Better late than never

Lite sent inlägg blev det nu. Och inte skrev jag något av värde igår heller så detta riskerar att bli rätt långt. Men vi får se. Har inte riktigt planerat vad jag ska skriva utan tänkte låta det flöööda ;)
    Igår fyllde jag år. Nitton år blev jag, nitton år gammal det vill säga. Nu är det bara ett år kvar tills jag får gå på systemet säger de, som om det skulle vara något att hurra för. Jag har klarat mig rätt bra utan den åldern hittills så. Men ja, lite vuxenpoäng är det ju. Så ett år kvar tills dess, hurra!
     Dagen bestod av arbete till en början i alla fall, därefter åkte jag och hämtade upp momma och Eva och sedan åkte vi till Sollefteå. Första stoppet var sjukhuset och Harry, och fy fasen. Gud vad det gjorde ont i hjärtat på mig. Även om han höll humöret uppe och sådär, jag tycker så synd om honom. Det är fasen inte rättvist att han ska råka ut för det där en gång till. Fysiskt var han i alla fall i princip tipp topp, om man bortser från talet. Talet var det enda han hade problem med. Man märkte att han visste precis vad han skulle säga men att han bara inte kunde få fram det. Så så var det med det. Han ville hem i alla fall, det märkte man. Så jag hoppas han får det.
    Efter det gick vi och tog en fika och sedan gjorde vi stan. Shit vad Sollefteå väcker starka känslor hos mig, måste bara nämna det. Alla somrar jag haft med Björns där, då vi rände runt och hade så jäääämarns roligt. Det var the time of my life, utan tvekan. Särskilt sommaren 2002, finns inte en sekund jag ångrar utav den. Hihi! Men jaja, åter till gårdagen. Jag fick med mig några ögonskuggor och ett armband (som visade sig vara alldeles för stort) hem, medans jag tror Eva handlade upp halva stan. Och efter det åkte vi hem. Eller ett stopp på Konsum först för att momma skulle köpa hårfärg.
    Då jag kom hem hade mamma köpt en bakelse som jag fick med ett ljus i, "Det blir lite svårt att få dit nitton ljus, så då var det bättre med ett" sa hon ;) Men det var fint i alla fall, och den var god om än lite väl söt. Efter det åkte jag till Magda där det var tänkt att vi skulle boka en Thailandsresa. Men tji fick vi. Enligt alfa-kassan är det tydligen inte möjligt att vi är borta från arbetet i två veckor om vi vill bli säkrade typ. Så ja, vi får vänta till våren isf. Crap. Deppig som bara fan över det, verkligen. Orkar inte.
    Dagen har i alla fall varit lite bättre. Eller arbetet sög ju så klart. Allt gick fel och jag hatade att sitta i kassan. Blev som en stor gröt i hjärnan på mig. En befrielse att få träffa Malin en stund och prata av sig lite. Längesedan jag pratade med henne, nu när jag tänker efter. Måste vara flera veckor. Jag ska i alla fall till henne och Ammis då de har flyttat och äta middag. Är verkligen spänd på att få se hur de får till det sedan! Tror att de kan få till ett riktigt mysigt hem jag :)
    Sedan kom Magda och hämtade mig då jag slutade klockan tre och då åkte vi direkt till Övik. Vi gick runt där lite på stan medans vi väntade på att frisörmalin skulle sluta för dagen, jag köpte ett par skinnhandskar på cubus (mina jäkla bomullsvantar går icke att köra bil i) och Maggie köpte en snygg tischa och ett par myssockar :) Då Malin äntligen kom frågade hon om vi inte ville göra ett sånt där hårtest, där vi kan köpa ett schampo som är anpassat efter ens eget hår, och det ville minsann jag! Så nu har jag köpt schampo och balsam för 315:-, haha. Jag hoppas det blir värt det! Därefter åkte vi i alla fall till bion och så såg vi på Flickan som lekte med elden. Och shit vad bra filmen var! Älskar de där filmerna. Såg att mamma tydligen har böckerna hemma utan att ha sagt något till mig, så måste komma ihåg att hälsa Håkan det, att jag inte behöver låna hans. Sedan drog vi på Sibylla och åt för att därefter blåsa hem. Så tack för kvällen tjejer! Ni är världens bästa tvillingar :) <3
    Jaja, nu är jag i alla fall hemma och tänkte gå och lägga mig faktiskt. Börjar jobba halv nio i morgon och jag orkar inte gå runt som ett vrak hela dagen. Kan vara skönt att få vara åtminstone lite utvilad. Så godnatt alla!


ps. ammis du har definitivt en chans att slå igenom som beatboxer i framtiden! och så jag är sååå glad för din skull, angående vad vet du mycket väl. glad! <3 ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0