Kanelbullens dag

Alltså, för att fortsätta på det sanslösa spåret, så är det ju faktiskt ganska sanslöst att jag sitter här alldeles ensam hemma på kanelbullens dag och har inte en enda kanelbulle att smaska på! Tycker det är lite dålig stil av momma faktiskt att inte ens erbjuda sig att baka några. Här kommer man med blommor till hennes helt utan anledning en fredagkväll då man egentligen inte har tid, och inte ens en bulle kan hon bju' på! Haha ;) Nej jag skojar så klart. Hon var värd varenda liten blommiblommis. Fina mormor <3

Men ja, åter till the topic. Jag har ingen kanelbulle. Vad ska jag göra? Ska jag äta en "knäckemacka" (spisbröd)? Det känns ju inte riktigt fint det faktiskt. MEN, på kanelbullens dag händer det ju faktiskt inte bara att folk äter kanelbullar, utan vissa fyller ju minsann år också. Och eftersom jag vet att Emmeli stundvis brukar vara inne och läsa här, så kan jag passa på att slå rekordet i gratulationer och skriva grattis här med! Så, GRATTIS EMPA 20 år! :D Hm.. Nästa år får jag väl skicka ett sånt där flygplan över Piteå som har ett budskap flygande bakom sig ;)

Jaja, nu får det vara slutbabblat för min del. För den här gången säg! Jag ska fortsätta dricka av min proviva och kanske.. Kanske titta på vänner? JA! Vänner får det bli. Klockan halv fem ska jag åka in för att jobba tre timmar, haha, sanslöööst. Så på återseende!


Kommentarer
Postat av: Empa

tack vad du är rar! ;) Jag fick mig ett gott skratt...och det där med flygplanet blir finfint du ;)

2010-10-05 @ 13:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0