Höstflicka

Efter ett liiitet, litet äventyr är jag nu hemma i min soffa igen och har alldeles nyss tryckt i mig en tallrik med makaroner och köttbullar, inte helt fel kan jag säga!

Medans jag var ute och körde bil i dag började jag skymta höstens vackra färger som skiftar i rött, orange och gult. Och tanken slog mig, varför är det så många som ogillar hösten? Alltså, visst, hösten innebär att sommaren är slut och det blir kallt och lite "ruggigt". Men vad fasen? Hösten innebär ju även att det blir mysigare på kvällarna, man kan klä sig i mysigare kläder och kura ihop sig i soffan framför en fin film utan att behöva känna sig skyldig liksom.

Jag är född på hösten, och därigenom blir jag automatiskt en höstflicka, blir jag inte? Jag råkar älska hösten, på sätt och vis. Jag tycker visserligen också, som många andra, att det är trist när sommaren tar slut. Men av en händelse älskar jag julen, och hösten visar ju att julen är på väg, inte sant?

Ja, jag vet inte, det här blev väl mest bara en massa dravel som vanligt. Men sluta hata på hösten people, den kommer ju vare sig ni vill eller inte! Se till det fina i stället. Som de vackra färgerna som jag och en fin vän alltid satt och njöt av genom bussfönstret tidiga höstmorgnar på väg till skolan :)



Kommentarer
Postat av: Emmeli

Vi är höstflickor båda två, och jag gillar också hösten :) november kan dock gå och dra nåt gammlat över sig... men början av oktober är fantastiskt ;)

2010-09-13 @ 23:04:40
Postat av: Sofie

Hahaha, precis. November går fetbort! Men jag håller absolut med dig, det är som någon alldeles speciell glans över oktobers första vecka ;)

2010-09-13 @ 23:50:04
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0