Hahah, vem sa något om skor?

Allvarligt, vad less jag är nu. Hahah! Vi åkte till Nyland nu för att hämta ut mina skor då. Men är det någon här som tror att det var skor jag fick? Näe precis, jag fick en katalogjävel. Vad ska jag med en katalog till då det fungerar så himla bra med deras internetsida?! Eller oj, där misstog jag mig visst, det verkar vara en jäkla skitsida! Hur som helst så var det bara att ta den där katalogen och se glad ut.
    Jag körde i alla fall till Nyland och tillbaka och det gick så himla bra! Jag var asduktig verkligen. Särskilt med tanke på att jag inte kört på nästan ett halvår nu. Inte ett enda kärringstopp, haha! Pappa hade trott att det här skulle vara som att börja om ända från scratch, men han blev så imponerad av mina mjuka växlingar så ;)
    Men naturligtvis var vi med om en liten incident också. Vår bil är nämligen helt knäpp och den brukar stanna av sig själv med jämna mellanrum. Pappa sa att det nog inte skulle vara några problem med det nu eftersom han kört hela vägen till Sollefteå och tillbaka med den utan att den stannat. Men vad händer? Jo den stannar, mitt på hammarsbron! Men jag var superduktig och fick inte ens panik :D Skrattade bara lite. Haha. Men vi fick i alla fall till slut igång bilen utan att jag behövt stå stilla så länge så då var det bara att köra vidare.
    Jag är grymt nöjd med min insats hur som helst! Nu ska jag försöka hjälpa tjejerna med deras bokning och sedan ska jag gå och titta på Glamour med mamma och vänta på mat tror jag :) PUSS!



Sofie.

Kommentarer
Postat av: Emma

DUKTIG DU ÄR SOFIE :D:D OCH NU ÄR RESAN BOKAD HIHIHI! Betalar ikväll!

2009-03-24 @ 18:39:28
URL: http://ejonasson.blogg.se/
Postat av: Sofie

Emma: JAAAAG VEEEEET! :D:D Och wihoooou, kul för er brudar :D

2009-03-24 @ 19:02:29
URL: http://sofiestattin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0