla.. det är väl mer pinsamt än att stå upp för sig själv?



Man har inte tryckt ner någon om det personen inte känner sig nedtryckt. Eller gör du det Sofie? Jag vet inte, har inte läst något av det.

Och inte heller fått det skrivet till mig.



Jag läser inte ens inläggen, jag vet att kommentarer blivit publicerat och är det något som inte stämmer så vill jag kunna försvara mig.

Dock är det lite synd att bloggaren måste godkänna innan publicering. För vad vet jag? Bloggaren kanske får för sig att strunta i det och få det att se ut som att jag blev rädd för att kommentera vidare.



Så ska det väl inte vara? Antingen godkänner man alla eller så gör man inte det.



2011-03-30 @ 13:16:37
URL: http://nattstad.se/itsjessie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0