Söndagsångest gånger tusen

Det är nästan som att bara för att jag slapp den förra veckan, så kommer den igen tusen gånger så hårt nu. Och nu är det inte bara ångest inför att gå in i den där jäkla skolan. Nu är det även ångesten över berget av skoluppgifter som jag har över mig. Projektarbetet, ett utkast ska vara inlämnat i morgon och jag har inte ens börjat. Historiainläming, som känns lite som ett smärre projektarbete som ska vara inlämnat om ett par veckor. Förberedning inför svenskanationella i Svenska B, tills på onsdag. På onsdag ska jag även ha lusläst en hel tidning som bara handlar om miljö, för att kunna återberätta om artiklarna för mina kamrater, i miljökunskapen förstås. I biologi-breddningskursen ska jag ha två inlämningar klara innan jag tar studenten (vilket är om typ en vecka? känns det som). Dessutom har vi fysikprov någon gång inom en snar framtid och den här gången kan jag verkligen ingenting. Det här är nog det svåraste vi gjort i fysiken.
    Ja det där var väl ungefär allt som jag har att se fram emot, så det känns som att det inte är så konstigt att jag mår så dåligt över skolan för tillfället. Till råga på allt det där ska jag också innan april ha bestämt mig för vad jag vill söka till för linje på högskolan. Jag har inte den minsta susning faktiskt. Blev verkligen skitsugen på att bara skita i allt hänga med Magda utomlands till hösten i stället. Det skulle verkligen vara det ultimata, att komma iväg på riktigt. Men ja vi får se hur det artar sig.
    Kvällen igår var rolig i alla fall. LITE för mycket av det goda för fröken Stattin möjligtvis, men jag återhämtade mig snabbt så när vi väl var nere vid Kramm-tältet så var jag fit for fight igen. Och där inne var det blött vill jag lova! Hela "dansgolvet" var som en stor pöl. Jag var helt dyngsur om Vivans stövlar och dom är fortfarande blöta. Måste se till att få dem torra innan jag lämnar tillbaks dem tror jag ;)
    Ser nu att jag har superfula händer i dag. Deras färg skiftar liksom i gult, brunt och oranget och knogarna är röda. Plus att jag har lite skärsår här och var och naglarna är ojämna och typ genomskinliga. Näe! Ingen bra dag för mina händer om man säger så.
    Men jag ska kanske ta och börja skriva lite på mitt projektarbete jag. Vore ju på sin plats det tycker man. Jag orkar tyvärr inte lägga in några bilder från gårdagen just nu men det kommer senare, promise! Ha en fortsatt fin söndag vettja! Och be till de högre makterna att det inte kommer mer snö nu som momma sa att det skulle göra. Jag orkar inte med snön längre! Hejdå.



Sofie.


Kommentarer
Postat av: amanda

"ammis, jag är liiiitee, liitteee föö full, jaaa!"

2009-03-08 @ 13:22:02
URL: http://amandaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Sofie

amanda: Hahah alltså, vad hemskt :D

2009-03-08 @ 14:47:07
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0