Bad update (långt inlägg)

Ja i helgen har jag varit dålig på att uppdatera måste jag säga. Men jag har som haft lite annat för mig. I fredags jobbade jag ju till kvart över sju och då när jag kom hem blev det tacos framför Idol, och någon timme senare kom Daniel och Emelie hem så då umgicks jag med dem lite.
    Lördagen började jag med Emlan framför 2½ men. Vid tre någon gång åkte vi in till Kramfors för att inhandla varor till våran lite speciella middag. Eller det var väl egentligen bara förrätten som blev speciell. Vi gjorde som lite "tapas" med en massa småplock osv. Spännande var det i alla fall, och vi fick till det riktigt bra. Efter det blev det kyckling med sweet chili, grädde och paprika. Ganska enkel tror jag, men det var Emlan som stod för den rätten ;) Och som efterrätt blev det frusna skogsbär täckta av vispad vaniljvisp och daimkulor. Så ja, det var som sagt bara förrätten som var speciell.
    Däremot var det inte så kul att behöva kliva upp halv åtta i morse för att en halvtimme senare bege mig in mot Kramfors för åtta timmars arbete. Dagen sniglade sig fram. Men fick faktiskt ändå ut lite av den, för jag började prata med Håkan (vakten/väktaren?) om att jag ändå var lite sugen på att läsa Millennium-trilogin, och då tyckte han att jag skulle göra det. Och då jag sa att jag inte visste någon som hade böckerna så visade det sig att han har dem, så jag ska få låna dem av honom! :) Hur snällt är inte det då? Kanske att jag får dem på onsdag då, för i morgon och på tisdag skulle han vara ledig. Men det vore ju en perfekt födelsedagspresent det då! För ni har väl inte glömt att jag fyller år om tre dagar? Men så fort jag kom hem från jobbet och hade slängt i mig lite mat så slocknade jag i alla fall i min säng och vaknade nu för typ en halvtimme sedan, skönt! Ehe...
    Men jag måste ju nämna, vad pinsamt det är för mig att jag för några dagar sedan satt och hyllade denna "min månad" och sa att den faktiskt var så vacker med frosten och allt. Ja, det skulle jag ju minsann hållit tyst om. I dag har det varit den pissgråaste dagen på otroligt länge, och så klart har regnet öst ner hela dagen. Visserligen har jag suttit inne på Konsum hela dagen så jag har väl egentligen inte riktigt påverkats av det men ändå, man blir fasen påverkad. Deprimerad. Och man vill inte kliva upp på morgonen!
    I morgon börjar jag jobba klockan sju, och ska jobba till halv två, längre kan jag inte jobba över eftersom jag ska klippa mig och färga håret!!! Och som jag längtar. Gud så underbart det ska bli att äntligen få lite förändring. Och så är jag orolig för mina lockar, vad som ska hända med dem nu när håret växer ut, haha. Kan nog se ganska så roligt ut om någon månad! Men ja, ska i alla fall höra med Lena vad hon säger.
    Men ja, nu blev det jäkligt långt här så jag ska nog ta och runda av lite. Tänkte faktiskt slå på lite 2½ men och ta mig en skål med chips och ett glas trocadero. Tycker att jag är värd det ;) Så good night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0