Äntligen helg

Ja, eller inte riktigt... Ska vara på biblioteket imorgon klockan 12:00 för att möta min grupp och finslipa på en uppgift men det tar nog inte lång tid. Så sedan har jag helg! Och jag ser så otroligt mycket fram emot den här helgen kan jag säga :) Vi har julsittning på lördag och det kommer bli så roligt. Har ju min vapendragare med mig!

I dag var jag till Emma och fick håret klippt och färgat. Och jag blev så sanlöst glad och nöjd! Emma är så himla duktig och det är tur att jag har henne här i Härnösand så jag kan klippa mig där o de o sånt. Hon gjorde en grym effektslinga i luggen som är lite kopprig i färgen och jag tycker verkligen det blev skitsnyggt. Sedan gjorde hon slingor i hela håret så att jag fick lite liv i min tråkiga färghjälm också. Så nu har jag alltså sånt där härligt hår som man bara kan få hos en frisör. Och det känns så bra så! Kanske att mitt hår kan börja leva igen nu ;)

Jaja! I kväll har det inte hänt så mycket. Jag och Carro var till Ickis en sväng och mysade. Och nu ligger fröken Nyberg och slaggar här bredvid mig i soffan. Tröttgöööman! Ska nog låta henne sova en stund till innan jag väcker henne och säger åt henne att klä av sig (sov ju på med kläderna på i natt hon!).

Godnatt bloggen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0