Äntligen fredag

Eller ja, äntligen och äntligen. Känns ju som att jag är ledig mest hela tiden numera och då är det knappast så att man kan pusta ut när fredagen äntligen kommer, och att jag börjar åtta i morgon bitti gör det ju ännu mer osannolikt att jag skulle sett fram emot den. Men det är ju ändå något visst liksom :)

I dag var jag till tandläkaren vid tio, inte ett enda hål hade jag. Stolt! Och hon berömde mig för mina fiiiina tänder, som hon tyckte var så fiiina efter tandställningen. JUST det, surgubbe i Sundsvall. Det är såna kommentarer jag vill få! Och det är därför jag inte vill åka och träffa dig. Vill inte höra ditt gnäll. Och så är det med det. Sedan gick jag hem hit och läste lite tills Chrille kom hem från gymmet och då satte storstädningen igång. Så nu är här riktigt rent och fint :) Känns jätteskönt inför helgen.

På tal om helgen så känner jag att den kommer bli superbra. Först jobb mellan åtta och fyra, men det går bra för Cicco kommer vid elva och sedan är ju Johanna och massa andra roliga prickar där hela dagen. Tycker bra om dessa lördagar jag! Och sedan har jag varit lite nere för att jag inte hade någon att åka på Chrilles match med i morgon, men nu har Magda erbjudit sig. Jag kommer visserligen missa första perioden men bättre än inget. Är lite orolig att lillplutten ska bli ihjälslagen i morgon nämligen. Så då måste jag vara där och övervaka!

Oj, herregud vad jag skriver. Tror jag ska ta och runda av här nu. Golfen blev hemma ikväll så jag tror jag ska låna (knycka) den och åka ner på affären och handla lite godsaker innan jag parkerar mig i soffan med en bok. JA! Gud, vad härligt. Då åker jag nu då. På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0