Strålande väder

Vilken vacker dag detta har varit! Vaknade av att världens finaste goding kom in med frukost på sängen till mig. Han hade minsann varit ute i tre timmar och slitit då han! Duktig kille. Så då klev jag upp och ringde pappa lite för att surra med han om lägenheten. Nu verkar det som att det börjar lösa sig i alla fall, skönt :)

Sedan tog jag och Anders med oss Anton ut på en tur, "vi" skulle åka och bada (förstår inte vem jag försökte lura egentligen, jag är världen största badkruka). Jag lyckades i alla fall doppa fötterna, men mer än så blev det fasen inte. Efter det är jag faktiskt lite besviken på vädret. Det blåste och blev lite molnigt så till slut bestämde vi oss för att bege oss hemåt. Men Anton och Anders hade ju i alla fall lyckats bada lite!

När vi kom hem satte jag mig i solen, som då hade kikat fram igen, och läste medans Anders gick in och gjorde något annat oviktigt. Nu börjar jag faktiskt känna mig lite brun! Och sedan dess har det inte hänt så mycket mer! Vi har varit ner på ICA en sväng och handlat bara.

Nu tror jag det börjar vankas tacos nere sedan får vi se vad som händer i kväll. Blir nog en film med grabbarna skulle jag gissa, eller så får de väl för sig att klättra upp på en grushög för att kasta sten igen, haha. Tok!

Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0