Hej, mitt vinterland

Vilken härlig dag jag har haft i dag! Jag kom upp i bra tid för en gångs skull, och sedan har jag diskat och städat och grejat på här hemma hela dagen. Och det blev lite bättre än innan i alla fall :) Så nu kan jag med gott samvete åka hem över jul! Solen har strålat hela dagen och snön har gnistrat. Känns som att man ser livet från en helt ny vinkel då det är vinterväder likt detta utomhus! Helt underbart. Och att jag hade världens mysigaste kväll igår innan jag åker hem gjorde inte saken sämre.

Jag ska alldeles strax gå ner på stan och äta nånting innan jag tar bussen hem till Kramfors för jobb 18:00-22:15, och efter det ska Ammis komma och hämta mig och så ska vi ha lite julafton, byta julklappar och äta pepparkakor (hoppas jag?!). Det blir lite sent visserligen men det får man ta. Ska bli så skönt att få träffa lillisen igen.

I morgon jobbar jag mellan 9:00 och 16:00 tror jag? Och sedan ska jag hem till Bjärtrå för första gången på verkligen ååår och dar! Kommer kännas hur konstigt som helst. Men det ska bli mysigt :)

JAJA! Ha det bra :)


Kommentarer
Postat av: Jojo

Bara mååååste sno den bilden :-) God fortsättning fina Sofie, jobbar du nåt snart igen?

2011-12-28 @ 21:12:01
Postat av: Sofie

Gör det! God fortsättning till dig med Jojo! <3 Nja, jag jobbar två dagar veckan efter nyår bara. Men lite i alla fall :)

2011-12-28 @ 21:19:53
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0