LÖRDAAAG

Jösses, det är redan mörkt ute! Haha, jag tyckte jag nyss tittade ut och då var det minsann hur ljust som helst. Men jahapp, får vänta tills imorrn med att ta ut den där soppåsen då, jag vågar verkligen inte gå ut själv när det är mörkt. Och särskilt inte när det snöar, inte ens i Bjärtrå.

I dag har jag varit in till Kramfors och umgåtts med Magda en liten stund. Vi kikade på skor men fann inga, det var väl förmodligen slut redan eftersom det varit utförsäljning typ i tusen år. Sedan blev det anybody där jag köpte ett puder och därefter terracotta. Där fann vi inget som föll oss i smaken heller. Och sedan hade vi minsann gjort stan! Haha, går fort det i Kramfors. Eller vi hann med en liten fika också, mysigt :) Pratade med Magda om min tatueringsidé, hon var väldigt positiv. Trevligt!

Funderar faktiskt på att se en film i stället för att titta på Vänner i kväll. Den stora frågan då är väl vilken film. Blev jättesupersugen på att se en barnfilm, typ "Nanny McPhee", för det har ju kommit en tvåa nu! Men den fanns inte att ta hem någonstans så jag vet inte riktigt jag. Får nog kolla lite. Förmodligen blir det en romantisk komedi. Haha, sooo not kissie-style.

Jag hade förresten en jättesöt liten rosett i håret i dag! Huuur fint?! Synd bara att man bor i sunk-jäkla-Kramfors där det inte bor en enda kotte som man skulle vilja visa upp sig för, haha. Men sånt är livet! Tänkte att ni i alla fall skulle få se någon bild på den.



Eller ni får förresten två! Märkte att det syntes lite bättre på den här:

Ojojoj.. Vilken glad tjej!


Nej nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli middagsdags så jag kan gå och värma på pekingsoppan som jag köpte med mig hem från Kramfors. Eftersom man är ensam hemma så blev det till att fixa krubb på egen hand, och jag kände inte för att ställa mig och göra någon mat. Och sedan älskar jag ju att ringa till kinarestaurangen också, hoho! "KINAA!".

Avrundning, tack. Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0