Frukten

Åh, älskade fruktavdelning på Konsum i Kramfors. Så som jag dyrkar marken du går på! Ah.. Eller, jamen typ. Jag hade turen att få vara där bland all din härlighet i tidiga morgontimman denna måndag. Men aldrig hade jag väl kunnat ana att jag skulle få äran att få vara i ditt våld även i morgon. Och då hela dagen! Ända från 08:00 tills klockan slår 16:00.

Nej, fan, jag orkar inte. Hahaha, jag är så jävla trött. Och inte blir det bättre av vetskapen att jag ska... Eller nej jag ska väl inte skriva om sånt här kanske. Men det är så tråååkigt att vara på frukten och och särskilt för mig som inte kan någonting. Som tur är så tror jag inte (?) att Ulla är där i morgon med sina hökögon. Så det kanske inte gör så mycket om jag gör lite, lite fel? Haha. Well, we'll se about that.

Tänkte i alla fall krypa till kojs nu. Tyckte det vore på sin plats. Men vi får väl se. Det brukar alltid finnas någon jäkla MSN-nörd som stör mig och håller mig kvar. I kväll misstänker jag att det blir Joel, min brorsa!

Men jag säger godnatt till er i alla fall, GODNATT!


Här har ni min favoritfrukt, wihooou!
(Inte så rolig att fylla på dock)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0