Battlefield

Skön dag. Jobbade, som jag skrev i går att jag skulle göra, till halv två. Sedan traskade jag iväg mot Sonjas och Lena som skulle ta sig an min risbuske till kalufs! Blev jäkligt nöjd med resultatet. Bra mycket mörkare blev jag, och bra mycket mer lik Emlan också, haha. Folk kommer tro att Daniel är psykiskt sjuk som är tillsammans med sin systers dubbelgångare ;) Men ja, så kan det gå! Är i alla fall nöjd som sagt. Fick med mig billiga silkesdroppar och en kräm från Lanza också, kunde inte blivit bättre!
    I morgon skulle jag varit ledig, men självklart frågade han om jag kunde komma och jobba i morgon med. Eller ja, han frågade "Ville du jobba i morgon eller?", som om det varit något vi pratat om tidigare, eller ännu värre, som om jag bett om att få göra det! Men ja, kan ju inte tacka nej till pengarna... Men hade verkligen behövt den där sovmorgonen! Så sju till fyra i morgon, längtar redan.
    På onsdag (min födelsedag, ehe) jobbar jag till två, är osäker på när jag börjar men förmodligen kommer det bli att jag får börja sju så jag kan åka in med mamma. Damn. Hatar att börja sju. Hatar. Men ja, i alla fall, efter det ska jag och momma och en kompis till henne åka till Sollefteå. Haha, gillar att jag ska hänga med gamm-tanterna ;) Men jag tror det kan bli mysigt. Momma ska bjuda på fika och så :) Sedan ska vi hälsa på hennes bror som fick en stroke för ett par veckor sedan, hans andra. Så ja, det kan nog bli rätt tungt :/ Har bara sett honom som en hurtbulle tidigare jag. Men det går nog bra. Får försöka vara stark för mommas skull :)
    Jag sitter på Daniels rum nu, som egentligen är mitt gamla, med datorn. Tog inte med mig sladden upp för jag skulle bara se på ett par avsnitt av 2½ men. Men nu ser jag att batteriet håller på att ta slut så jag får nog ta och bege mig nerövers strax. Om jag orkar. Rätt vad det är så somnar jag väl här, haha. Vore just snyggt det!
    Nej, nu får det vara nog. Ner och borsta tänderna, sedan hopp i säng. PUSS, godnatt!

Jordin Sparks - Battlefield går för övrigt varm på min dator nu. I love it!


Och just det, har märkt att mitt kommentarsfält ser helt jäkla galet ut för tillfället med. Tyvärr vet jag heller inte hur jag ska få ordning på det. Men det löser sig säkert, så småningom. Eller så får jag helt enkelt vara utan kommentarer! Kan vara skönt det med. Adjöken.

Kommentarer
Postat av: ammis

hahaha, men guud vad knasigt:D

2009-10-05 @ 23:13:30
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0