Mina skor har anlänt!

Eller ja inte till mitt hus då. Men fick alldeles nyss ett sms, alltså verkligen alldeles nyss, för typ tjugo sekunder sedan :D Det stod att mitt paket kommit till ICA Rosen i Nyland. Hjälp. Kan jag be pappa hämta ut det då tro? Eller jag kanske måste vara med. Fasen också, det måste jag nog. Hmm... Jag får helt enkelt be pappa att vi åker direkt då han kommer hem. Åh vad jag hoppas att de sitter bra! Annars börjar jag grina. Jag orkar inte skicka tillbaka en sak till nu.
    Det här har i alla fall varit en helt okej dag. Vaknade med humöret på topp och det har i princip hållit i sig hela dagen. Har visserligen hamnat i några korta svackor men de har inte varat längre än kanske tio minuter. Vädret har ju varit alldeles underbart, om än lite för kallt. Jag vill ha sommar nu! Seriöst. Jag vill inte använda vinterjackan längre, är så spyless på det där stora schabraket nu. Förresten måste jag ha en ny väska nu, på tal om schabrak.
    Calle ville prata med mig efter biologin i dag också. Men han och jag har pratat efter varenda biologilektion vi haft den här terminen så jag orkade helt enkelt inte. Var typ fem till som han skulle prata med också, så jag åkte hem 12:50 och fick skjuts av björnungas farmor ifrån Lugnvik :) Snällt! Sedan jag kom hem har jag suttit här och ätit godis och tittat på One Tree Hill. Gud vad gulliga alla är där nu! Blir ju alldeles förälskad själv ;)
    Men nu håller jag på att kissa på mig så det är väl bäst att jag gör något åt det innan det blir blött i sängen så att säga. På tal om blött i sängen! Fy faaaasikens fasen vad jag svettades i natt. Helt insane! Det var som då man har haft feber och man svettas bort den, förutom att jag inte hade feber? Jag fattade ingenting. Vaknade och var helt sjublöt. Fick till och med sätta upp håret och vänta på kudden. Jag vet, faaar too much information nu men jag vill ju dela mitt liv med er :) Eller det vill jag egentligen inte. Tyckte bara att ni skulle få veta att jag är en svettmaja. NUUUU ÄR KISSIS! Hejsvejs.



Sofie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0