gööbn, gööbn, göööbn

Tjenareeeee!!!

Tänkte bara kika in och tala om att jag lever. Och sprattlar.

Caroline är här hos mig, hon ska bo här några dagar eftersom Härnösands Hus åter igen svikit vår sida för en stund. Men sånt händer! Får ju jag ha hennes hos mig en stund med och det är ju kuligt :) Dessutom har vi varit ute och promenerat i kväll. Först till bibblan och gjort färdigt en uppgift, good for us! Sedan kom Ickis och hämtade oss så vi åkte och sladdade lite. Och efter det gick vi hem till mig från henne i..... HÅLL I ER!!! .....

....SNÖÖÖ! Det snöar fasen som aldrig förr (eller kanske inte) och jag gillar det! Man blir så glad av snön, ljuset som den för med sig och blaha blaha. Enda molnet på himlen är väl att det blir lite drygt på lördag att gå i klackisar men man är väl en krigare. En krigare i klackar, det vill säga.

I morgon har jag skola mellan 08:15 och 12:00, sedan ska jag gå till min vän Emma på Attityd och klippa samt färga mitt hår. DET är verkligen på tiden. Har inte klippt håret sedan i juni och tro mig, det syns! Tycker nästan lite synd om fröken Jonasson som ska tvingas ta itu med det. Hoppas hon inte blir vansinnig på mig ;)

JAJA! Nu ska vi se på film och äta chiliostkrokar och dricka coca cola. Eftersom det är onsdag.

PUSS!

Tror Erika var lite sugen i kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0