Dååålig tjej

Fasen också vad dålig jag har varit på att uppdatera här. Och jag HAR verkligen ingen ursäkt heller. Har bara inte kommit mig för det. Men nu har min pojkvän gnällt i två dagar så jag får väl försöka ta tag i det här då.

Bowlingkvällen var verkligen hur bra som helst. Hade så himla roligt med Ciccan och alla mina "kollegor", haha. Det ordet är sannerligen inget ord jag egentligen skulle använda för att beskriva dem. Men kul var det i alla fall. Bowlingen blev dock rätt tuff för mig och Cicco som var ensamma på en bana, haha, rena träningspasset för fan. Så vi gav upp efter tre serier och gick till baren där Snorfeeeen väntade! Hon blandade oss några godingar och sedan var det dags för mat. Och den var verkligen lika god som sist, om inte till och med godare för jag var hungrigare den här gången!

Så småningom hamnade vi hemma i Bjärtrå i alla fall, jag, Chrille, mamma och pappa. Och jag skojar inte när jag säger att vi satt vakna till fyra på morgonen! Hahaha, eller ja, mamma i alla fall. Pappa kastade in handduken en stund tidigare. Men det var riktigt mysigt det med, dans och sång och lite sånt. Myspys!

Sedan dess har jag faktiskt mest bara hunnit med att jobba, har jobbat tre kvällar nu den här veckan och i dag är jag ledig. Sanslöst skönt! I morgon jobbar jag bara fyra timmar sedan har jag helg.

Och den här helgen bjuder på massvis av härligheter minsann. På lördag ska vi på kalas hos min kusin som fyller 30 (hallå?! ALLA mina kusiner är för fan över 30 nu typ, haha), och sedan på kvällen blir det Hornö med Chrilles mamsi. Har verkligen saknat henne faktiskt! Saknar hennes flamserier och surrande. Och så blir det nog hockey på söndag om allt går som planerat. Kanonhelg!

Jaja, nu blev det hemskt, hemskt mycket text här. Vet inte alls hur Christoffer Larsson hade tänkt att han skulle orka sig igenom allt det här. Men jag säger helt enkelt att han får skylla sig själv, som tjatade. DU FÅR SKYLLA DIG SJÄLV, saja! Pusspuss, min fina skatt. <3


Ammis, jag saknar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0