Vart tog jag vägen? (Varning för långt inlägg)

Har haft så fullt upp de senaste dagarna att jag liksom inte hunnit med att blogga. Eller jag skulle ju säkert hunnit om jag eventuellt kanske hade lagt manken till, men det har på något sätt inte riktigt känts som prio ett.
    I tisdags var det brännboll, gick rätt livat till och Nv06 kom på en stark andraplats! Tycker det var sjukt bra gjort av oss. Och mina skönaste jeans blev förstörda på kuppen men det är sånt man får bjuda på ibland. Efteråt var det gladan och det var väl kanske inte den roligaste gången jag varit där, men kvällen slutade helt underbart. Åh, hihi, puss.
    Igår skulle vi träffas på skolan och köpa sprayfärg osv, men jag råkade ta mig en liten sovmorgon (a) Så jag fick skjuts ner till stan vid tolv någon gång och lunchade med Emma då, och sedan hade alla åkt hem. Så det var bara för mig att ringa till mormor som som tur var redan var nere på stan, och då åkte jag med henne upp. Umgicks med henne tills mamma kom och hämtade mig och vi åkte och handlade. Även denna kväll kunde inte slutat bättre.
    Åkte in till Kramfors till 10:20 i dag då jag hade körlektion som faktiskt gick rätt hyfsat :) Och efter den var det bara att vänta på att tjejerna skulle anlända så vi kunde åka och köpa blommor till Calles present. Och den blev verkligen hur fin som helst. Och nu på kvällen har vi varit hos Jennie och pyntat flaket och sedan åkte vi upp med presenten till Calle. Hahah, helt galet var det, men roligt! Kan tänka mig att lillgubben blev hur rörd som helst. Älskar han oss inte efter det här så kan han nog inte ha något hjärta ;)
    Nu då jag kom hem gav jag i alla fall Daniel hans present (lite försenat, höhö), och han tyckte om den jättemycket. Han kanske till och med kommer ha den i morgon, haha! Kan ju säga nu vad det är för något. Det är en svart t-shirt som det står såhär på "Tycker du jag är snygg skulle du se min lillasyster", och på baksidan är det ett tryck där det står "Made in the 80's", haha. Lite kul om han har den i morgon.
    Men nu tänkte jag i alla fall eventuellt ta och krypa till kojs. För i morgon tar jag studenten, och jag har nog fortfarande inte riktigt förstått hur stort det faktiskt är. Tror att jag kommer att grina sönder mig, men vet att Emmeli i sånna fall också kommer göra det så jag känner mig rätt lugn. Jag hoppas hur som helst på en toppendag med i alla fall någon gnutta sol. Godnatt!
    Det blir tomt i sängen i kväll...




Studentsofen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0