Suddenly I see, this is what I wanna be

Ja, så plötsligt blev jag så otroligt uttråkad så jag tänkte att jag skulle ta och plita ner ett par rader. Eller lär ju skriva bra mycket mer än bara ett par. Det är helt sjukt hur mycket jag börjat notera frasen "ett par". Om någon ber mig att ge denne "ett par paket" av något på jobbet, så ger jag alltid två. För två är ju ett par? Annars får de väl säga en siffra, haha. Nu är jag medveten om att de flesta också menar just två då de säger ett par. Men jag vet att i alla fall jag tidigare bara använt mig av frasen då jag menat några stycken. Hm, vilket relevant ämne! Verkligen.
    I kväll har min tjej åkt i väg på äventyr och jag känner att jag kommer tänka på henne hela kvällen. Min lillan. Inte så liten längre verkar det som :)
    Just nu sitter jag och tittar på Go'kväll med mamma. Anna Book är där och har "middag". Det är sådär att de får fantisera om vad de ska ha för mat, hur dukningen ska se ut och även vilka gäster hon vill ha. Jag har lite svårt att avgöra vad jag tycker om henne faktiskt. Hon verkar vara en väldigt go' och omtänksam människa, men jag har även sett henne i program där hon verkligen framstått som en riktigt egoistisk liten lipsill. Och är det något jag har svårt för så är det sånna människor. Men i kväll är hon i alla fall den där mysiga människan så det är faktiskt rätt roligt att se på :)
    Jag väntar annars på att Idol ska börja. Jag vet inte riktigt, egentligen tycker jag väl inte att det är så mycket att hänga i julgranen i år. Det finns ingen som jag känner att jag kommer vilaja heja på i år. Förut gick jag ju lös om Eddie, men han var ju verkligen värdelös förra veckan. Men ja, de får väl växa fram. Camilla har jag dock inte mycket till övers för, hon får gärna ryka i kväll.
    I övrigt är jag på rätt dåligt humör i dag. Var helt säker på att jag skulle vara ledig i morgon, eftersom jag då jag kollade igenom mitt schema i början av september märkte att jag inte skulle jobba en enda lördag. Men så tittar jag på schemat på jobbet i dag och då visar det sig att jag jobbar från åtta till kvart över sex i morgon. Det var liksom inget dåligt pass heller, en lördag sådär. Så det känns lite som att helgen är förstörd. Men ja, jag får väl gå och lägga mig efter Idol och titta i aftonbladet i morgon vem som gick vidare ;) Men jag får se det så att jag är ledig på söndag, det är positivt! :) Och på tisdag ska jag till Sundsvall och köpa jeans! Wihooou. Och jag ska även till tandregleraren. Hoppas på att få ett svar på när fanskapet (uschäckta) ryker. Så det blir en bra dag, det känner jag i hjärtat :)
    Nu sjunger Sarah Dawn Finer på tv så jag ska koncentrera mig lite på det, sedan ska jag sätta mig och läsa en stund innan Idol tror jag. Adjöken!


Does she know you, like I know you?
And can she ever really start du understand?
Does she need you, like I need you?
'Cause I would give you everything I had, if you were my man.


Kommentarer
Postat av: ammis

meh:D hihi

2009-10-11 @ 20:46:52
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0